نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چاپ همزمان دو پرینتر (به یک سیستم)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    چاپ همزمان دو پرینتر (به یک سیستم)

    باسلام
    ممنون میشم کمک کنید

    یک برنامه نوشتم نیاز دارم همزمان چاپ به دوپرینتر متصل به یک سیستم ارسال کنم. ممنون میشم اگر روشی دارید بگید.
    روش من اینه که بیام نام پرینت ها رو بدست بیارم. و با کد سی شارپ اول چاپگر اولی رو ست دیفالت کنم و کارم که تموم شد برم سراغ پرینتر دوم و دیفالت رو انجام بدم (بصورت کدسی شارپ)!


    ممنون میشم دوستانی که روش حل شده ای دارند به بنده هم بگن. باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: چاپ همزمان دو پرینتر (به یک سیستم)

    سلام
    شبیه این روش را بررسی کنید به نتایج خوبی می رسید :

    PrinterSettings.StringCollection PrnList =PrinterSettings.InstalledPrinters;
    for (int i = 0; i < PrnList.Count; i++)
    {
    PrinterSettings mPS =newPrinterSettings();
    mPS
    .PrinterName = PrnList[i];
    if (mPS.IsValid)
    {
    .....
    }
    }


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: چاپ همزمان دو پرینتر (به یک سیستم)

    سلام

    ممنون از پاسخ

    مشکلی در بدست اوردن نام و ست دیفالت پرینتر ندارم
    مشکل اینه که چطوری میتونی قبل از چاپبگم با این پرینتر نام بزن؟!

    یعنی روشی ساده تر و بهینه تر میخوام

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: چاپ همزمان دو پرینتر (به یک سیستم)

    سلام
    از چه ابزاری برای تولید گزارش استفاده می کنید (منظور : کریستال / اکتیو / استیمل / ...)
    در ضمن به این دستور هم دقت کنید : mPS.PrinterName = PrnList[i]; چون شرایط روی چاپگر مورد نظر را فراهم می کند


تاپیک های مشابه

  1. سوال: اتصال دو جدول به یک گرید به صورت همزمان
    نوشته شده توسط iran_sky در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 فروردین 1390, 17:20 عصر
  2. اتصال همزمان دو فیل به یک combobox
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 13 بهمن 1389, 17:57 عصر
  3. سوال: دسترسی به دو پرینتر در یک برنامه
    نوشته شده توسط elahejafari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 دی 1389, 16:17 عصر
  4. ارتباط همزمان دو جدول به یک جدول
    نوشته شده توسط sajjad_kochekian در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 تیر 1389, 22:01 عصر
  5. مشکل در همزمان شدن عمل ثبت دو کاربر در یک سیستم
    نوشته شده توسط Maryam_y_m در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اسفند 1384, 17:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •