نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مقادیر خارج از رنج آرایه

  1. #1

    مقادیر خارج از رنج آرایه

    سلام
    این کد را اجرا میکنم چرا ارور نمیده ؟ و یه سری اعداد نا منظم چاپ میکنه ؟

    #include <iostream>
    #include <conio.h>
    using namespace std;

    int main(){
    int a[10];
    for(int i=0;i<=9;++i)
    a[i]=i;
    for(int i=0;i<=20;++i)
    cout<<*(a+i+1)<<endl;
    return 0;
    }
    خروجی :

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    9
    10
    6624096
    0
    4199400
    0
    0
    0
    39
    0
    0
    0

  2. #2

    نقل قول: مقادیر خارج از رنج آرایه

    سلام چون شما کار غیر منطقی ازش نخواستید گفتید درسته که اپارتمان اول و دوم و سوم رو من ساختم ولی اگه میشه بهم بگو اپارتمان چهارم هم چه رنگیه؟
    اینجا هم خانه های ارایه ای که تعریف کردید مقادیرشون چاپ میشه ولی وقتی به خانه بعدی اشاره میکنید میره و محتوای اون رو که توسط برنامه ی دیگه ای مقار دهی شده چاپ میکنه

تاپیک های مشابه

  1. حذف مقادیر تکراری از داخل آرایه چطوری؟
    نوشته شده توسط mrtzxxx در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 30 آبان 1393, 23:05 عصر
  2. سوال: دادن اینترنت خارج از رنج ip شبکه به یک کلاینت در شبکه domain
    نوشته شده توسط امیر مهرشاد در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 فروردین 1393, 00:23 صبح
  3. روشهای گرفتن مقادیر از این آرایه ؟
    نوشته شده توسط aliphp1 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اسفند 1392, 23:53 عصر
  4. سوال: حذف مقادیر null از ارایه و تغییر اندازه ارایه
    نوشته شده توسط hercool در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 شهریور 1392, 12:19 عصر
  5. خارج از سایز آرایه مقدار داره!!!!!
    نوشته شده توسط mzamani در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 آبان 1389, 18:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •