نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونگی ثبت تاریخ عددی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    سن
    39
    پست
    250
    تشکر کردن
    744
    25 بار تشکر شده در 17 پست

    چگونگی ثبت تاریخ عددی

    با سلام خدمت اساتید و دوستان خودم
    در فایل زیر به دو مشکل برخورد کردم
    اول اینکه در فرم 1 هنگامیکه فرم تاریخ را احضار میکنم نمیتوانم تاریخ امروز را انتخاب کنم
    دوم اینکه تاریخ ثبت شده در فیلد 1 از نوع تکست هست در حالیکه ماژول مورد استفاده از نوع نامبر هست و من میخواهم اطلاعات با فرمت عددی ثبت شوند
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar f.rar‏ (55.9 کیلوبایت, 5 دیدار)

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    پست
    25
    تشکر کردن
    12
    25 بار تشکر شده در 8 پست

    نقل قول: چگونگی ثبت تاریخ عددی

    ببین با این نمونه مشکل حل میشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar f.rar‏ (52.3 کیلوبایت, 19 دیدار)

  3. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید n_ali27 از وی تشکر کرده‌اند:


  4. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    سن
    39
    پست
    250
    تشکر کردن
    744
    25 بار تشکر شده در 17 پست

    نقل قول: چگونگی ثبت تاریخ عددی

    نقل قول نوشته شده توسط n_ali27 مشاهده تاپیک
    ببین با این نمونه مشکل حل میشه
    باتشکر
    لطفا بی زحمت در مورد تبدیل تکست به نامبر کمی توضیح بدهید
    همنیطور در نمونه شما هنوز روز جاری قابل انتخاب نیست حتی با کلیک دکمه بروامروز

  5. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1395
    پست
    1
    تشکر کردن
    0
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: چگونگی ثبت تاریخ عددی

    شكرا

    digital web

  6. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    سن
    39
    پست
    250
    تشکر کردن
    744
    25 بار تشکر شده در 17 پست

    نقل قول: چگونگی ثبت تاریخ عددی

    نقل قول نوشته شده توسط hasanjoe مشاهده تاپیک
    شكرا

    digital web
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 بهمن 1390, 10:10 قبل از ظهر
  2. سوال: ثبت تاریخ و چگونگی جستجو در دات نت
    نوشته شده توسط seyed ehsan در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 11 آبان 1389, 17:56 بعد از ظهر
  3. چگونگی ثبت تاریخ برای گزارش گیری
    نوشته شده توسط Chabok در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 20 اردیبهشت 1384, 16:56 بعد از ظهر
  4. ثبت تاریخ شمسی از طریق سرور در بانک
    نوشته شده توسط MBeigy در بخش SQL Server
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنجشنبه 29 بهمن 1383, 12:33 بعد از ظهر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •