نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: عدم نمایش فونت های اعمال شده در سایت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    عدم نمایش فونت های اعمال شده در سایت

    سلام دوستان
    من میخوام از فونتهای mitra در سایتم استفاده کنم این فونت رو دانلود کردم در کنترل پنل هاستم گذاشتم و تو css هم گفتم از این فونت بخونه روی لوکال درست نشون میده اما هنگام آپلود در هاست، فونت متنهای موجود در سایت رو درست نشون نمیده.
    به نظرتون مشکل از کجاست؟

  2. #2

    نقل قول: عدم نمایش فونت های اعمال شده در سایت

    فرمت فونت شناخته شده برای IIS سرور نیست.یه سرچ بزنید جوابو پیدا میکنید.باید یه مواردی را به کانفیگ برنامه اضافه کنید

  3. #3

    نقل قول: عدم نمایش فونت های اعمال شده در سایت

    سلام
    تو بخش تنضیمات وب سایت پنل یا ها هاستینگی که داری یه بخش MIME Type باید وجود داشته باشه
    اونجا نوع فایل فونت که معمولا .Woff , Woff2 هست رو وارد میکنی از این به بعد اون وب سرور (IIS , Apache , ...) هرچی که هست این فایل رو میشناسه و قابل دسترسی میکنه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    نقل قول: عدم نمایش فونت های اعمال شده در سایت

    نقل قول نوشته شده توسط نیما عطایی مشاهده تاپیک
    سلام
    تو بخش تنضیمات وب سایت پنل یا ها هاستینگی که داری یه بخش MIME Type باید وجود داشته باشه
    اونجا نوع فایل فونت که معمولا .Woff , Woff2 هست رو وارد میکنی از این به بعد اون وب سرور (IIS , Apache , ...) هرچی که هست این فایل رو میشناسه و قابل دسترسی میکنه
    ممنون از راهنماییتون.
    من با MIME Type آشنایی نداشتم ولی الان متوجه شدم چه کاربردی داره. فقط اینکه وقتی وارد این بخش شدم با توجه به عکسی که می بینید این دو فایل یعنی Woff , Woff2 وجود داشته و لازم نیست این دو فایل رو اضافه کنم.
    در کل هیچ فونتی رو قبول نمیکنه مثلا فونت Nazanin رو هم امتحان کردم ولی هیچ فرقی نکرده.
    برای نمایش فونت در style از روش زیر استفاده کردم :

    @font-face {
    font-family: 'Nazanin';
    src: url("../fonts/nazanin/NazaninRegular.eot");
    src: url("../fonts/nazanin/NazaninRegular.eot?#iefix") format("embedded-opentype"), url("../fonts/nazanin/NazaninRegular.woff") format("woff"), url("../fonts/nazanin/NazaninRegular.ttf") format("truetype"), url("../fonts/nazanin/NazaninRegular.svg#BNazanin") format("svg");
    font-weight: normal;
    font-style: normal;
    }

    ممنون میشم اگه بیشتر راهنمایی کنید.
    Pic.png
    آخرین ویرایش به وسیله hastiam : چهارشنبه 06 بهمن 1395 در 12:01 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    نقل قول: عدم نمایش فونت های اعمال شده در سایت

    دوستان کسی نیست راهنماییم کنه که بدونم مشکل از کجاست؟

  6. #6

    نقل قول: عدم نمایش فونت های اعمال شده در سایت

    اول کنسول مرورگر رو چک کنید که خطای 404 برای فونتها وجود نداشته باشه.

    دوم چک کنید که آدرس فایلهای فونت به درستی داده شده .
    وقتی از bundling استفاده می کنید مسیر نهایی فایلهای css با مسیری که موقع برنامه نویسی باهاشون کار می کنید متفاوته.
    به همین دلیل ممکنه آدرسی مثل
    url("../fonts/nazanin/NazaninRegular.eot") در نهایت درست نباشه.
    (معمولا اگر فولدر فوتها رو مستقیما در روت پروژه قرار بدید درست میشه)

    دستی مسیر فونتها رو در نوار آدرس مرورگر وارد کنید و مطمئن بشید که قابل دانلود هستند و وجود دارند.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم نمایش فونت های دلخواه در Asp.net mvc
    نوشته شده توسط saeedtanha001 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 06 بهمن 1393, 20:44 عصر
  2. عدم نمایش کنترل های ایجاد شده از طریق کد در فرم
    نوشته شده توسط csharpdoost در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 23 دی 1390, 12:38 عصر
  3. جلوگیری از اجرای کد های آپلود شده در سایت
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 شهریور 1386, 12:29 عصر
  4. عدم نمایش محتویات صفحات مرور شده در حالت Offline
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 17 تیر 1385, 13:30 عصر
  5. عدم نمایش کامپوننت های asp.net در موقع اجرا .
    نوشته شده توسط reza_eb در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1384, 08:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •