نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: علت این همه پیغام چیه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    علت این همه پیغام چیه؟

    سلام

    یه برنامه ساختم که حدود 10 کاربر تو شبکه به هم پیام میفرستند. بطور میانگین هر کاربر در روز 10 پیام ارسال میکنه. بانک اطلاعاتی Access هستش و دارای پسورد که در یک پوشه Share در یکی از کامپیوترها قرار داره. این برنامه هر 10 ثانیه بانک رو بررسی میکنه که ایا برای کاربر پیغامی وجود داره یا خیر (این برنامه برای چت نیست). فقط نمی دونم علت پیغام هایی که به دفعات ظاهر میشن چیه. لطفا راهنمایی کنید.

    System.Data.OleDb.OleDbException (0x80004005): Could not use ''; file already in use.
    System.Data.OleDb.OleDbException (0x80004005): Cannot open database ''. It may not be a database that your application recognizes, or the file may be corrupt.
    System.Exception: Too many active users.
    البته چندتا پیغام دیگه هم هست که متنشون رو کپی نکردم.
    مثلا یکی از پیغام های دیگه به این معنی هست که بانک اطلاعاتی توسط Admin باز شده و اجازه دسترسی (خواندن و نوشتن) ندارید !!!!!

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: علت این همه پیغام چیه؟

    آیا اگر همین برنامه ساده بخواد با استفاده از SQL انجام بشه دیگه خبری از این همه مشکل نیست؟

  3. #3

    نقل قول: علت این همه پیغام چیه؟

    سلام
    بخاطر اینکه بانک اطلاعاتی اکسس ، تک کاربره هست و در آن واحد فقط یک کاربر میتونه با اون کار کنه ، یعنی وقتی فایل توسط یکی از کلاینت ها باز شده ، اگر کلاینت دیگری تلاش کنه برای باز کردن اون فایل ، با خطا مواجه خواهد شد.
    سوال دوم - بله Sql Server مشکل شما رو حل خواهد کرد

    البته بنده فکر میکنم Sql Server برای رفع نیاز شما خیلی بزرگ هست ، مثلا یک راه خوب برای شما میتونه این باشه ، یک سرویس WCF راه بندازید که با دیتابیس شما در ارتباط هست (یک دیتابیس تک کاربره مثل اکسس یا Sqlite) و کلاینت ها برای درج پیغام جدید و یا بررسی پیغام ها با سرویس ارتباط برقرار کنن ، فکر میکنم بسیار سرویس ساده ای باشه.


    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. علت این پیغام چیه؟
    نوشته شده توسط ehsan7007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 22:43 عصر
  2. علت این پیغام چیه؟
    نوشته شده توسط Hamedm در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1384, 10:24 صبح
  3. علت این Eror چیه؟
    نوشته شده توسط sarzamin در بخش Classic ASP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1384, 09:41 صبح
  4. این پیغام چیه؟
    نوشته شده توسط فریدی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 آبان 1383, 19:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •