نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کاستومایز کردن اکشن بار

  1. #1

    Question کاستومایز کردن اکشن بار

    سلام به همه ی اساتید عزیز
    ابتدا به همه خداقوت میگم و خواهشمندم نسبت به سوالی که می پرسم ملاطفت نشون بدید و اگر مقدور بود راهنمایی بفرمائید ((( بنده مبتدی هستم و تازه شروع به برنامه نویسی اندروید اون هم با اندروید استودیو کردم )))

    *** مطلب مهمی که بهش فکر کردم اینه که اول من اومدم مفاهیم پایه رو یاد گرفتم و بعد با توجه به اینکه دیدم مطالب توی اندروید استودیو بسیار وسیع و متنوع هستند تصمیم گرفتم پروژه محور مطالب رو یاد بگیرم یعنی هر آنچه نیازم شد برم سراغش و یادش بگیرم ( البته این رو هم بگم که من قبلا سی شارپ کار کردم در حد متوسطه الی پیشرفته و آشنایی با برنامه نویسی دارم )

    خب اولین سوالم همانطور که از موضوع تاپیک مشخصه این هست که چطور میشه با استایل actionbar کار کرد و اون رو کاستومایز کرد البته با جستجویی که کردم تا اینجا پیش رفتم که از قسمت مانیفست میشه به استایل اون دست پیدا کرد و بعد به سراغ style رفت و با اون ور رفت اما من دقیقا به دنبال روشی هستم که بشه این طراحی رو داشت
    عکس :
    kyie_bazaar_actionbar.jpg

    ممنون و سپاسگذارم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: کاستومایز کردن اکشن بار

    باید از یه layout خاص که طراحی کردید براش استفاده کنید مثل متد زیر
    private void setupActionBar() {    ActionBar actionBar = getSupportActionBar();
    actionBar.setDisplayShowTitleEnabled(false);
    actionBar.setDisplayUseLogoEnabled(false);
    actionBar.setDisplayHomeAsUpEnabled(false);
    actionBar.setDisplayShowCustomEnabled(true);
    actionBar.setDisplayShowHomeEnabled(false);

    LayoutParams lp1 = new LayoutParams(LayoutParams.MATCH_PARENT, LayoutParams.MATCH_PARENT);
    View customNav = LayoutInflater.from(this).inflate(R.layout.actionb ar, null); // layout which contains your button.

    actionBar.setCustomView(customNav, lp1); }

    و اینم فایل layou
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><LinearLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    android:layout_gravity="fill_horizontal"
    android:orientation="horizontal"
    android:background="@color/Blue">

    <TextView
    android:id="@+id/text_left"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:text="@string/title_menu"
    android:textColor="@color/White"
    android:paddingLeft="5dp"
    android:layout_gravity="left"/>

    <ImageView
    android:id="@+id/icon"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:src="@drawable/Icon"
    android:layout_gravity="center"/>

    <TextView
    android:id="@+id/text_right"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:text="@string/title_help"
    android:layout_gravity="right"
    android:textColor="@color/White"
    android:paddingRight="5dp"/>
    </LinearLayout>

  3. #3

    نقل قول: کاستومایز کردن اکشن بار

    اکشن بار منسوخ شده از تولبار استفاده کنید

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن دکمه جستجو به اکشن بار
    نوشته شده توسط yuttrim20 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 آذر 1393, 13:53 عصر
  2. کم کردن فاصله بین دکمه های موجود در اکشن بار
    نوشته شده توسط ho3ein.3ven در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 آبان 1393, 22:44 عصر
  3. عوض کردن دکمه اکشن بار
    نوشته شده توسط delta7 در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 مهر 1393, 18:15 عصر
  4. اضافه کردن چندین بار یک کنترل با یک بار new کردن
    نوشته شده توسط MSYNK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 23 شهریور 1384, 21:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •