نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تبدیل متد public کلاس پایه به متد private در کلاس مشتق شده

  1. #1

    تبدیل متد public کلاس پایه به متد private در کلاس مشتق شده

    سلام
    میخواستم بپرسم اگه توی یه کلاس متد به صورت پابلیک تعریف شده باشه چجوری میتونم توی کلاسی که از اون کلاس ارثبری کردم متد مد نظر رو از پابلیک به پرایویت تبدیل کنم؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: تبدیل متد public کلاس پایه به متد private در کلاس مشتق شده

    به اون صورتی که شما بیان کردین امکان پذیر نیست.شما بهتره متد رو در کلاس پایه protected تعریف کن که فقط در خود کلاس و زیر کلاس های مشتق شده از آن قابل دسترسی باشد.
    First,solve the problem then write the code

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: تبدیل متد public کلاس پایه به متد private در کلاس مشتق شده

    نقل قول نوشته شده توسط alireza4474 مشاهده تاپیک
    سلام
    میخواستم بپرسم اگه توی یه کلاس متد به صورت پابلیک تعریف شده باشه چجوری میتونم توی کلاسی که از اون کلاس ارثبری کردم متد مد نظر رو از پابلیک به پرایویت تبدیل کنم؟

    سلام.
    می تونید یک متود جدید به همون نام در کلاس مشتق شده ایجاد کنید. به این صورت:


    class Base
    {
    public virtual void Test()
    {
    Console.WriteLine("Base.Test");
    }
    }

    class Drived:Base
    {
    private new void Test()
    {
    base.Test();
    Console.WriteLine("Drived.Test");
    }
    }
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  4. #4

    نقل قول: تبدیل متد public کلاس پایه به متد private در کلاس مشتق شده

    اول از همه ممنون
    بعد میخواستم بگم که کلاس base رو خودم ننوشتم
    در این حالت بازم جوابتون کار میده؟

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از متد private در کنترلر
    نوشته شده توسط IMANAZADI در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 آبان 1395, 17:26 عصر
  2. متد پنهان ، ارجاع به کلاس پایه در کلاس مشتق شده
    نوشته شده توسط wolf_majid در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 10 فروردین 1393, 23:25 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مهر 1392, 19:26 عصر
  4. سوال: متد private در کلاس php چیست
    نوشته شده توسط mosi2007 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1391, 12:37 عصر
  5. تبدیل dbf حاوی فیلد فارسی به یک جدول در sqlserver
    نوشته شده توسط FatemehB در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1384, 15:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •