نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: آیا ساختار این کد صحیح است؟

  1. #1

    آیا ساختار این کد صحیح است؟

    سلام
    به نظرتون این کد منطق ی هست؟
    آخه اول ش امده اعتبار سنجی کرده ورودی که value هست بعد امده همان value رو داده به Label1 ..پس دیگه چرا اعتبار سنجی کردی؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: آیا ساختار این کد صحیح است؟

    سلام دوست عزیز.
    اینجوری همیشه لیبیل عددی بین 0 تا 100 میگیره.
    اره مشکلی نداره از لحاظ ساختاری

  3. #3

    نقل قول: آیا ساختار این کد صحیح است؟

    احتمالا کنترلی(ProgressBar) چیزی هست که با متد Invalidate رسم گرافیک صورت میگیره. درسته؟ لیبل هم فکر کنم درصد پیشرفت هست.
    اعتبار سنجی برای این هست که مقدار باید بین صفر تا صد باشه. اگر غیر از این باشه مقدار value اصلاح میشه و بعد به لیبل اختصاص داده میشه.

    else آخر نیاز نیست.

  4. #4

    نقل قول: آیا ساختار این کد صحیح است؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    احتمالا کنترلی(ProgressBar) چیزی هست که با متد Invalidate رسم گرافیک صورت میگیره. درسته؟ لیبل هم فکر کنم درصد پیشرفت هست.
    اعتبار سنجی برای این هست که مقدار باید بین صفر تا صد باشه. اگر غیر از این باشه مقدار value اصلاح میشه و بعد به لیبل اختصاص داده میشه.

    else آخر نیاز نیست.
    سلام
    بله حدس شما درست بود، اما اگر else آخر را نزاریم که percent مقدار دهی نمیشود.

  5. #5

    نقل قول: آیا ساختار این کد صحیح است؟

    منظورم اینه که خط 8 باید بدون else باشه.
    بهتره خطهای 8 و 9 و 10 به شرطی اجرا شوند که تغییری در مقدار رخ داده باشه
    if (percent != value)
    {
    //percent = value;
    //label1....
    //Invalidate();
    }

  6. #6
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: آیا ساختار این کد صحیح است؟

    به نظر من منطقی نیست یه دلیلش را خود شما بهش اشاره کردی دومش داخل setter پراپرتی برای مقادیر کوچکتر از صفر و بزرگتر از صد مجدد setter فراخوانی میشود(Value=0) .وقتی قبل از انتساب بازه عدد چک میشود یعنی عددی خارج از بازه در فیلد پراپرتی ریخته نمی شود.پس فراخوانی متد Invalidate بی معنی هست.

    protected float percent=0.0f;
    public float Value
    get{return percent;}
    set{
    percent=value<0?0:value>0?100:value;
    label1.Text=percent.ToString();
    }
    First,solve the problem then write the code

  7. #7
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: آیا ساختار این کد صحیح است؟

    اگرم بخواهیم در تابع Invalidate یه پیغامی به کاربر نشان داده شود و Invalidate حتما پیاده سازی شود بصورت زیر می توان پباده سازی کرد.

    protected float percent=0.0f;
    public float Value
    get{return percent;}
    set{
    if(value<0)
    {
    percent=0;
    Invalidate();
    return;
    }
    if(value>100)
    {
    percent=100;
    Invalidate();
    return;
    }
    percent=value;
    label1.Text=percent.ToString();
    }
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایا وجود عضو {} () CVector در این کد اضافی است؟
    نوشته شده توسط motherboard در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 31 مرداد 1393, 11:32 صبح
  2. حرفه ای: آیا طراحی جداول به این شکل صحیح است؟
    نوشته شده توسط mmbguide در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آبان 1392, 17:36 عصر
  3. سوال: آیا محدودیت در کد نویسی است؟
    نوشته شده توسط chekad در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1387, 22:45 عصر
  4. سوال: آیا محدودیت در کد نویسی است؟
    نوشته شده توسط chekad در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1387, 10:13 صبح
  5. آیا این کد درست است؟
    نوشته شده توسط coral در بخش Classic ASP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1383, 22:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •