صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 71 از 71

نام تاپیک: مطالعه خطاهای متداول در ASP.NET

  1. #41
    سلام
    من زیاد از این انجمن ها استفاده نمی کنم چون قبلا چند پیام فرستاده بودم که بدون جواب ماندند . اما درخواستم این است که اگر کسی جواب مشکل مرا میداند لطفا راهنمائی کند .
    مشکل :
    استودیو دات نت من نمی تواند asp.net را اجرا کند.
    ویندوز من سرویس پک دو است.
    قبل از نصب دات نت iis را هم نصب کردم .
    فایلی 125 مگابایتی را هم از مایکروسافت داونلود کردم اما نصب نشد.
    مرورگر یک دیالوگ در جواب نشان میدهد که این فایل را داونلود میکند و مسیر میخواهد. در حالی که یک فایل asp.net است .
    دوباره هم که میخواهم فریم ورک را نصب کنم ، این کار را نمی کند .
    خواهشمندم کسی به سوال من جواب کامل بدهد .
    ممنون

  2. #42

    Wink

    سلام
    استودیو دات نت من نمی تواند asp.net را اجرا کند.
    ویندوز من سرویس پک دو است.
    قبل از نصب دات نت iis را هم نصب کردم .
    فایلی 125 مگابایتی را هم از مایکروسافت داونلود کردم اما نصب نشد.
    مرورگر یک دیالوگ در جواب نشان میدهد که این فایل را داونلود میکند و مسیر میخواهد. در حالی که یک فایل asp.net است .
    دوباره هم که میخواهم فریم ورک را نصب کنم ، این کار را نمی کند .
    من یک بار این مشکل رو داشتم و آخرین راهی که انجام دادم و به نتیجه رسیدم این بود که مجددا VS.Net رو نصب کردم البته با پاک کردن و نصب مجدد.

  3. #43
    جناب آقای نصیری !
    ضمن خسته نباشید ، تا حالا که نتوانستم سایت ذیل را باز کنم:

    http://www.is-ws.net/vahid/asp_net_..._net_errors.zip
    پیام :The page cannot be found ...........

  4. #44
    منم نتونستم این فایل رو داونلود کنم

  5. #45
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    127
    این فایل رو کی میتونیم Download کنیم ؟؟؟

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632

    Cool فایل

    فایل Upload شد.
    (قابل توجه شما !!!)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #47

    aspx/html

    من در هنگامی که صفحه aspx را به صورت معمولی آپلود می کنم با خطای وب کانفیگ مبنی بر آف کردن Custom error مواجه می شوم و هنگامی که خط زیر را از فرم پاک می کنم خطا ظاهر نمی شود ولی فرم کار نمی کند آیا این خط ضروری است
    <%@ Page CodeBehind="Subscriber.aspx.cs" Language="C#‎" AutoEventWireup="false" Inherits="BirjandEmrooz.Subscriber" %>
    برای اجرای درست فرم باید چکار کرد

  8. #48
    دوست عزیز!
    فکر نمی کنید که در شناسایی فایل دچار اشتباه شدید!
    Web.Config is not the aspx file

  9. #49
    خطا دقیقا مربوط به Inherits="BirjandEmrooz.Subscriber این قسمت در فایل Aspx می باشد البته روی سیستم لوکال مشکلی ندارد و مشکل روی هاست است

  10. #50
    به احتمال زیاد، نسخه ی جدید فایل DLL کامپایل شده ی برنامه را آپلود نکرده اید.

  11. #51
    سلام . آقا چه مشکلی پیش اومده که نمی شه فایل رو گرفت . انگار مسیرش عوض شده . یا از روی هاست برداشتنش

  12. #52
    سلام
    این لینکه که کار نمی کنه
    ( فایل zip(

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار DataMaster
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    634
    لطفا لینک رو چک کنید
    مرسی

  14. #54

    Wink Server Application Error

    من مدام با این پیغام مواجه میشم :
    Server Application Error
    The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance.

    iis رو هم پاک کردم و inetpub رو
    و دوباره iis را نصب کردم اما باز مشکل حل نشد

    می شه لطف کنید راهنمایی بفرمایید
    با تشکر



    نقل قول نوشته شده توسط Vahid_Nasiri
    آیا این پرمیشن ها رو روی wwwroot ست کردی؟
    اگر اینکار رو کردی با قطعیت 100 درصد ( چون این بلا سر خودم اومده ) خدمت شما عرض کنم که تنها یک راه دارد
    1- کل iis را uninstall کنید
    2- سپس کل دایرکتوری inetpup را پاک کنید
    3- با نصب مجدد iis تمام مجوزها درست دوباره ست می شود و دایرکتوری های مربوطه هم دوباره درست می شوند و جای نگرانی نیست ( فقط شما از کارتان بک آپ بگیرید )

    تنظیم پرمیشن فقط روی دایرکتوری مجازی آنهم در مواردی که دسترسی رایت ندارید باید صورت گیرد.
    در ضمن این را هم بخاطر داشته باشید که اگر روی سیستم ادمین نباشد باز هم کاری از دستتان ساخته نیست.

    موفق باشید.

  15. #55
    تمامی مواردی که جناب نصیری قبلا فرمودند صحیح است.
    تنها جهت اطمینان بیشتر، 2 مرحله ی دیگر را نیز انجام دهید.
    1) فایل comsvcs.dll موجود در پوشه ی System32 را رجیستر کنید.
    2) در Run، عبارت DCOMCNFG را تایپ کنید.
    در فرمی که ظاهر می شود، بر روی Component Services کلیک کنید و با راست کلیک کردن بر روی My Computer از زیر مجموعه ی Computers، گزینه ی Properties را انتخاب کنید.
    در سربرگ Default Properties و از قسمت Default Impersonation Level مطمئن شوید که گزینه ی Identity انتخاب شده است.

    مورد خاص دیگری ندارد.
    موفق باشید.

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    سلام
    لینک کار نمی کنه.
    ماهم خیلی منتظریم.
    اگه ممکنه آدرس جدید رو بدین یا اگر از دوستان کسی فایل رو داره قرار بده که استفاده کنیم .

  17. #57
    انجام شد.
    از تاپیک اصلی داونلود کنید.
    موفق باشید.

  18. #58

    توضیح درمورد ایجادvirtual directory

    نقل قول نوشته شده توسط Vahid_Nasiri
    امیدوارم از این به بعد کسی سوال نپرسد : چرا برنامه ی من اجرا نمی شود! :wink:

    (فایل مربوطه به روز شد)
    مقاله شما رو خوندم عالی بود برنامه من خطای هفتم رو میده-configuration error-

    Line 37: by Microsoft that offers a single logon and core profile services for member sites.
    Line 38: -->
    Line 39: <authentication mode="Windows" />
    چه طوری این مشکل رو میشه حل کرد.من این برنامه روی کامپیوتر دیگه نیز اجرا بشه.
    در مورد ایجاد virtual directoryتوضیح بدین خیلی ممنون میشم.

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    چرا در زمان ایجاد یک پروژه جدید این Error تولید میشه؟

  20. #60
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    69

    تنظیمات IIS

    با سلام
    من یک مشکل در تنظیمات IIS دارم نمی دونم چه جوری میشه اونو رفع کرد.من سایتم رو وقتی با vs.net2005 اجرا می کنم به طور کامل اجرا میشه و کاملا درست کار می کنه فقط یک خطا در web.config بهم می ده ، با ان متن :

    It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS.
    الان مشکل من اینه که وقتی سایت رو بدون vs و از طریق IIS اجرا می کنم خطای با این متن روبهم می ده :
    Failed to access IIS metabase
    اگه کسی میدونه بگه چه کار باید بکنم .ممنون

  21. #61
    کاربر تازه وارد آواتار ali_yousefian19
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    شهر زیبای خدا(اصفهان)
    پست
    79
    سلام خسته نباشین
    من وقطی پروژه ام را از مسیر زیر اجرا میکنم ارور شماره ی 4 را میده در صورتی من وفتی ار توی ویژوال استدیو اجرا میکنم برنامه اصلا ارور نمیده.
    کاری که شما توفایل ارورها هم داده بودین انجام دادم اما فایده نداشت.
    در ضمن من با ویژوال استدیو 2005 کار میکنم.

    control panel-administrator tools-IIs
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله ali_yousefian19 : جمعه 04 فروردین 1385 در 22:22 عصر

  22. #62
    سلام دوستان

    من با Asp.net Web Site Administration Tool مشکل دارم .
    نمیتونم user اضافه کنم .
    از پسوردم ایراد های نامربوط میگیره !

    ====>
    Password length minimum: 7. Non-alphanumeric characters required: 1.====>

    حالا 20 کاراکتری باشه , یا عدد باشه یا حرف یا مخلوط,فرقی نمیکنه .همین رو میگه !

    ROLE ها رو هم قبلآ درست کردم .
    مشکل کجاست ؟

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    ببین پسورد رو این بذار ببین چی میشه

    abcd.44

    یعنی یکی از کاراکترها باید از الفبا یا عدد نباشه مث نقطه

  24. #64
    کاربر تازه وارد آواتار ali_yousefian19
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    شهر زیبای خدا(اصفهان)
    پست
    79
    سلام
    جواب اوون یکی مشکلمون را که ندادین کامپیوترم ناراحت شده و یک مشکل دیگه میگیره d:
    در ویژوال من تا میخوام یک پروژه را ران کنم این ارور را میگیره (هر پروژه ای)
    نگته: تا دیروز هیچ مشکلی نداشت
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  25. #65

    من هم

    نقل قول نوشته شده توسط سار
    چرا در زمان ایجاد یک پروژه جدید این Error تولید میشه؟
    من هم همین خطا رو دارم که متنش اینه:
    the web serverreported the dollwing error when attempting to create or open the web project located at the following URL:'http//localhost/MyProjectName'.the server returned an invalid or unrecognized response

    این رو هم امتهان کردم aspnet_regiis /i
    دات نت فرم ورک رو هم دوباره نصب کردم
    این فایل شما رو هم خوندم چیزی دستگیرم نشد
    یه نکته همه درایوهای من fat32 هستش
    چکار کنم
    این موضوع رو توی ان تاپیک هم مطرح کردم http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=41545
    آخرین ویرایش به وسیله rezaei manesh : دوشنبه 07 فروردین 1385 در 09:34 صبح

  26. #66
    با عرض سلام خدمت جناب آقای نصیری

    من مشکل ساخت کوئری برای بانک اطلاعاتی دارم و نمی دونم چگونه درست کنم در محیط ASP.NET راهنماییم کنید
    درضمن من هر بار که محیط آی اس پ خراب می شه مجبورم دوباره محیط رو باز سازی کنم و بعد مشکل اتصال پیدا میکنه و من مجبورم به طور کامل از دات نت خارج شم ...................
    OleDbDataAdapter1.fill(dataset11)

    و همچنین محیط رو به گونه ای طراحی کردم که بصورت چند تکس باکس در بالا برای نشان دادن محتویات بانک و چند باتون ابتدا و انتها و بعدی و قبلی قرار دادم ولی وقتی کدی که برای آن باتون نوشتم محتویات رکورد بعدی را نشون نمیده ..... برای باتون
    DIM POSITION AS INTEGER
    DIM ID AS STRING
    POSITION =0
    ME.VIEWSTATE("POSITION")=POSITION
    ID = DATASET11.TABLES(0).ROWS(POSITION).ITEM("AU_ID")
    DATAVIEW1.ROWFILTER ="AU_ID = '" & ID &"'"
    TEXTBOX1.DATABINDING()
    LABEL3.TEXT=POSITION + &" OF " &DATASET11.TABLES(0).ROWS.COUNT
    --------------------
    AHASBCB@YAHOO.COM
    AHASBCB@NOAVAR.COM
    آخرین ویرایش به وسیله skywork : شنبه 04 آذر 1385 در 00:04 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  27. #67
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: مطالعه خطاهای متداول در ASP.NET

    سلام
    منم یه مشکل با Microsoft.Office.Interop.Word دارم
    این سایت قراره یه فایل word رو از بانک بخونه و اونو تو یه پوشه ذخیره کنه و بعد یه تغییراتی توش بده و بعد دوباره ذخیرش کنه
    وقتی با خود دات نت اجرا می کنم هیچ مشکلی نداره ولی وقتی سایت رو publish می کنم و ازش استفاده می کنم خطای زیر رو میده
    وقتی توی یه سیستم دیگه اجراش میکنم که فقط دات نت فریم ورک 3.5 داره از کد (assembly مربوط به dll ورد که داخل webconfig هست ) oxh ld 'dvi





    Server Error in '/' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

    Retrieving the COM class factory for component with CLSID {000209FF-0000-0000-C000-000000000046} failed due to the following error: 80070005.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.UnauthorizedAccessException: Retrieving the COM class factory for component with CLSID {000209FF-0000-0000-C000-000000000046} failed due to the following error: 80070005.

    ASP.NET is not authorized to access the requested resource. Consider granting access rights to the resource to the ASP.NET request identity. ASP.NET has a base process identity (typically {MACHINE}\ASPNET on IIS 5 or Network Service on IIS 6) that is used if the application is not impersonating. If the application is impersonating via <identity impersonate="true"/>, the identity will be the anonymous user (typically IUSR_MACHINENAME) or the authenticated request user.

    To grant ASP.NET access to a file, right-click the file in Explorer, choose "Properties" and select the Security tab. Click "Add" to add the appropriate user or group. Highlight the ASP.NET account, and check the boxes for the desired access.

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

    Stack Trace:


    [UnauthorizedAccessException: Retrieving the COM class factory for component with CLSID {000209FF-0000-0000-C000-000000000046} failed due to the following error: 80070005.]
    sadere_pishnevic.darje_emza() +42
    sadere_pishnevic.btn_sabt_emza_Click(Object sender, EventArgs e) +819
    System.Web.UI.WebControls.Button.OnClick(EventArgs e) +105
    System.Web.UI.WebControls.Button.RaisePostBackEven t(String eventArgument) +107
    System.Web.UI.WebControls.Button.System.Web.UI.IPo stBackEventHandler.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +7
    System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(IPostBackEve ntHandler sourceControl, String eventArgument) +11
    System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(NameValueCol lection postData) +33
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +1746




    --------------------------------------------------------------------------------
    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.1433; ASP.NET Version:2.0.50727.1433

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: مطالعه خطاهای متداول در ASP.NET

    ممنون از فایلی که واسه دانلود گذاشتین

  29. #69

    نقل قول: مطالعه خطاهای متداول در ASP.NET

    Error 10 Cannot convert type 'System.Web.UI.WebControls.Image' to 'System.Web.UI.WebControls.FileUpload' c:\Users\shooshi\documents\visual studio 2010\WebSites\WebSite31\Default.aspx.cs 41 30 c:\...\WebSite31\
    برای حل این خطا چکار کنم.

  30. #70

    Smile نقل قول: مطالعه خطاهای متداول در ASP.NET

    با سلام
    دوستان عزیز من مدت زیادی نیست با ASP کار میکنم لطفا بفرمایید این خطا مربوط به چیست؟

    با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  31. #71

    نقل قول: مطالعه خطاهای متداول در ASP.NET

    سلام
    بعضی از صفحات وب من با این خطا روبرو میشن
    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.17929
    چطور میشه آنرا برطرف کرد؟
    ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •