نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دریافت اطلاعات یکسان از دو فرم مختلف برای یک گزارش

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    دریافت اطلاعات یکسان از دو فرم مختلف برای یک گزارش

    سلام

    قصد دارم در یک گزارش مشخص داده ها و اطلاعات رو از دو فرم واکشی کنم

    بخوام واضحتر توضیح بدم این میشه:
    یک فرم ثبت و نمایش اطلاعات اعضا رو داریم
    یک فرم هم به عنوان فرم چاپ داریم

    حالا قرار هست گزارش گیری رو بنا بر دو فیلد کد ملی و نام دوره آموزشی که در هر دو فرم موجود هست، انجام بدیم
    کدی که من در بخش رکورد سورس گزارش نوشتم اینجوری هست:
    Untitled.jpg
    به عنوان مثال یکی از کدهای بالا رو توضیح میدم
    کد HTML:
    Like "*" & [Forms]![Print Form]![Combo21]
    اون Like "*" به این منظور گذاشتم که اگر اطلاعات از [Forms]![Print Form]![Combo21] واکشی نشد و موجود نبود، اطلاعات خود کوئری رو نمایش بده و دیگه خطا نده که گزارش از فلان فرم ارسال نشده!

    امیدوارم که تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم که چی میخوام

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: دریافت اطلاعات یکسان از دو فرم مختلف برای یک گزارش

    این رو هم اضافه کنم که من طبق آموزشی که در آدرس زیر هست این طرح رو انجام دادم!

    http://www.datapigtechnologies.com/flashfiles/passparamtoreport.html

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: دریافت اطلاعات یکسان از دو فرم مختلف برای یک گزارش

    دوستان راه حلی به ذهنشون نرسید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: دریافت اطلاعات یکسان از دو فرم مختلف برای یک گزارش

    فکر کنم میخواستین با استفاده از * در like بنحوی پارامتر optional رو شبیه سازی کنین.
    در هر صورت لازم نیست طراحی کوئری رو پیچیده کنین.

    شما کوئری رو بصورت پارامتریک استاندارد تعریف کنین:

    like [code_meli]
    like [code_dore]

    حالا هر جا نیاز داشتین پارامترها رو به کوئری پاس کنین:

    SUB REPORT_OPEN
    DIM QD AS QUERYDEF
    SET QD=CURRENTDB.QUERYDEFS("QueryName")
    DIM FRM AS FORM
    IF Student_Form THEN
    SET FRM=FORMS("STU_FORM")
    ELSE
    SET FRM=FORMS("PRINT_FORM")
    ENDIF
    QD.PARAMETERS("code_meli")=FRM![CODE_MELI]
    QD.PARAMETERS("code_dore")=FRM![CODE_DORE]
    ME.RECORDSOURCE=CURRENTDB.QUERYDEFS("QueryName").O PENRECORDSET.NAME
    END SUB

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: دریافت اطلاعات یکسان از دو فرم مختلف برای یک گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    فکر کنم میخواستین با استفاده از * در like بنحوی پارامتر optional رو شبیه سازی کنین.
    در هر صورت لازم نیست طراحی کوئری رو پیچیده کنین.

    شما کوئری رو بصورت پارامتریک استاندارد تعریف کنین:

    like [code_meli]
    like [code_dore]

    حالا هر جا نیاز داشتین پارامترها رو به کوئری پاس کنین:

    SUB REPORT_OPEN
    DIM QD AS QUERYDEF
    SET QD=CURRENTDB.QUERYDEFS("QueryName")
    DIM FRM AS FORM
    IF Student_Form THEN
    SET FRM=FORMS("STU_FORM")
    ELSE
    SET FRM=FORMS("PRINT_FORM")
    ENDIF
    QD.PARAMETERS("code_meli")=FRM![CODE_MELI]
    QD.PARAMETERS("code_dore")=FRM![CODE_DORE]
    ME.RECORDSOURCE=CURRENTDB.QUERYDEFS("QueryName").O PENRECORDSET.NAME
    END SUB
    بسیار عالی
    دست درد نکنه مومن

    کدت عالی بود

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از دو سشن مختلف در یک درخواست
    نوشته شده توسط eshpilen در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 08 خرداد 1391, 20:10 عصر
  2. دریافت اطلاعات کاربر از بانک و نمایش در یک فرم
    نوشته شده توسط bezar_405 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1390, 21:13 عصر
  3. سوال: دسترسی به فولدی مپ شده از دو مسیر مختلف تو یک شبکه
    نوشته شده توسط reza_edu در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 آذر 1390, 16:26 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1388, 14:11 عصر
  5. حرفه ای: Insert داده ها از دو فرم مجزا در يك جدول
    نوشته شده توسط elnazii در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 دی 1388, 19:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •