نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اتچ بانکsql

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار siyn71
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    سن
    25
    پست
    139
    تشکر کردن
    17
    38 بار تشکر شده در 33 پست

    اتچ بانکsql

    سلام من با این کد بانک sql رو اتچ میکنم
    Dim Cnn As New Connection
    Cnn.Open "Provider=sqloledb;Data Source= " & ".\SqlExpress" & ";Initial Catalog=master;Persist Security Info=false;Integrated Security=SSPI;"
    Cnn.Execute "CREATE DATABASE Bank ON (FILENAME = 'D:\Sql\B.mdf'),(FILENAME = 'D:\Sql\B_log.ldf')FOR ATTACH; "
    MsgBox "CREATED"

    سوال:
    من میخوام این کد اتچ؛ اسم بانکمو از متنی که داخل تکس میدم بگیره چکار کنم؟
    یعنی بجای این

    CREATE DATABASE Bank ON

    میخوام بجای Bank ؛ متن داخل تکس 1 میدم رو انتخاب کنه

    چکار کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار isaac23
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    پست
    500
    تشکر کردن
    410
    197 بار تشکر شده در 177 پست

    نقل قول: اتچ بانکsql

    ببین اینجوری نمیشه .
    " & Text1.text & "

  3. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید isaac23 از وی تشکر کرده‌اند:


  4. #3
    کاربر دائمی آواتار siyn71
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    سن
    25
    پست
    139
    تشکر کردن
    17
    38 بار تشکر شده در 33 پست

    نقل قول: اتچ بانکsql

    جواب داد
    دمت گرم

    حالا یه مشکل دیگه
    چرا ن توی همین کد اتچ نام بانکو عدد میدم مثلا 95-96 خطا میده؟
    کافیه داخل اسم بانکم حتی یه عدد وجود داشته باشه خطا میده
    ولی اسم فقط حروف باشه مشکل نداره
    آخرین ویرایش به وسیله siyn71 : شنبه 25 دی 1395 در 16:02 عصر

  5. #4
    کاربر دائمی آواتار isaac23
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    پست
    500
    تشکر کردن
    410
    197 بار تشکر شده در 177 پست

    نقل قول: اتچ بانکsql

    خب اگه می خوای عدد باشه به اینصورت باشه یه تست کن
    '" & Text1.text & "'

  6. #5
    کاربر دائمی آواتار siyn71
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    سن
    25
    پست
    139
    تشکر کردن
    17
    38 بار تشکر شده در 33 پست

    نقل قول: اتچ بانکsql

    امتحان کردم خطا میده نمیشه
    الان نه عدد میگیره نه حروف

  7. #6
    کاربر دائمی آواتار siyn71
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    سن
    25
    پست
    139
    تشکر کردن
    17
    38 بار تشکر شده در 33 پست

    نقل قول: اتچ بانکsql

    دوستان یه راهنمایی بکنینا
    چرا این کد اتچ با اسم عددی که گذاشتم 95مشکل داره؟ ولی با اسم حروف هیچ مشکلی نداره و بانکو اتچ میکنه


    Dim Cnn As New Connection
    Cnn.Open "Provider=sqloledb;Data Source= " & "BLUEEYES\SqlExpress" & ";Initial Catalog=master;Persist Security Info=false;Integrated Security=SSPI;"
    Cnn.Execute "CREATE DATABASE 95 ON (FILENAME = 'F:\Data\Bank.mdf'),(FILENAME = 'F:\Data\Bank_log.ldf')FOR ATTACH; "
    MsgBox "ÏíÊÇÈíÓ ÔãÇ ÈÇ ãæÝÞíÊ Çʍ ÔÏ", vbInformation, ""
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : پنج شنبه 28 اردیبهشت 1396 در 09:03 صبح

  8. #7
    کاربر دائمی آواتار isaac23
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    پست
    500
    تشکر کردن
    410
    197 بار تشکر شده در 177 پست

    نقل قول: اتچ بانکsql

    دوست عزیز خب بیا مقداری رو که می خای بریز توی متغیر String بعد از متغیر استفاده کن.
    مثلا:
    Dim sal As String
    sal = "95"
    حالا بجای اون 95 اسم متغییر رو بریز sal ببین جواب میده اینجوری؟

  9. #8
    کاربر دائمی آواتار siyn71
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    سن
    25
    پست
    139
    تشکر کردن
    17
    38 بار تشکر شده در 33 پست

    نقل قول: اتچ بانکsql

    از متغیر هم استفاده کردم بازم جواب نداد
    هوووووووووووووووف من دیگه دارم دیونه میشمممم

  10. #9
    کاربر دائمی آواتار siyn71
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    سن
    25
    پست
    139
    تشکر کردن
    17
    38 بار تشکر شده در 33 پست

    نقل قول: اتچ بانکsql

    Dim Cnn As New Connection
    Cnn.Open "Provider=sqloledb;Data Source= " & ".\SqlExpress" & ";Initial Catalog=master;Persist Security Info=false;Integrated Security=SSPI;"
    Cnn.Execute "CREATE DATABASE ali25 ON (FILENAME = 'D:\Sql\B.mdf'),(FILENAME = 'D:\Sql\B_log.ldf')FOR ATTACH; "
    MsgBox "CREATED"



    اساتید محترم لطفا یه راهنمایی بکنین..من چرا اسم بانکو یه عدد توش میزارم مثلا ali25 خطا میده ولی اگه فقط حروف باشه اتچ میکنه مثلا ali

    لطفا یه کمکی بکنین یا لااقل یه کد اتچ دیگه بهم بدین کارم خیلی لنگه والا

  11. #10
    مدیر بخش آواتار vbhamed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    شاهرود
    پست
    4,201
    تشکر کردن
    707
    3,783 بار تشکر شده در 2,212 پست

    نقل قول: اتچ بانکsql

    سلام

    واسه اینکه عدده همینطوری نباید بنویسید، بزاریدش داخل کروشه [95]

    کلا تو دستورات Sql یک سری عناوینی که مثلا فاصله دارن یا فارسی یا ... باید داخل [] باشه

    ولی یه چیزی هم هست، بهتره اسم بانک رو اینطوری نزارید، حداقل یک پیشوند حرفی داشته باشه، اینطوری اصول نیست که اسم بانک، اسم جدول یا اسم فیلد فقط عدد باشه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  12. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید vbhamed از وی تشکر کرده‌اند:


تاپیک های مشابه

  1. موقع اتچ فایل به اس کی و ال مشکل دارم recovery for mdf
    نوشته شده توسط hshafiei در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 بهمن 1386, 16:17 عصر
  2. خطا در اتصال به بانکSQL Server؟
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 شهریور 1386, 12:06 عصر
  3. اتچ دیتابیس
    نوشته شده توسط yavari در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 اسفند 1385, 11:19 صبح
  4. ذخیره یک فایل word در بانکsql
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1384, 14:43 عصر
  5. اتصال به بانکsql server با login
    نوشته شده توسط mostafa1980 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مرداد 1383, 21:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •