نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جدا کردن بخش های مختلف تگ HTML

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    جدا کردن بخش های مختلف تگ HTML

    سلام دوستان من میخوام یک جدول از یک سایت رو توی برنامم باز کنم و محتویات تگ <a> رو در برنامم به صورت مجزا داشته باشم .

    مثلا :
    <a href="../uploads/operator_telefon_hamrah.pdf"><font size="2">اپراتور پاسخگوی مشترکین تلفن همراه</font></a>
    میخوام برنامه بتونه محتویات href و متن داخل تگ <a> رو در دو تکست باکس جدا مجزا نمایش بده .

    البته این کار رو با کد زیر انجام میدم :

            Dim ctrl As HtmlElement        Dim ctrl_collect As HtmlElementCollection


    ctrl_collect = Me.WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("td")


    For Each ctrl In ctrl_collect


    Me.ListBox1.Items.Add(ctrl.GetAttribute("InnerText ").ToString)


    Next


    اما میخوام مثلا تگ های <a> که داخل تگ<td> از یه جدول خاص از صفحه رو بررسی کنه .

    با تسکر
    آخرین ویرایش به وسیله teymoorei : پنج شنبه 30 دی 1395 در 12:40 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: جدا کردن بخش های مختلف تگ HTML

    کسی نیست راهنمایی کنه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: جدا کردن بخش های مختلف تگ HTML

    1- من میخوام عنوان لینک های صفحه وب در پایگاه داده ذخیره شود


    2- فایل ها ی یک صفحه دانلود شود و در پایگاه داده ذخیره شود


    3- فقط لینک ها پی دی اف ذخیره شوند

    مثلا : توی یک سایت یک کتاب با پسوند PDF گذاشته به نام :
    دانلود دیوان حافظ

    من میخوام عنوانش توی یک فیلد و فایلش توی فیلد دیگه ذخیره بشه

تاپیک های مشابه

  1. لینک دار کردن بخش های مختلف یک متن
    نوشته شده توسط addmin در بخش C#‎‎
    پاسخ: 20
    آخرین پست: دوشنبه 25 آذر 1392, 13:36 عصر
  2. سوال: جدا کردن قسمت خارج از تگ HTML
    نوشته شده توسط Tarragon در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1391, 20:24 عصر
  3. حدف و اضافه کردن بخش های مختلف سایت توسط مدیر
    نوشته شده توسط mf_007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 02 مرداد 1390, 16:23 عصر
  4. جدا سازی بخش های مختلف یک پروژه روی چند سایت
    نوشته شده توسط z_m3000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1388, 09:42 صبح
  5. سوال: جدا کردن ایتم های مختلف از توی Iform (اوقات شرعی)
    نوشته شده توسط explod_javad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 31 تیر 1388, 21:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •