نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اتچ بانکsql

  1. #1

    اتچ بانکsql

    سلام من با این کد بانک sql رو اتچ میکنم
    Dim Cnn As New Connection
    Cnn.Open "Provider=sqloledb;Data Source= " & ".\SqlExpress" & ";Initial Catalog=master;Persist Security Info=false;Integrated Security=SSPI;"
    Cnn.Execute "CREATE DATABASE Bank ON (FILENAME = 'D:\Sql\B.mdf'),(FILENAME = 'D:\Sql\B_log.ldf')FOR ATTACH; "
    MsgBox "CREATED"

    سوال:
    من میخوام این کد اتچ؛ اسم بانکمو از متنی که داخل تکس میدم بگیره چکار کنم؟
    یعنی بجای این

    CREATE DATABASE Bank ON

    میخوام بجای Bank ؛ متن داخل تکس 1 میدم رو انتخاب کنه

    چکار کنم

  2. #2

    نقل قول: اتچ بانکsql

    ببین اینجوری نمیشه .
    " & Text1.text & "

  3. #3

    نقل قول: اتچ بانکsql

    جواب داد
    دمت گرم

    حالا یه مشکل دیگه
    چرا ن توی همین کد اتچ نام بانکو عدد میدم مثلا 95-96 خطا میده؟
    کافیه داخل اسم بانکم حتی یه عدد وجود داشته باشه خطا میده
    ولی اسم فقط حروف باشه مشکل نداره
    آخرین ویرایش به وسیله siyn71 : شنبه 25 دی 1395 در 15:02 عصر

  4. #4

    نقل قول: اتچ بانکsql

    خب اگه می خوای عدد باشه به اینصورت باشه یه تست کن
    '" & Text1.text & "'

  5. #5

    نقل قول: اتچ بانکsql

    امتحان کردم خطا میده نمیشه
    الان نه عدد میگیره نه حروف

  6. #6

    نقل قول: اتچ بانکsql

    دوستان یه راهنمایی بکنینا
    چرا این کد اتچ با اسم عددی که گذاشتم 95مشکل داره؟ ولی با اسم حروف هیچ مشکلی نداره و بانکو اتچ میکنه


    Dim Cnn As New Connection
    Cnn.Open "Provider=sqloledb;Data Source= " & "BLUEEYES\SqlExpress" & ";Initial Catalog=master;Persist Security Info=false;Integrated Security=SSPI;"
    Cnn.Execute "CREATE DATABASE 95 ON (FILENAME = 'F:\Data\Bank.mdf'),(FILENAME = 'F:\Data\Bank_log.ldf')FOR ATTACH; "
    MsgBox "ÏíÊÇÈíÓ ÔãÇ ÈÇ ãæÝÞíÊ Çʍ ÔÏ", vbInformation, ""
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : پنج شنبه 28 اردیبهشت 1396 در 09:03 صبح

  7. #7

    نقل قول: اتچ بانکsql

    دوست عزیز خب بیا مقداری رو که می خای بریز توی متغیر String بعد از متغیر استفاده کن.
    مثلا:
    Dim sal As String
    sal = "95"
    حالا بجای اون 95 اسم متغییر رو بریز sal ببین جواب میده اینجوری؟

  8. #8

    نقل قول: اتچ بانکsql

    از متغیر هم استفاده کردم بازم جواب نداد
    هوووووووووووووووف من دیگه دارم دیونه میشمممم

  9. #9

    نقل قول: اتچ بانکsql

    Dim Cnn As New Connection
    Cnn.Open "Provider=sqloledb;Data Source= " & ".\SqlExpress" & ";Initial Catalog=master;Persist Security Info=false;Integrated Security=SSPI;"
    Cnn.Execute "CREATE DATABASE ali25 ON (FILENAME = 'D:\Sql\B.mdf'),(FILENAME = 'D:\Sql\B_log.ldf')FOR ATTACH; "
    MsgBox "CREATED"



    اساتید محترم لطفا یه راهنمایی بکنین..من چرا اسم بانکو یه عدد توش میزارم مثلا ali25 خطا میده ولی اگه فقط حروف باشه اتچ میکنه مثلا ali

    لطفا یه کمکی بکنین یا لااقل یه کد اتچ دیگه بهم بدین کارم خیلی لنگه والا

  10. #10

    نقل قول: اتچ بانکsql

    سلام

    واسه اینکه عدده همینطوری نباید بنویسید، بزاریدش داخل کروشه [95]

    کلا تو دستورات Sql یک سری عناوینی که مثلا فاصله دارن یا فارسی یا ... باید داخل [] باشه

    ولی یه چیزی هم هست، بهتره اسم بانک رو اینطوری نزارید، حداقل یک پیشوند حرفی داشته باشه، اینطوری اصول نیست که اسم بانک، اسم جدول یا اسم فیلد فقط عدد باشه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

تاپیک های مشابه

  1. موقع اتچ فایل به اس کی و ال مشکل دارم recovery for mdf
    نوشته شده توسط hshafiei در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 بهمن 1386, 15:17 عصر
  2. خطا در اتصال به بانکSQL Server؟
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 شهریور 1386, 11:06 صبح
  3. اتچ دیتابیس
    نوشته شده توسط yavari در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 اسفند 1385, 10:19 صبح
  4. ذخیره یک فایل word در بانکsql
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1384, 13:43 عصر
  5. اتصال به بانکsql server با login
    نوشته شده توسط mostafa1980 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مرداد 1383, 21:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •