نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بدست آوردن هفته جاری با LINQ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vbiman
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    148

    بدست آوردن هفته جاری با LINQ

    با سلام
    من می خوام رکوردهای هفته جاری رو لیست کنم و یک فیلد به اسم XMLdate هم در table دارم . حالا چه جوری تاریخ اول هفته رو بدست بیارم تا بتونم با استفاده از linq بهش بگم رکوردهای هفته جاری رو بدست بیاره؟؟
    در ضمن تاریخی که باهاش کار می کنم میلادی هست و نتیچه رو هم به میلادی می خوام (هفته از دوشنبه شروع میشه)

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن هفته جاری با LINQ

                DateTime dtToday = DateTime.Today;
    int dayOfWeekForToday = (int) dtToday.DayOfWeek;
    int difference = dayOfWeekForToday - 1;
    DateTime dtFirstDayOfWeekFromToday = dtToday.AddDays(-difference);

  3. #3
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: بدست آوردن هفته جاری با LINQ

    شما برای لیست کردن رکوردهای هفته جاری به تاریخ شروع هفته و تاریخ پایان هفته را لازم داری که در کویری استفاده کنی.

    public static DateTime[] GetStartAndEndDaysOfCurrentWeek(int weekNum = 0)
    {
    var currentDate = DateTime.Now.Date.AddDays(weekNum * 7);
    var dayOfWeekForcurrentDate = (int)currentDate.DayOfWeek;
    var startDayOfWeek = currentDate.Date.AddDays(dayOfWeekForcurrentDate - 6);
    var endDayOfWeek = currentDate.Date.AddDays(6 - dayOfWeekForcurrentDate);
    return new[] { startDayOfWeek.Date , endDayOfWeek.Date };
    }

    نحوه فراخوانی برای هفته جاری

    var daysArray = GetStartAndEndDaysOfCurrentWeek();

    و یک هفته بعد

    var daysArray = GetStartAndEndDaysOfCurrentWeek(1);
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن بیشترین خریدار با دستورات linq چه کاری باید انجام داد؟؟
    نوشته شده توسط mankanhamed در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 02 خرداد 1393, 12:03 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 29 اردیبهشت 1393, 09:28 صبح
  3. سوال: بدست آوردن identity جاری با کد نویسی در ASP
    نوشته شده توسط ALI_REZA_6 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1390, 15:40 عصر
  4. بدست آوردن مسیر جاری
    نوشته شده توسط mehran8 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 05 فروردین 1386, 14:13 عصر
  5. کمک در بدست آوردن پاسورد کانکشن با vb
    نوشته شده توسط jaberaghidat در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 دی 1385, 18:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •