نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با لود خودکار پستها

  1. #1

    مشکل با لود خودکار پستها

    سلام
    وقتی به انتهای لیست ویو میرسیم میخوام که پست ها به صورت اتوماتیک لود بشن مثلا هر 10 تا 10

    من از دیتابیس sqlite استفاده میکنم خیلی هم ور رفتم ولی نتونستم درست کنم و آموزشهای نت هم کلی گشتم و. .. ولی نشد

    این اکتیویتی اصلیمه :


    public class MainActivity extends ListActivity {

    private database db;

    private String[] Name;
    private String[] Teedad;


    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);

    db = new database(this);
    db.useable();
    refresher();
    setListAdapter(new AA());

    }


    @Override
    protected void onListItemClick(ListView l, View v, int position, long id) {

    ProgressDialog pd = new ProgressDialog(this);
    pd.setProgressStyle(ProgressDialog.STYLE_HORIZONTA L);
    pd.setMessage("لطفا کمی صبر کنید ...");
    pd.setCancelable(true);
    pd.setProgress(0);
    pd.show();

    Intent intent = new Intent(MainActivity.this, storys.class);
    intent.putExtra("season", Name[position]);
    MainActivity.this.startActivity(intent);
    pd.setProgress(100);

    }


    class AA extends ArrayAdapter<String> {

    public AA() {
    super(MainActivity.this, R.layout.raw_seasone, Name);

    }


    @Override
    public View getView(int position, View convertView, ViewGroup parent) {
    LayoutInflater in = getLayoutInflater();
    View row = in.inflate(R.layout.raw_seasone, parent, false);

    TextView name = (TextView) row.findViewById(R.id.name_season);
    TextView teedad = (TextView) row.findViewById(R.id.teedad_dastan);

    name.setText(Name[position]);
    teedad.setText(Teedad[position]);

    return (row);
    }

    }


    private void refresher() {
    db.open();
    int save = db.shomaresh_field("datastorys", "season");
    Name = new String[save];
    Teedad = new String[save];

    for (int i = 0; i < save; i++) {
    Name[i] = db.namayesh_fasl("datastorys", i);
    Teedad[i] = db.shomaresh_dastan("datastorys", Name[i].toString()) + "";
    }
    db.close();
    }

    }




    همه چی داخل همین اکتیویتی اصلی هستش
    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: مشکل با لود خودکار پستها


  3. #3

    نقل قول: مشکل با لود خودکار پستها

    چند شب پیش همین لینکی که دادید رو مطالعه کردم و چندبارم اومدم خودم درست کنم ولی همش ارور میده
    این تاپیکی که فرستادین رو چندروز پیش خوندم ولی نتونستم درست کنم

    میشه باهمین قطعه کدی که فرستادم راهنماییم کنید؟
    حجم دیتابیس برنامم یخورده زیاده نمیخوام لود پستها انقد طول بکشه
    چن وقت هم هست که درگیر دست کردنش هستم

    ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با لود شدن مستر پیج
    نوشته شده توسط shiva_bahar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1388, 23:16 عصر
  2. مشکل با لود کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط jkr_20 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1388, 16:38 عصر
  3. مشکل با لود عکس در Crystal Report
    نوشته شده توسط bachebahal_1363 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1387, 01:28 صبح
  4. مشکل با لود کردن عکس در vs.net
    نوشته شده توسط once4ever در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 مرداد 1386, 15:23 عصر
  5. مشکل با لود شدن DataList
    نوشته شده توسط JikSearch در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 10 مهر 1384, 08:43 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •