نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در ذخیره تصاویر با Entity

  1. #1

    Question مشکل در ذخیره تصاویر با Entity

    سلام
    مشکل من در ذخیره تصاویر در دیتا بیس نیست و اینکار درست انجام میشه

    اما مشکل موقعیه که تصویری انتخاب نمیکنی و مقدار op خالی میمونه و ارور میده...



    دوستان و اساتید لطفا راهنماییم کنید که چطور میتونم مقدار op را خالی کنم و در رکوردی که کاربر نمیخاد عکسی برای پروفایلش داشته باشه ارور نده ویژوال استودیو؟؟؟

    اینم کد منه:
              OpenFileDialog op = new OpenFileDialog();
    private void BtnAddPic_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    op.Title = "انتخاب تصویر";
    op.Filter = "JPEG(.jpeg)|*.jpeg| PNG(.png)|*.png| JPG(.jpg)|*.jpg";

    op.ShowDialog();

    if (op.FileName!="")
    {
    Image newImg = Image.FromFile(op.FileName);
    pbxPictureAx.Image = newImg;
    }
    }


    و تصاویر را اینجوری ذخیره میکنم

                   private void bubbleButton1_Click(object sender, ClickEventArgs e)
    {

    TblAshkha tba = new TblAshkha
    {
    FName = txtFName.Text,
    LName = txtLName.Text,
    PictureAx = File.ReadAllBytes(op.FileName)
    };

    db.TblAshkhas.AddObject(tba);
    db.SaveChanges();


    البته کد ها رو خلاصه کردم و مدل هم ایجاد شده

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ذخیره تصاویر با Entity

    به جای این خط ها:
    op.ShowDialog();

    if (op.FileName!="")
    {
    Image newImg = Image.FromFile(op.FileName);
    pbxPictureAx.Image = newImg;
    }


    از این خط کد ها استفاده کن:
    if (op.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    Image newImg = Image.FromFile(op.FileName);
    pbxPictureAx.Image = newImg;
    }

    و به جای این خط:
    PictureAx = File.ReadAllBytes(op.FileName);
    این خط کد هارو جایگذاری کن:

    if (pbxPictureAx.Image != null)
    {
    Bitmap oBitmap = new Bitmap(pbxPictureAx.Image);
    System.IO.MemoryStream oMemory = new System.IO.MemoryStream();
    oBitmap.Save(oMemory, System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg);
    PictureAx = oMemory.GetBuffer();
    }
    else
    {
    PictureAx = null;
    }


  3. #3

    نقل قول: مشکل در ذخیره تصاویر با Entity

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    به جای این خط ها:
    op.ShowDialog();

    if (op.FileName!="")
    {
    Image newImg = Image.FromFile(op.FileName);
    pbxPictureAx.Image = newImg;
    }


    از این خط کد ها استفاده کن:
    if (op.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    Image newImg = Image.FromFile(op.FileName);
    pbxPictureAx.Image = newImg;
    }

    و به جای این خط:
    PictureAx = File.ReadAllBytes(op.FileName);
    این خط کد هارو جایگذاری کن:

    if (pbxPictureAx.Image != null)
    {
    Bitmap oBitmap = new Bitmap(pbxPictureAx.Image);
    System.IO.MemoryStream oMemory = new System.IO.MemoryStream();
    oBitmap.Save(oMemory, System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg);
    PictureAx = oMemory.GetBuffer();
    }
    else
    {
    PictureAx = null;
    }

    ممنون از پاسختون ولی کد های بالا رو که جایگزین کردم بازم ارور میده:
    اینم عکسش:
    Error.jpg
    متن ارور هم:
    This property cannot be set to a null value
    در ضمن من PictureAx را در SQL بصورت Image ثبت کردم و تیک Allow Nulls هم برداشتم

    ممنون میشم اگه راه دیگه ای برای امتحان بگید؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ذخیره تصاویر با Entity

    وقتی نمیخواهید مقداری ذخیره کنید باید Allow Nulls برابر true باشه. بعد از تغییر در دیتابیس ، مدل رو هم آپدیت کنید.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ذخیره تصاویر با Entity

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    وقتی نمیخواهید مقداری ذخیره کنید باید Allow Nulls برابر true باشه. بعد از تغییر در دیتابیس ، مدل رو هم آپدیت کنید.
    ممنونم واقعا
    مدل وقتی آپدیت شد تغییری نکرد که بصورت دستی Nullable فیلد رو True کردم.
    ممنون از شما دوست عزیز

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ذخیره اطلاعات با SP
    نوشته شده توسط khorsandreza در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1392, 11:22 صبح
  2. مشکل در ذخیره رکورد با استفاده از TableAdapterManager
    نوشته شده توسط iranbanou در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 22:35 عصر
  3. آموزش: مشکل در ذخیره اطلاعات با فرمت utf-8
    نوشته شده توسط ehsan_savadkohi در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 18 فروردین 1392, 08:43 صبح
  4. سوال: مشکل در ذخيره اطلاعات با استفاده از تعريف db در app.config
    نوشته شده توسط tara1367 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 22
    آخرین پست: شنبه 15 مرداد 1390, 11:13 صبح
  5. سوال: مشکل در ذخیره تصویر با پسوند مناسب
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 06 دی 1389, 16:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •