نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پیدا کردن اعداد متوالی

  1. #1

    پیدا کردن اعداد متوالی

    سلام دوستان من توی دیتابیس یک سری اعداد ذخیره کردم الان میخوام این اعداد رو اونایی که پشت سر هم هستن رو پیدا کنم مثلا
    اعداد 1و2و3و4و10و11و21و22و24 حالا میخوام مثلا بازه زمانی تقسیم کنم اینا بشه این طوری
    1-4
    10-11
    21-22
    24
    یه تابع میخوام این طوری بنویسم که جدا کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار smksmk
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    155

    نقل قول: پیدا کردن اعداد متوالی

    سلام ،
    عناصر را در آرایه قرار بدین و با تابع sort مرتب کنید ، برای اطلاعات بیشتر اینجا را ببینید :
    http://www.w3schools.com/php/php_arrays_sort.asp

    اگر میخواهید خودتون تابع بنویسید ، الگوریتم های مرتب سازی را میتونید سرچ کنید.

  3. #3

    نقل قول: پیدا کردن اعداد متوالی

    نقل قول نوشته شده توسط smksmk مشاهده تاپیک
    سلام ،
    عناصر را در آرایه قرار بدین و با تابع sort مرتب کنید ، برای اطلاعات بیشتر اینجا را ببینید :
    http://www.w3schools.com/php/php_arrays_sort.asp

    اگر میخواهید خودتون تابع بنویسید ، الگوریتم های مرتب سازی را میتونید سرچ کنید.
    نمیخوام مرتب سازی کنم میخوام اعداد متوالی رو جداسازی کنم همین انواع مرتب سازی رو میدونم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: پیدا کردن اعداد متوالی

    خب یه متغیر برابر آخرین عدد متوالی یافت شده بذار، یه متغیر هم روی آرایه پیمایش کنه. هر وقت برابر یا بیشترش رو پیدا کرد، اون به لیست اعداد متوالیت اضافه کن و متغیرها رو آپدیت کن.
    شاید منظورت چیز دیگه ای باشه که متوجه نشدم.

    برای دسته بندی معیار دسته بندیت چیه؟

  5. #5

    نقل قول: پیدا کردن اعداد متوالی

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    خب یه متغیر برابر آخرین عدد متوالی یافت شده بذار، یه متغیر هم روی آرایه پیمایش کنه. هر وقت برابر یا بیشترش رو پیدا کرد، اون به لیست اعداد متوالیت اضافه کن و متغیرها رو آپدیت کن.
    شاید منظورت چیز دیگه ای باشه که متوجه نشدم.

    برای دسته بندی معیار دسته بندیت چیه؟
    خب میتونید بصورت عملی انجام بدید میخوام اون اعداد رو جدا کنم من یک دیتابیس رزرو دارم باید زمان رو بنویسم مثلا امروز از ساعت 1-5 هست من هر ساعت رو جدا ذخیره کردم برای همین خروجی که میگیرم فقط اعداد هست حالا میخوام به اون صورت در بیارم و جدا بنویسم

  6. #6

    نقل قول: پیدا کردن اعداد متوالی

    دوست عزیز این تابعی که نوشتم کار شما رو راه میندازه:


    $array = [1,2,3,5,6,8,9,10,11,100,101,102,200];
    print_r(u_sort($array));
    function u_sort($arr)
    {
    $nsort = $arr;
    $temparray = [];
    if(count($nsort) == 0)
    {
    return $nsort;
    }
    $i = 0;
    $j = 0;
    while(count($nsort)>0)
    {
    if(count($nsort)==1)
    {
    array_push($temparray,[$nsort[0]]);
    break;
    }
    if($i == 0 )
    {
    array_push($temparray,[$nsort[$i]]);
    $i++;
    continue;
    }
    if($nsort[$i] == ($temparray[$j][$i-1]+1))
    {
    array_push($temparray[$j],$nsort[$i]);
    $i++;
    }
    else
    {
    array_splice($nsort,0,$i);
    $j++;
    $i=0;
    }
    }
    return $temparray;
    }


    اما چجوری ازش استفاده میشه
    شما ابتدا بیا اعدادت رو تو یه ارایه قرار بده بعد با استفاده از تابع sort اونارو مرتب کن
    بعد ارایه مرتب شده رو به تابعی که نوشتم u_sort بفرست تابع خروجیش یه آرایه انجمنی هستش که
    هر عنصرش اعداد پشت سر هم رو تو خودش گذاشته
    مثلا شما ارایه

    $array = [1,2,3,5,6,8,9,10,11,100,101,102,200,300];

    رو به تابع میدید و آرایه انجمنی زیر رو تحویل میگیرید:


    Array(
    [0] => Array
    (
    [0] => 1
    [1] => 2
    [2] => 3
    )

    [1] => Array
    (
    [0] => 5
    [1] => 6
    )

    [2] => Array
    (
    [0] => 8
    [1] => 9
    [2] => 10
    [3] => 11
    )

    [3] => Array
    (
    [0] => 100
    [1] => 101
    [2] => 102
    )

    [4] => Array
    (
    [0] => 200
    )
    )

    اینم نمونش همراه با اجراش:
    http://phpbin.ir/?tryit=2240
    آخرین ویرایش به وسیله samdoft : یک شنبه 03 بهمن 1395 در 21:32 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن اعداد تام (اعداد کامل)
    نوشته شده توسط maminb در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 22 آذر 1397, 17:57 عصر
  2. سوال: پیدا کردن اعداد اول قبل از n در ++C
    نوشته شده توسط Aerox1 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اسفند 1396, 17:53 عصر
  3. پیدا کردن اعداد در متن
    نوشته شده توسط khoshblagh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 14 مرداد 1392, 16:34 عصر
  4. آموزش: پیدا کردن اعداد تکراری به شیوه "اصل لانه کبوتری"
    نوشته شده توسط miniator در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 02 تیر 1389, 22:44 عصر
  5. پیدا کردن اعداد پاندروم با استفاده ازترد ها
    نوشته شده توسط parinaz571 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 18 آبان 1386, 14:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •