نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خطای FormatException در کنترلی که از TextBox مشتق شده

  1. #1

    Question خطای FormatException در کنترلی که از TextBox مشتق شده

    سلام من یه یوزر کنترل درست کردم که از کلاس textBox ارثبری میکنه و کارش اینه که اجازه نده کاربر چیزی جز عدد وارد کنه تنها کد هایی که زدم اینه

     void DigitTextBox_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (!(char.IsDigit(e.KeyChar) || (int)e.KeyChar == 8 || e.KeyChar == '-'))
    {
    e.Handled = true;

    PlayError();

    return;
    }
    if ((int)e.KeyChar != 8)
    {
    if (SelectedText.Length > 0)
    {
    int startSelecting = SelectionStart;

    string beforeErasingText, afterErasing;

    beforeErasingText = SelectionStart > 0 ? Text.Substring(0, Text.Length - SelectionStart) : "";

    afterErasing = Text.Substring(SelectionStart + SelectionLength,

    Text.Length - (SelectionStart + SelectionLength));

    if (long.Parse(beforeErasingText + e.KeyChar + afterErasing) > MaxValue)
    {
    e.Handled = true;

    PlayError();

    return;
    }
    }
    else
    {
    if (long.Parse(Text + e.KeyChar) > MaxValue)
    {
    e.Handled = true;

    PlayError();

    return;
    }
    }
    }

    if ((SelectionLength == Text.Length || Text.Length == 1) && (int)e.KeyChar == 8)
    {
    e.Handled = true;

    Text = "0";

    SelectAll();
    }
    }

    void DigiTextBox_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    Text = long.Parse(Text).ToString();

    long TextValue = long.Parse(Text);

    if ((TextValue > MaxValue))
    {
    Text = MaxValue.ToString();

    SelectAll();

    return;
    }
    if (TextValue < 0 && TextValue < -1 * TextValue)
    {
    Text = (-1 * MaxValue).ToString();

    SelectAll();

    return;
    }
    }
    long _maxValue = 1000000000000000000;
    public long MaxValue
    {
    get
    {
    return _maxValue;
    }
    set
    {
    _maxValue = value;
    }
    }


    مشکل من اینجاست که ویژوال اصلا اجازه نمیده من اینو توی فرم اد کنم و این ارور رو میده

    1.png
    ممنون از راهنمایی هاتون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: خطای FormatException در کنترلی که از TextBox مشتق شده

    مشکل از Constructor کلاس هست شما فقط کدهای دو تابع TextChangeو KeyPress گزاشتی.پست بالا رو ویرایش و کدهای کامل کلاس رو بزار.اگر قبل از کد نویسی تو انجمن یه جستجویی میکردی هم نمونه کامپوننت که دوستان گذاشتن پیدا میکردی هم نمونه کد تا اینکه مجدد شما کد بنویسی
    First,solve the problem then write the code

  3. #3

    نقل قول: خطای FormatException در کنترلی که از TextBox مشتق شده

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    مشکل از Constructor کلاس هست شما فقط کدهای دو تابع TextChangeو KeyPress گزاشتی.پست بالا رو ویرایش و کدهای کامل کلاس رو بزار.اگر قبل از کد نویسی تو انجمن یه جستجویی میکردی هم نمونه کامپوننت که دوستان گذاشتن پیدا میکردی هم نمونه کد تا اینکه مجدد شما کد بنویسی
    این همه کد ها:
    http://s2.picofile.com/file/82828517...xtBox.rar.html

    بازم ممنون از راهنماییتون

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: خطای FormatException در کنترلی که از TextBox مشتق شده

    تست شد مشکلی نداشت.شما بهتره در یک فرم دیگر یا پروژه دیگر کامپوننت خودتو تست بزنی
    First,solve the problem then write the code

  5. #5

    نقل قول: خطای FormatException در کنترلی که از TextBox مشتق شده

    من در اصل یه کامپوننت یا همون dll درست کردم و به پروژه هام اضافه میکنم در اصل این کاری که شما میگید رو قبلا هم رو سیستم خودم هم روی یه سیستم دیگه امتحان کردم اما مشکل سر جاش هست

  6. #6

    نقل قول: خطای FormatException در کنترلی که از TextBox مشتق شده

    به جای متد Parse از متد TryParse استفاده کنید.

  7. #7

    نقل قول: خطای FormatException در کنترلی که از TextBox مشتق شده

    مشکل از اینجا نیست

  8. #8

    نقل قول: خطای FormatException در کنترلی که از TextBox مشتق شده

    نقل قول نوشته شده توسط alireza4474 مشاهده تاپیک
    مشکل از اینجا نیست
    چیزی که بنده گفتم رو انجام دادید؟ نتیجه چی بود؟
    بعد از تغییر Parse به tryparse ، کدهاتون به چه صورت دراومد؟ کدهای جدیدتون رو بزارید.

  9. #9

    نقل قول: خطای FormatException در کنترلی که از TextBox مشتق شده

    اقا مشکل حل شد کد های رویداد TEXTCHANGE رو برداشتم توی KEYPRESS جادادم مشکلش حل شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اجرا نشدن رویداد TextChanged در این کنترلی که از Textbox ارث برده
    نوشته شده توسط nader.golab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 30 بهمن 1394, 10:29 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مرداد 1391, 12:59 عصر
  3. سوال: فهمیدن ID واقعی یک input در صفحاتی که از masterpage استفاده شده
    نوشته شده توسط goldax در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 20 تیر 1391, 10:30 صبح
  4. سوال: خطای زمان اجرا برای Server.Transfer در سایتی که از Ajax استفاده شده
    نوشته شده توسط fa_karoon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 22 آذر 1389, 15:01 عصر
  5. خطای برنامه در جایی که sql serverنصب نیست
    نوشته شده توسط jannati در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 شهریور 1382, 01:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •