نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فیلتر تو یه صفحه از مسترپیج

  1. #1

    فیلتر تو یه صفحه از مسترپیج

    سلام وقت بخیر

    من یک مسترپیج دارم. می خوام در یک صفحه ای که فهرست یک سری اسناد رو نشون می دم، زیر منو سمت راست (در مسترپیج) دسته بندی های اون اسناد رو نشون بدم و وقتی کاربر روش کلیک کرد، در صفحه فهرست لیست اسناد اون دسته بندی رو نشون بده. باید چی کار کنم؟
    Dashboard - Copy.jpg

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار CannibalCorpse
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    Transylvania
    پست
    99

    نقل قول: فیلتر تو یه صفحه از مسترپیج

    نقل قول نوشته شده توسط اوبالیت به بو مشاهده تاپیک
    سلام وقت بخیر

    من یک مسترپیج دارم. می خوام در یک صفحه ای که فهرست یک سری اسناد رو نشون می دم، زیر منو سمت راست (در مسترپیج) دسته بندی های اون اسناد رو نشون بدم و وقتی کاربر روش کلیک کرد، در صفحه فهرست لیست اسناد اون دسته بندی رو نشون بده. باید چی کار کنم؟
    Dashboard - Copy.jpg
    خیلی سوالت واضح نیست راستش. فقط اینکه معمولا سرورساید باید بر اساس پرمیشن لود کنی. دست آخر در بد تریم حالت می تونی نسبت به یو آر الت اون بخش رو شو و هاید کنی. ولی باز واضح تر اگه میشه بنویس منظورت رو؟

  3. #3

    نقل قول: فیلتر تو یه صفحه از مسترپیج

    نقل قول نوشته شده توسط CannibalCorpse مشاهده تاپیک
    خیلی سوالت واضح نیست راستش. فقط اینکه معمولا سرورساید باید بر اساس پرمیشن لود کنی. دست آخر در بد تریم حالت می تونی نسبت به یو آر الت اون بخش رو شو و هاید کنی. ولی باز واضح تر اگه میشه بنویس منظورت رو؟
    از این واضح تر؟؟؟؟؟!!!

    سمت چپ عکس منو قرار داره.
    منو در مسترپیج قرار داره.

    ست راست یک صفحه هست که فهرست مثلا کالا ها رو نشون می ده.
    صفحه درون مسترپیج قرار داره.

    سمت راست زیر منو قراره دسته بندی کالا ها نشون داده بشه.

    وقتی روی دسته بندی کالا ها در مسترپیج کلیک شد، این طرف در داخل صفحه بره لیست اون کالاها رو بیاره. از طرفی وقتی در صفحه کالا ها قرارداشتیم اون زیرمنو مربوط به دسته بندی ها نشون داده بشه.

  4. #4

    نقل قول: فیلتر تو یه صفحه از مسترپیج

    از طریق QueryString میتونید.
    مثال
    لیست منو در مسترپیج
    کد HTML:
    <ul aria-orientation="vertical">
        <li>
            <asp:LinkButton ID="LinkButton1" runat="server" PostBackUrl="?Cat=aa">LinkButton01</asp:LinkButton>
        </li>
        <li>
            <asp:LinkButton ID="LinkButton2" runat="server" PostBackUrl="?Cat=bb">LinkButton02</asp:LinkButton>
        </li>
    </ul>
    در صفحه جزئیات
            protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string category = Page.Request.QueryString["Cat"];
    if (!string.IsNullOrEmpty(category))
    {
    // use category
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چظور بدون دونستن نام کلاس برنامه دیگری یه متن رو تو یه Edit از اون برنامه بریزیم؟
    نوشته شده توسط mbshareat در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 23 اسفند 1389, 16:33 عصر
  2. چاپ شدن subreport تو يه صفحه ي ديگه
    نوشته شده توسط خانم گل در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 شهریور 1387, 14:09 عصر
  3. ذخیره کردن چه مقداری تو یه ستون از نوع bit
    نوشته شده توسط bbc_sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 12 شهریور 1387, 10:21 صبح
  4. باز کردن یه صفحه از front page داخل asp .net
    نوشته شده توسط marmar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 14 آذر 1386, 10:43 صبح
  5. 2تا دکه تو یه صفحه
    نوشته شده توسط ali1381 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 تیر 1386, 11:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •