نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: رنگ کردن سطرهای datagridview

  1. #1

    رنگ کردن سطرهای datagridview

    درود دوستان
    من توو گریدویو سطرهایی دارم که یا خرید هستش یا فروش حالا میخوام سطرهای خرید با یه رنگ خاص نمایش داده بشه و سطرهای فروش نیز با یه رنگ دیگه در ضمن جهت نمایش هم از استیمول استفاده میکنم و میخوام توو گزارش چاپ نیز به همین روش چاپ بشه
    ممنون از همیاری دوستان
    عزت زیاد

  2. #2

    نقل قول: رنگ کردن سطرهای datagridview

    برای رنگی کردن سطرهای دیتاگرید ویو می توانید از کد زیر استفاده کنید:

    DataGridView1.Rows[0].DefaultCellStyle.BackColor = Color.Orange;

  3. #3

    نقل قول: رنگ کردن سطرهای datagridview

    ببخشید ولی منظور من این نیستش

  4. #4

    نقل قول: رنگ کردن سطرهای datagridview

    خوب منظورتون رو دقیق بفرمایید.

  5. #5

    نقل قول: رنگ کردن سطرهای datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط titipop1 مشاهده تاپیک
    درود دوستان
    من توو گریدویو سطرهایی دارم که یا خرید هستش یا فروش حالا میخوام سطرهای خرید با یه رنگ خاص نمایش داده بشه و سطرهای فروش نیز با یه رنگ دیگه در ضمن جهت نمایش هم از استیمول استفاده میکنم و میخوام توو گزارش چاپ نیز به همین روش چاپ بشه
    ممنون از همیاری دوستان
    عزت زیاد
    سلام با حلقه foreach باید یکی یکی سطرها رو پیمایش کنید و یک فیلد جهت تعیین کردن خرید یا فروش داشته باشید با استفاده از اون فیلد و شرط گذازی رنگبندی سطرها رو انجام بدید

    Sample :
    foreach (DataGridViewRow dgvr in myDGV.Rows)
    {
    if (dgvr.Cells[7].Value < dgvr.Cells[10].Value)
    {
    dgvr.DefaultCellStyle.ForeColor = Color.Red;
    }
    }{

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: رنگ کردن سطرهای datagridview



    private void dataGridView_CellValidated(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    if (e.RowIndex > -1)
    {
    DataGridViewRow row = dataGridView.Rows[e.RowIndex];
    string valueA = row.Cells[columnA.Index].Value.ToString();
    if (valueA == 1)
    row.DefaultCellStyle.BackColor = Color.Orange;
    if (valueA == 0)
    row.DefaultCellStyle.BackColor = Color.Green;
    }
    }


  7. #7

    نقل قول: رنگ کردن سطرهای datagridview

    ممنون هستم از راهنمایی دوستان
    به نظر شما اگه از روش دوست عزیزمان جناب Yanehsar که فرمودن از یه For استفاده نمایم استفاده کنم و از طرفی تعداد سطرهای گریدویو زیاد بشه ممکن هستش پیمایش زمانگیر بشه؟؟؟
    ممنون

  8. #8

    نقل قول: رنگ کردن سطرهای datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط titipop1 مشاهده تاپیک
    ممنون هستم از راهنمایی دوستان
    به نظر شما اگه از روش دوست عزیزمان جناب Yanehsar که فرمودن از یه For استفاده نمایم استفاده کنم و از طرفی تعداد سطرهای گریدویو زیاد بشه ممکن هستش پیمایش زمانگیر بشه؟؟؟
    ممنون
    سلام بله صد در صد برای رکورد های زیاد با مشکل مواجعه خواهید شد حلقه forech سرعتش بیشتر از for هستش نکته دوم کلا بارگزاری اطلاعات زیاد در دیتاگرید اشتباه هستش اشتباهی که خوده بنده انجام می دادم و باعث سنگینی فرمم میشد بهترین کار یا محدود کردن جستجو هستش یا صفحه بندی .

  9. #9

    نقل قول: رنگ کردن سطرهای datagridview

    میشه راجع به محدود کردن سرچ و صفحه بندی بیشتر توضیح بدین
    سپاسگذارم

تاپیک های مشابه

  1. عدم رنگ زنی سطرهای DataGridview
    نوشته شده توسط hadimtn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1394, 07:43 صبح
  2. آموزش: رنگی کردن سطرهای datagridview بر اساس شرط خاص
    نوشته شده توسط jafarpalideh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1394, 12:26 عصر
  3. دستور بالا و پایین کردن سطرهای Datagridview
    نوشته شده توسط pcb20parse در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 12 بهمن 1393, 14:57 عصر
  4. رنگ کردن سطرهای دلخواه در دیتا گرید wpf
    نوشته شده توسط MRasoul در بخش WPF
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آذر 1393, 13:31 عصر
  5. پر رنگ کردن ستون datagridview
    نوشته شده توسط eletcomp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 12 آذر 1393, 18:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •