نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کمک در تکمیل کد بات

  1. #1

    Question کمک در تکمیل کد بات

    سلام دوستان من کمک برای تکمیل یک کد می خوام

    این کد تا اینجا تکمیل شده که یک اسم رو می گیره در سایت یو تیوب سرچ می کنه و بعد به mp3 تبدیل می کنه و برای کاربر می فرسته

    اما من می خوام لیست پیدا شده در سرچ رو به صورت لینک های هایپر یا اینلاین در بیاره که کاربر بنونه یکی از لینک ها رو انتخاب کنه !! بعد جواب کاربر رو بگیره و بعد از لینک دانلود و ارسال کنه

    این کدهای تا به اینجای برنامه :



    #!/usr/bin/env python3


    from __future__ import unicode_literals
    import os
    import logging
    from urllib.request import urlopen


    import youtube_dl
    from bs4 import BeautifulSoup
    from telegram.ext import Updater, CommandHandler, MessageHandler, Filters
    from sqlalchemy.orm import Session


    from credentials import ENGINE, TOKEN
    from database import Backup




    logging.basicConfig(
    format='%(asctime)s - %(name)s - %(levelname)s - %(message)s',
    level=logging.INFO)


    u = Updater(TOKEN)
    dp = u.dispatcher




    def start(bot, update):
    bot.sendMessage(update.message.chat_id, text="Music Downloader")




    def music(bot, update):
    title, video_url = search(update.message.text)
    session = Session(bind=ENGINE)
    session.add(Backup(title=title, video_url=video_url))
    session.commit()
    session.close()
    download(title, video_url)
    bot.sendAudio(update.message.chat_id,
    audio=open(title + '.mp3', 'rb'),
    title=title)
    os.remove(title + '.mp3')




    def search(text):
    query = '+'.join(text.lower().split())
    url = 'https://www.youtube.com/results?search_query=' + query
    content = urlopen(url).read()
    soup = BeautifulSoup(content, 'html.parser')
    tag = soup.find('a', {'rel': 'spf-prefetch'})
    title = tag.text
    video_url = 'https://www.youtube.com' + tag.get('href')
    return title, video_url




    def download(title, video_url):
    ydl_opts = {
    'outtmpl': title + '.%(ext)s',
    'format': 'bestaudio/best', 'postprocessors': [{
    'key': 'FFmpegExtractAudio',
    'preferredcodec': 'mp3',
    'preferredquality': '192',
    }],
    }
    with youtube_dl.YoutubeDL(ydl_opts) as ydl:
    ydl.download([video_url])




    dp.add_handler(CommandHandler("start", start))
    dp.add_handler(MessageHandler([Filters.text], music))


    u.start_polling()
    u.idle()



    آخرین ویرایش به وسیله peditx : دوشنبه 27 دی 1395 در 18:41 عصر

  2. #2

    نقل قول: کمک در تکمیل کد بات

    یعنی این کد به این شدت سخته که 1 کمک پیدا نمی شه؟؟

تاپیک های مشابه

  1. کمک در تکمیل کد
    نوشته شده توسط bermoda_khatar69 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 آذر 1391, 23:10 عصر
  2. کمک در تکمیل کد Login
    نوشته شده توسط mohammadrasoul در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1391, 13:11 عصر
  3. کمک در نوع کد نویسی؟
    نوشته شده توسط mohsen_f_b در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 19 شهریور 1388, 21:41 عصر
  4. كمك در تبديل كد به C#‎
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1388, 18:03 عصر
  5. کمک در مورد کد جستجو
    نوشته شده توسط adhami در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: دوشنبه 04 تیر 1386, 05:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •