نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کدام IP صحیح است؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    کدام IP صحیح است؟

    سلام

    من با استفاده از کد زیر سعی میکنم IP آدرس سیستم رو بدست بیارم


    string strHostName = null;
    string strIPAddress = null;
    strHostName = System.Net.Dns.GetHostName();
    strIPAddress = System.Net.Dns.GetHostEntry(strHostName).AddressLi st[0].MapToIPv4().ToString();


    حالا سوالم اینه که IP آدرسی رو که نشون میده (0.0.0.1) با IP که Properties شبکه نشون میده (50.50.50.200) متفاوته. من میخوام IPای رو بدست بیارم که تو یه شبکه محلی تمام سیستم ها با اون IP سیستم من رو میشناسند. آیا کد دیگه ای باید نوشته بشه؟

    تشکر

  2. #2

    نقل قول: کدام IP صحیح است؟

    با سلام
    به احتمال فراوان شما کارت شبکه های دیگه ای در سیستمتون نصبه به همین علت ای پی اصلی رو به شما نشون نمیده برای اینکه درست بشه کارت شبکه های دیگرتون رو Disable کنید
    با باز کردن پنجره Run از کلید های ترکیبی Win+R و تایپ دستور ncpa.cpl پنجره network باز شده و کارت شبکه های که نیاز ندارید را غیر فعال کنید

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    77

    نقل قول: کدام IP صحیح است؟

    string LocalIP = null;

    System.Net.IPHostEntry IPHostEntry = System.Net.Dns.GetHostEntry(System.Net.Dns.GetHost Name());

    foreach (System.Net.IPAddress IPAddress in IPHostEntry.AddressList)
    {
    if (IPAddress.AddressFamily.ToString() == "InterNetwork")
    {
    LocalIP = IPAddress.ToString();
    }
    }
    return LocalIP;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کدام یک از این کدها برای ارسال ایمیل صحیح است؟
    نوشته شده توسط reza4359 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1391, 22:01 عصر
  2. gtk به کدام زبان وابسته است؟
    نوشته شده توسط dkhatibi در بخش برنامه نویسی GTK، GTK+‎ و wxWidget
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 09:01 صبح
  3. کدام DataType مناسبتر است؟
    نوشته شده توسط odiseh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1385, 13:01 عصر
  4. کدام زبان بهتر است؟
    نوشته شده توسط vahidreza_taravat در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 مرداد 1384, 08:21 صبح
  5. امروز کدام روز هفته است؟
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 اسفند 1382, 16:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •