نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از hashtable در سی شارپ

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار InvBoy01001
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    زیر آسمان خدا
    پست
    82

    استفاده از hashtable در سی شارپ

    من برای اولین بار میخوام از hash table استفاده کنم
    میخوام بدونم که :
    1) hash map چیه و چه کاربردی داره؟

    2) وقتی من یک آرایه را به hash table اضافه کردم میتونم hash table به عنوان یه فایل جدید ذخیره کنم و دوباره اون آرایه را بازگردانی کنم (از خود فایل ذخیره شده) ؟

    3) اگه آرایه من دارای 10 تا آیتم باشه که مجموعه این آیتم ها 50 بیت حافظه بگیره بعد از این که hash table به عنوان یه فایل ذخیره کردم ، اون فایل جدید چقدر حافظه استفاده میکنه؟

    4) dictionary چیست و چه مواقعی بهتر ازش استفاده کنم؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: استفاده از hashtable در سی شارپ

    سلام.
    نقل قول نوشته شده توسط InvBoy01001 مشاهده تاپیک
    1) hash map چیه و چه کاربردی داره؟
    در .Net کلاسی با این نام سراغ ندارم ولی معادلش همون Hashtable و Dictionary هستند که مقادیر رو به صورت KeyValuePaire ذخیره می کنند و برای افزایش سرعت در دسترسی به Value ها مقادیر Key رو به صورت Hash نگهداری می کنند.

    نقل قول نوشته شده توسط InvBoy01001 مشاهده تاپیک
    2) وقتی من یک آرایه را به hash table اضافه کردم میتونم hash table به عنوان یه فایل جدید ذخیره کنم و دوباره اون آرایه را بازگردانی کنم (از خود فایل ذخیره شده) ؟
    Hashtable که Serializable هست ولی بستگی به این داره که انواعی که به عنوان Value استفاده می کنید قابلیت Serialize شدن رو داشته باشند.

    نقل قول نوشته شده توسط InvBoy01001 مشاهده تاپیک
    3) اگه آرایه من دارای 10 تا آیتم باشه که مجموعه این آیتم ها 50 بیت حافظه بگیره بعد از این که hash table به عنوان یه فایل ذخیره کردم ، اون فایل جدید چقدر حافظه استفاده میکنه؟
    50 بیت که امکانپذیر نیست ولی اگر منظورتون بایت هست، بستگی به نوع Serialization داره که استفاده می کنید. مثلا XML Serialization نسبت به Binary Serialization ممکنه فضای بیشتری نیاز داشته باشه و البته به خود نوعی که امکان Serialize شدن رو فراهم میکنه هم خیلی بستگی داره. اما در کل علاوه بر Data ممکنه اطلاعاتی هم در مورد Type ذخیره بشه که ممکنه قدری حجم اطلاعات ذخیره شده بالاتر از تصور شما باشه.

    نقل قول نوشته شده توسط InvBoy01001 مشاهده تاپیک
    4) dictionary چیست و چه مواقعی بهتر ازش استفاده کنم؟
    در واقع همون Hashtable هست با امکان Strong typing که به دلیل اینکه نوع Key و Value از قبل مشخص میشند دیگه نیازی به Type Casting هنگام دسترسی به مقادیر نیست و از طرفی هم محدودیتی رو براتون به همراه داره که نمی تونید در حالت عادی از اشیائی با انواع مختلف رو در Key یا Value قرار بدید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از تایمر در سی شارپ
    نوشته شده توسط boof1364 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 09:22 صبح
  2. سوال: استفاده از lib. در سی شارپ
    نوشته شده توسط zoncpp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 01 تیر 1388, 14:49 عصر
  3. سوال: نحوه استفاده از MySql در سي شارپ براي ساختن نصب كننده؟
    نوشته شده توسط yesno22 در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 09 اسفند 1387, 18:00 عصر
  4. نحوه استفاده از security در سی شارپ چطوری؟
    نوشته شده توسط mirage041 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 بهمن 1387, 11:38 صبح
  5. استفاده از قلش در سی شارپ
    نوشته شده توسط mazloman در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1383, 09:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •