نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: روی داد کلیک در marker در googlemap

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    پست
    87

    روی داد کلیک در marker در googlemap

    سلام و خسته نباشید

    چطوری میشه روی داد کلیک را روی marker انجام داد و به یک acticity دیگه رفت؟
    و اینکه چطورمیشه وقتی چندتا marker روی نقشه قرار دارد با کلیک روی هر کدام به اکتیویتی مربوط به اون marker رفت؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    پست
    87

    نقل قول: روی داد کلیک در marker در googlemap

    آیا کسی نیست راهنمایی کنه؟

  3. #3

    نقل قول: روی داد کلیک در marker در googlemap

    سلام
    باید توی اکتیویتی خودتون OnMarkerClickListener رو implements کنید.
    زمانی که دارید یه مارکر به نقشه اضافه میکنید میتونید برحسب اینکه میخواید با کلیک بر روی اون مارکر کدوم اکتیویتی باز بشه بهش title بدید یا از tag استفاده کنید که توصیه من استفاده از tag هست.
    مثلا اگر میخواید با کلیک بر روی ماکر 1 برید به اکتیویتی 1 میتونید اینجوری عمل کنید:

    Marker marker = googleMap.addMarker(...);
    marker.setTag(1);


    حالا توی OnMarkerClick که اونو implements کردیم اینجوری عمل میکنیم:




    @Override
    public boolean onMarkerClick(Marker marker) {
    int tag = Integer.parseInt(marker.getTag());
    switch(tag){
    case 1:
    // start activity one
    break;
    case 2:
    // start activity two
    break;
    .
    .
    .
    }
    return true;
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1387, 14:53 عصر
  2. سوال: سوال درمورد کلیک کردن خودکار روی یه دکمه در یه پنجره
    نوشته شده توسط javid_debugger در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 16:56 عصر
  3. سوال: کلیک بر روی یک ردیف در VSFlexGrid 7 و چاپ آن رکورد
    نوشته شده توسط Success در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اردیبهشت 1384, 19:53 عصر
  4. می خواهم یک د کمه را روی فرم دیگر در یک برنامه دیگر کلیک کنم
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 فروردین 1384, 13:00 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1382, 21:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •