نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تعریف Custom Title bar

  1. #1

    تعریف Custom Title bar

    باسلام
    آیا در activity ما چیزی به اسم ApplicationTitleBar داریم ؟ یا منظور ActionBar هست ؟ این دوتا یکی هستن یا دو تا هستن؟
    من فکر می کردم با هم فرق دارن .

    من یه تصویر می زارم لطفا دوستان با تجربه بهم بگن تفاوت این دوتا باکس قرمز رنگ چیه؟

    Untitled.png
    من می خواستم که باکس قرمز اول را بسازم که دکمه های مورد نظر من را داشته باشه و حتی EditText برای سرچ داشته باشه و حتی بتونم فونتشو تغییر بدم

    برای این منظور یه layout ساختم که کنترل های مورد نظر را داشته باشه مثلا توی نمونه کد زیر می خواستم فقط متن عوض بشه این layout را ساختم


    <LinearLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent">
    <TextView
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    android:text="@string/ValidationInput"
    android:textColor="@color/colorBaseWhite"
    android:background="@color/colorBtn"/>
    </LinearLayout>


    بعد این کلاس را ساختتم که از activity ارث می بره


    importandroid.app.Activity;
    import android.os.Bundle;
    import android.view.Window;

    public class CustomTitleBar extends Activity {
    /** Called when the activity is first created. */
    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);

    requestWindowFeature(Window.FEATURE_CUSTOM_TITLE);
    setContentView(R.layout.activity_main_complex);
    getWindow().setFeatureInt(Window.FEATURE_CUSTOM_TITLE, R.layout.titlebar_phonecall);

    }
    }


    حالا توی activity که می خوام بیاد بالا با title جدیدی که من ساختم به جای اینکه بگم از activity ارث ببر ، از CustomTitleBar ارث ببر

    کد HTML:
    import android.support.v7.app.AppCompatActivity;
    import android.os.Bundle;
    
    public class TestFloatActionBar extends CustomTitleBar {
    
        @Override
        protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
            super.onCreate(savedInstanceState);
            setContentView(R.layout.titlebar_phonecall);
        }
    }
    اما اجرا نمیشه و میگه نمی تونم TitleBar را واکشی کنم


    لطفا راهنمایی کنید

    من دقیقا نمی دونم باید چی کار کنم اما می خوام این دیزاینی که دیدید را طراحی کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: تعریف Custom Title bar

    اولی Toolbar و دومی TabLayout هست.

    تولبار درحالت پیشفرض تولبار همون شکل ظاهری ActionBar رو داره، اما میتونید شکلش و آیتم های داخلش رو شخصی سازی کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر ظاهر Title Bar برنامه در VB یا VB.net
    نوشته شده توسط BNW_2009 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 فروردین 1388, 14:53 عصر
  2. سوال: شبيسازي title bar فرم
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 فروردین 1388, 08:25 صبح
  3. نوشتن متن دلخواه در Title Bar همه پنجره هایی که باز میشوند
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 24 مهر 1386, 12:48 عصر
  4. نوشتن متن دلخواه در Title Bar همه پنجره هایی که باز میشوند
    نوشته شده توسط nasr در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 تیر 1386, 16:49 عصر
  5. عوض کردن Style در Title bar
    نوشته شده توسط mghn2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 دی 1384, 03:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •