نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در دکمه بازگشت

  1. #1

    مشکل در دکمه بازگشت

    سلام خدمت دوستان
    یه مشکلی دارم توی ساخت قالب اپلیکیشن
    من دارم یه اپلیکیشن فارسی درست میکنم که قالب متریال داره ، تقریبا همه چیزش رو خودم دستی تغییر دادم تا فارسی شده (البته ازروی اموزش)
    یه اکشن بار کاستوم درست کردم براش
    منوی کاستوم درست کردم
    حالا توی اکیتویتیهام اکشن بار رو استفاده کردم و یه دکمه بازگشت گذاشتم براش اما دکمه اینوریه
    Untitled.png

    میخوام سمت فلش برعکس باشه ،،،، الان بیشتر شبیه دکمه forward هست تا back ،،،،،البته الان درست کار میکنه ،، و برمیگرده به صفحه قبلی
    میشه بگین باید چکارکنم ؟
    البته بگم در اصل کل این اکشن بار چپ چین بود ، خودم راست چینش کردم
    و برای دکمه بک از دستور sethomebutton استفاده کردم


    حالا اگه بشه عکس دکمه رو عوض کنم یا یه دکمه خودم جاش بزارم فرقی نداره برام اما بلد نیستم باید چکار کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنین

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار amg_123
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    البرز
    پست
    52

    نقل قول: مشکل در دکمه بازگشت

    if (Build.VERSION.SDK_INT >= Build.VERSION_CODES.JELLY_BEAN_MR1) {
    toolbar.setNavigationIcon(R.drawable.ic_arrow_forw ard);
    }


    یه آیکن برعکس بگیر و به صورت زیر عمل کن. بالا اسمه آیکن من ic_arrow_forward

  3. #3

    نقل قول: مشکل در دکمه بازگشت

    نقل قول نوشته شده توسط amg_123 مشاهده تاپیک
    if (Build.VERSION.SDK_INT >= Build.VERSION_CODES.JELLY_BEAN_MR1) {
    toolbar.setNavigationIcon(R.drawable.ic_arrow_forw ard);
    }


    یه آیکن برعکس بگیر و به صورت زیر عمل کن. بالا اسمه آیکن من ic_arrow_forward



    ممنون،،،تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در دکمه خروج از سایت
    نوشته شده توسط amir.r4788 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1392, 17:24 عصر
  2. مبتدی: مشکل در دکمه submit
    نوشته شده توسط scofield007 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آذر 1392, 18:15 عصر
  3. مشکل در دکمه های اجرایی در دیتاگرید
    نوشته شده توسط Jean Reno در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1388, 19:02 عصر
  4. مشکل در دکمه Previous و Next
    نوشته شده توسط Yakataz در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 14 آبان 1387, 10:45 صبح
  5. مشکل در تعریف دکمه next , back در asp
    نوشته شده توسط majid_assar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 33
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1385, 21:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •