نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: گرفتن اطلاعات از یک سایت در برنامه

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1395
    پست
    25
    تشکر کردن
    48
    یک بار تشکر شده در یک پست

    گرفتن اطلاعات از یک سایت در برنامه

    سلام میخوام بدونم چجوری اطلاعات یک سایت مثلا آب و هوا رو در برنامه نشون بدم یعنی توی سایت یه فیلد دما هست چجوری اونو توی یه لیبل در برنامه نشون بدم دوستان اگر سایت یا کتابی در این مورد بلدید بگید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    148
    تشکر کردن
    74
    16 بار تشکر شده در 16 پست

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از یک سایت در برنامه

    با استفاده از rss

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    پست
    553
    تشکر کردن
    222
    256 بار تشکر شده در 200 پست

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از یک سایت در برنامه

    یاید در مورد http مطالعه کنید.
    اگر یک api وجود داشت که عالیه از همون استفاده کنید ورنه
    مثل یک مرورگر به وبسایت مورد نظر درخواست بدهید و مقادیر بازگشتی رو پردازش کنید و نتیجه را در لیبل نشون بدهید.

  4. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید [younes] از وی تشکر کرده‌اند:


  5. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1395
    پست
    25
    تشکر کردن
    48
    یک بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از یک سایت در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط [younes] مشاهده تاپیک
    یاید در مورد http مطالعه کنید.
    اگر یک api وجود داشت که عالیه از همون استفاده کنید ورنه
    مثل یک مرورگر به وبسایت مورد نظر درخواست بدهید و مقادیر بازگشتی رو پردازش کنید و نتیجه را در لیبل نشون بدهید.
    ممنون ازپاسختون ولی میشه بگید چجوری به سایت درخواست بدم

  6. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    پست
    553
    تشکر کردن
    222
    256 بار تشکر شده در 200 پست

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از یک سایت در برنامه

    یک در خواست http از نوع get بفرستید به اون صفحه از وب سایت که اطلاعات مورد نظر شما وجود داره ......
    البته قبل از اون یکبار در ابزار دیباگر فایرفاکس تراکنش های نت رو زیر نظر بگیرید .(اینکه چه کوکی هایی ست میشه یا چه مقادیری برای رسیدن به اطلاعات مورد نظر ارسال میشه ، و این که چند بار و از کجا به کجا ریدایرکت وجود داره)

  7. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید [younes] از وی تشکر کرده‌اند:


تاپیک های مشابه

  1. مشکل در گرفتن اطلاعات از یک سایت
    نوشته شده توسط boysky68 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یکشنبه 20 تیر 1395, 18:53 بعد از ظهر
  2. سوال: گرفتن اطلاعات از یک سایت و ذخیره ی ان در یک string
    نوشته شده توسط parsa lotfy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنجشنبه 26 بهمن 1391, 11:02 قبل از ظهر
  3. حرفه ای: گرفتن اطلاعات از یک سایت
    نوشته شده توسط bozhmehrani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391, 13:41 بعد از ظهر
  4. گرفتن اطلاعات از یک سایت
    نوشته شده توسط xrezax در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 10 آبان 1390, 22:57 بعد از ظهر
  5. گرفتن اطلاعات از یک سایت و استفاده در برنامه
    نوشته شده توسط hadavinia در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 آبان 1388, 22:13 بعد از ظهر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •