نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوال در مورد SQL

  1. #1

    سوال در مورد SQL

    سلام خدمت اساتید من با SQL ارتباط براقرار کردم و ویوها ی فاکس را ساختم و وقتی در ویوهای فاکس مقدار جدید وارد میکنم در اس کیو ال هم وارد میشه ولی وقتی ویو باز باشد و مستقیما در اس کیو ال سرور اطلاعاتی وارد شود و یا تغییری در اطلاعات انجام شود در ویو ی تعریف شده تغییرات و اضافات مشاهده نمیشه و باید حتما فرم بسته شود و مجددا دستور select اجرا شود آیا راهی است که ویو کامل بسته نشه و رفرش شود؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    570

    نقل قول: سوال در مورد SQL

    هست به راحتی !منتهی چون خیلی وقته کار نکردم یادم رفته !به HELP فاکس مراجعه کن.اگه فرصت کردم برات پیدا میکنم!
    در ضمن یک مرجع آموزشی خوب (البته نه فارسی) در زمینه کار با sql server وجود داره.میتونی از آقای حسین زاده(مدیر محترم با عرض پوزش نه خیلی فعال) بگیری.(بخری).

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    570

    نقل قول: سوال در مورد SQL

    یک نگاه بنداز!
    Use view1
    tableupdate(.T.,.F.)
    requery()

  4. #4

    نقل قول: سوال در مورد SQL

    خیلی ممنون از راهنمایتان

  5. #5

    نقل قول: سوال در مورد SQL

    وقتی یه ویو از تیبل اس کو ال تعریف میکنیم چطور میتوانیم فایلهای شاخص تعریف کرد و با دستور set order to بر اساس ستونها مختلف مرتب کرد

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد SQL Server در شبکه
    نوشته شده توسط oghab در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 مهر 1384, 07:18 صبح
  2. سوال در مورد SQL
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1384, 18:23 عصر
  3. یه سوال در مورد sql
    نوشته شده توسط sadegi در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 25 اسفند 1383, 17:56 عصر
  4. سوال در مورد SQL-SERVER
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 10 دی 1383, 14:08 عصر
  5. سوال در مورد SQL
    نوشته شده توسط baabi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 02 دی 1382, 12:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •