نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: الگوریتم چاپ بدون تکرار

  1. #1

    الگوریتم چاپ بدون تکرار

    برنامه ای بنویسید که ۱۰۰ عدد از کاربر بگیرد و بدون‌تکرار چاپ کند؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: الگوریتم چاپ بدون تکرار

    تمرینات درسی رو مستقیم نمیتونیم جواب بدیم.
    اما به هر حال کار سختی نیست هر چند خیلی واضح توضیح ندادید منظور از بدون تکرار چیه دقیقا. برداشت من اینه 100 عددی که میگیره، از هر عدد فقط یک بار چاپ کنه. الگوریتم مختلفی میشه برای این گفت که یکی ممکنه پرفرمنسش بهتر باشه یا ... . ولی کلا چون مقیاس برنامه کوچک هست پرفرمنس هم اهمیتی نداره.
    به نظر من یک آرایه از int درست کنید به اندازه 100 (در صورتی که منظور از عدد، عدد صحیح باشه). بعد یک for بنویسید که از 0 تا 99 بشماره به عنوان اندیس آرایه.
    خب حالا کافیه عدد ها رو بگیری و در خونه های آرایه قرار بدی.
    بعد از حلقه for که عددها رو میگیره توسط تابع Arrays.sort آرایت رو مرتب کن. و پس از مرتب سازی، می دونیم عددهای برابر کنار هم قرار میگیرن، در نتیجه یک متغیر به نام num در نظر بگیر و برابر عنصر اولیه آرایه منهای یک قرار بده (این منهای یک قرار دادن، اهمیتی نداره، فقط هدفم اینه مقدار num برابر مقدار عنصر اول نباشه)
    دوباره یک حلقه for بذار که از 0 تا 99 بشماره، اگر هر عنصر آرایه برابر مقدار num نبود (یعنی قبلا چنین عددی چاپ نشده) پس اون عدد رو چاپ کن و num رو برابر عنصر کنونی قرار بده. اگر هم num برابر عنصر کنونی بود، یعنی این عدد در خونه های قبلی آرایه مشاهده شده و نیازی به چاپ کردنش نیست.
    البته این روش، ترتیب عددهای ورودی رو به هم میریزه و عددها رو به ترتیب چاپ میکنه. اگر نمیخوای ترتیب رو به هم بریزه، می تونی آرایه ای که عددها رو گرفتی رو مرتب نکنی ولی هر عنصری که میخوای چاپ کنی یک بار جستجو کنی از خونه اول تا یک خونه قبل از خونه فعلی چنین عنصری دیده شده یا نه (اگر دیده شده بود چاپ نمیکنی در غیر این صورت چاپ میکنی).

    ضمنا چون احتمالا در زمینه جاوا تازه کار هستید، برای گرفتن عدد از کلاس Scanner استفاده کنید. مثال:


    Scanner in=new Scanner(System.in);

    int x=in.nextInt();


    شما سعی کنید این توضیحات رو به صورت کد بنویسید و اگر باز مشکلی بود کدتون رو اینجا قرار بدید تا بررسی بشه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: الگوریتم چاپ اعداد بدون تکرار ارقام( 9 رقمی با ارقام 1تا 9 )
    نوشته شده توسط m-horizon در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 10:33 صبح
  2. تکرار یک فیلد بدون تکرار مقدار
    نوشته شده توسط mary_myr در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مهر 1385, 15:20 عصر
  3. چگونه میتوان با sql لیستی بدون تکرار بدست اورد
    نوشته شده توسط masoode در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 28 دی 1383, 08:56 صبح
  4. استفاده از componentهای مشترک بین تمام صفحات بدون تکرار کد
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 دی 1383, 07:37 صبح
  5. قرار دادن یک متن بدون تکرار در کنار MasterData در FastReport
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1383, 13:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •