نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تغییر مقدار bit به null از داخل برنامه

  1. #1

    تغییر مقدار bit به null از داخل برنامه

    سلام دوستان
    میخواستم بدونم آیا راهی هست که مقدار یک فیلد دیتابیس را که داخلش false ذخیره شده با یک دستور update از داخل برنامه به null تبدیل کرد یا نه؟ ممنون میشم کمکم کنید. خیلی درگیرم

  2. #2

    نقل قول: تغییر مقدار bit به null از داخل برنامه

    سلام دوست عزیز
    برابر با null قرار بدید.
    Update... Fldbit=null

  3. #3

    نقل قول: تغییر مقدار bit به null از داخل برنامه

    دوست عزیز جواب نمیده. فیلد boolean که مقدار false داخلش ذخیره شده را نمیشه با برابر قراردادن با مقدار null در یک دستور update به null تغییرش داد. امتحان کنید. توراخدا کمکککککککککککککککککک

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: تغییر مقدار bit به null از داخل برنامه

    سلام
    خوب توی sql اجازه بده که نال هم بتونه باشه

  5. #5

    نقل قول: تغییر مقدار bit به null از داخل برنامه

    تیک allow null واسه این فیلد خورده دوست من. اگه نخورده بود که توی اولین insert مقدار null نمیگرفت. مشکل من اینه که این فیلد بعد از اولین insert مقدار null توش میشینه. بعد یه عملیات روش انجام میشه و مقدارش به false تغییر میکنه. حالا من میخوام با یه دستور update این مقدار false را دوباره به null تبدیل کنم. توراخدا کمککککککککککککککک

  6. #6

    نقل قول: تغییر مقدار bit به null از داخل برنامه

    سلام
    دوست گرامی ، یک بار درست تست کنید ، یا لااقل کوئری که دارید باهاش مقدار فیلد رو آپدیت می کنید اینجا بذارید
    کافیه فیلدتون داخل دیتابیس مقدار NULL قبول کنه ، بقیش میشه یه کوئری آپدیت ساده شبیه این


    UPDATE TestTable SET Deleted = NULL WHERE ID = 2



    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  7. #7

    نقل قول: تغییر مقدار bit به null از داخل برنامه

    جناب مهندس آشتیانی عزیز من دقیقا کوئری که دارم همینه. اولا که از داخل برنامه نمیشه مقدار یک فیلد را مستقیم برابر null قرار داد و باید نوشت deleted=DbNull.Value ولی اینم جواب نمیده. نمیشه مقدار false یک فیلد از نوع bit را از داخل برنامه با یک کامند به null برگردوند. توراخدا خودتون یه تست بزنید.

  8. #8

    نقل قول: تغییر مقدار bit به null از داخل برنامه

    سلام مجدد
    ببینید شما موقعی میتونی از DBNULL.Value استفاده کنی ، که اون رو بصورت پارامتر به کوئری بفرستی ، ضمنا من کد قبلی رو هم تست کردم و کار میکنه ، در هر صورت این قطعه کد هم با پارامتر اینجا قرار میدم و البته تست شده.


    const string commandText = "UPDATE TestTable SET Deleted = @dbNull WHERE ID = @ID";
    const string connectionString = @"Your Connection String";

    var sqlConnection = new SqlConnection(connectionString);
    var sqlCommand = new SqlCommand {Connection = sqlConnection, CommandText = commandText};


    sqlCommand.Parameters.AddWithValue("@ID", 3);
    sqlCommand.Parameters.AddWithValue("@dbNull", DBNull.Value);


    sqlConnection.Open();
    sqlCommand.ExecuteNonQuery();
    sqlConnection.Close();
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  9. #9

    نقل قول: تغییر مقدار bit به null از داخل برنامه

    سلام جناب مهندس آشتیانی. ممنون بابت لطفتون. جناب مهندس روش خود من جواب نداد اما به روش پارامتریک و با کدی که شما فرستادید جواب گرفتم. فقط میخواستم بدونم اشکال کار من کجا بود و چرا فقط این update با روش پارامتریک جواب میده.؟؟؟ خیلی برام جالبه
    البته اینم بگم من توی vb.net کد میزدما!!! به نظرتون ربطی داره؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر مقدار عرض یک کنترل از داخل برنامه
    نوشته شده توسط khorsandreza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 01:04 صبح
  2. مقدار دهی به App از داخل برنامه
    نوشته شده توسط نیما حتمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1391, 17:28 عصر
  3. مقدار دهی به Memo از داخل برنامه در FastReport 3.x
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 08 دی 1391, 18:02 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 03:52 صبح
  5. مقدار دهی به txtBox از داخل کلاس دیگر
    نوشته شده توسط unassigned_identifier در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 16 فروردین 1387, 23:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •