نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نجوه نمایش عدد و کاراکتر و جمله فارسی در خروجی

  1. #1

    نجوه نمایش عدد و کاراکتر و جمله فارسی در خروجی

    سلام

    چطور میشه عبارتی مثل "122-حساب معین" رو به همین شکل و بدون جابه جایی عدد و حروف در دیتاست و خروجی برنامه ای مثل اکسل نمایش داد؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: نجوه نمایش عدد و کاراکتر و جمله فارسی در خروجی

    نقل قول نوشته شده توسط bhz8181 مشاهده تاپیک
    سلام

    چطور میشه عبارتی مثل "122-حساب معین" رو به همین شکل و بدون جابه جایی عدد و حروف در دیتاست و خروجی برنامه ای مثل اکسل نمایش داد؟
    سلام دوست عزیز

    منظور شما اینه که : عدد 122 بصورت لاتین ( و در سمت راست فیلد ) نمایش داده شود ؟
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  3. #3

    نقل قول: نجوه نمایش عدد و کاراکتر و جمله فارسی در خروجی

    سلام دوستان این دقیقا مشکل منه . . .

    کسی میدونه باید چه کارش کرد

    MsgBox("1- امین رضایی")


    Capture.PNG

    اون شماره 1 میخوام سمت راست باشه

  4. #4

    نقل قول: نجوه نمایش عدد و کاراکتر و جمله فارسی در خروجی

    دوستان شما هم موقع تایپ فارسی این مشکل رو با ترکیب عدد و حروف دارید ؟ اگر بعد از عدد چیزی ننویسم میوفته سمت چپ

    تو vb6 این مشکل نبود

    این عکس مربوط به vb6 هست
    2.PNG

  5. #5

    نقل قول: نجوه نمایش عدد و کاراکتر و جمله فارسی در خروجی

    سلام
    به اینصورت

    MessageBox.Show("1- امین رضایی","",MessageBoxButtons.OK,MessageBoxIcon  .None, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RtlReading)
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. نمایش علامت سوال به جای حروف فارسی در آندروید
    نوشته شده توسط nader14y در بخش Android Studio
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اسفند 1395, 12:07 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 مهر 1390, 19:36 عصر
  3. مشکل تعدادی از کاراکتر های بونیکد فارسی در MSSQL
    نوشته شده توسط Unique در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 بهمن 1386, 16:54 عصر
  4. عدم نمایش صحیح داده های مرتب شده فارسی در DataGrid
    نوشته شده توسط rsalimian در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 بهمن 1382, 16:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •