نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: چگونه ردیف datagridview رو تصادفی یا رندم کنیم؟

  1. #1

    Question چگونه ردیف datagridview رو تصادفی یا رندم کنیم؟

    سلام. چگونه می شود که ردیف های گرید ویو را رندم کرد؟

  2. #2

    نقل قول: چگونه ردیف datagridview رو تصادفی یا رندم کنیم؟

    سلام. لطفا اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه دارم مرا راهنمایی کند که چگونه می توانم دیتا گرید ویو را به صورت سطری رندوم کنم ؟
    یعنی سطر 1 اول با سطر دیگری جابجا شوند و به همینطور تا آخر.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار BEHZADnr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    185

    نقل قول: چگونه ردیف datagridview رو تصادفی یا رندم کنیم؟

    سلام دوست عزیز
    این دستور رو برای Select دیتاگریدویو قرار بده ، با هربار اجرای دستور سطرها به صورت تصادفی انتخاب میشن

    به جای tablename نام جدول رو قرار بده
    SELECT * FROM tablename ORDER BY NEWID()


    بازم مشکلی بود در خدمتم

  4. #4

    نقل قول: چگونه ردیف datagridview رو تصادفی یا رندم کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط BEHZADnr مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    این دستور رو برای Select دیتاگریدویو قرار بده ، با هربار اجرای دستور سطرها به صورت تصادفی انتخاب میشن

    به جای tablename نام جدول رو قرار بده
    SELECT * FROM tablename ORDER BY NEWID()


    بازم مشکلی بود در خدمتم
    اصلا متوجه نشدم. اینم عکسش. میخوام وقتی روی باتن کلیک کردم، جدولم رندوم بشه.
    Capture.PNG

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار BEHZADnr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    185

    نقل قول: چگونه ردیف datagridview رو تصادفی یا رندم کنیم؟

    اصلا متوجه نشدم. اینم عکسش. میخوام وقتی روی باتن کلیک کردم، جدولم رندوم بشه.
    دوست عزیز این دستور بانک اطلاعاتیه نه سی شارپ
    کد مربوطه را در قسمت Select بانک اطلاعاتی قرار بده
    اگه خواستی بگو نمونه بزارم

  6. #6

    نقل قول: چگونه ردیف datagridview رو تصادفی یا رندم کنیم؟

    خب من اصلا بانک اطلاعاتی ندارم. این اطلاعات از یک فایل اکسل داره خونده میشه. هیچ بانکی تعریف نشده.
    پس از اینکه ریخته شده توی دیتا گرید حالا چیکار کنم که رندوم بشه ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار BEHZADnr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    185

    نقل قول: چگونه ردیف datagridview رو تصادفی یا رندم کنیم؟

    سلام دوست عزیز
    ببخشید دیر جواب میدم درگیر یه پروژم نمیتونم سریع جواب بدم

    تنها راهی که داری یه ستون با مقدار تصادفی درست کنی و بر اساس اون نمایش بدی و در زمان اجرا اون ستون رو مخفی کنی
    همین الان یه نمونه برات نوشتم از اون استفاده کن

    بازم مشکلی بود درخدمتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: چگونه ردیف datagridview رو تصادفی یا رندم کنیم؟

    سلام. مممون. ولی اجرا نمیشه و خطا میده.
    Capture.PNG

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار BEHZADnr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    185

    نقل قول: چگونه ردیف datagridview رو تصادفی یا رندم کنیم؟

    سلام
    بخاطر نصب نبودن Engine آفیس این خطا رو میده
    فایل نصبش رو از مسیر زیر دانلود و نصب کن ، حتما درست میشه
    https://www.microsoft.com/en-us/down....aspx?id=13255

  10. #10

    نقل قول: چگونه ردیف datagridview رو تصادفی یا رندم کنیم؟

    بازم ارور میده. اینم وقتی برنامه رو اجرا میکنم. و اون باتن رو میزنم.
    Untitled.png

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار BEHZADnr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    185

    نقل قول: چگونه ردیف datagridview رو تصادفی یا رندم کنیم؟

    این فایل رو هم دانلود و نصب کن ، اگر نشد بگو تا پروژه رو ویرایش کنم
    https://www.microsoft.com/en-us/down....aspx?id=23734

  12. #12

    نقل قول: چگونه ردیف datagridview رو تصادفی یا رندم کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط BEHZADnr مشاهده تاپیک
    این فایل رو هم دانلود و نصب کن ، اگر نشد بگو تا پروژه رو ویرایش کنم
    https://www.microsoft.com/en-us/down....aspx?id=23734
    خیلیممنون.درستشد

    private void btnRandomBranding_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string filepath = string.Empty;
    string fileExt = string.Empty;
    OpenFileDialog file = new OpenFileDialog();//open dialog to choose file
    if (file.ShowDialog() == System.Windows.Forms.DialogResult.OK)//if there is a file choosen by the user
    {
    filepath = file.FileName;//get the path of the file
    fileExt = Path.GetExtension(filepath);//get the file extension


    OleDbConnection conn = new OleDbConnection();
    conn.ConnectionString = @"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=" + filepath + @";Extended Properties=""Excel 12.0 Xml;HDR=YES;IMEX=1;TypeGuessRows=0;ImportMixedType s=Text""";
    OleDbCommand command = new OleDbCommand("SELECT * FROM [Sheet1$]", conn);
    DataSet ds = new DataSet();
    OleDbDataAdapter adapter = new OleDbDataAdapter(command);
    adapter.Fill(ds);




    DataTable data = ds.Tables[0];
    data.Columns.Add(new DataColumn("Guid"));
    for (int i = 0; i < data.Rows.Count; i++)
    {
    data.Rows[i].SetField("Guid", Guid.NewGuid());
    }
    DataView dv = data.DefaultView;
    dv.Sort = "Guid desc";


    DGW.DataSource = dv.ToTable();
    DGW.Columns["Guid"].Visible = false;
    }

  13. #13

    نقل قول: چگونه ردیف datagridview رو تصادفی یا رندم کنیم؟

    System.Data.DataSetExtensions
    البته این رفرنس هم نیاز بود.

  14. #14

    نقل قول: چگونه ردیف datagridview رو تصادفی یا رندم کنیم؟

    میتونید در کوئری بر حسب یک مقدار تصادفی مرتب سازی انجام بدید.
    SELECT * FROM [Sheet1$] order by rnd(-[ID]*Time())

    به جای ID میتونید از کدملی یا ... استفاده کنید. در اینصورت نیازی به ستون Guid نیست.

تاپیک های مشابه

  1. چگونه یک برنامه رو End Process کنیم؟
    نوشته شده توسط .:KeihanCPU:. در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 31 فروردین 1387, 20:17 عصر
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 27 اسفند 1385, 00:20 صبح
  3. چگونه یه پورت رو در isa2004 باز یا ببندیم
    نوشته شده توسط saraweblog در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 دی 1384, 09:58 صبح
  4. چگونه میتوان از طریق دلفی یا خط فرمان درایور CD یا DVD رام ها رو Uninstall کرد؟
    نوشته شده توسط Advancement در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 17 آبان 1384, 04:48 صبح
  5. چگونه دو کامپیوتر رو به هم متصل کنیم؟
    نوشته شده توسط AspNet در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 08 تیر 1384, 10:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •