نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پاس دادن مقدار datagrid DEVExpress به TextBox

  1. #1

    پاس دادن مقدار datagrid DEVExpress به TextBox

    سلام مهندسین عزیز
    طبق عکس زیر یه گرید ویوو هستش
    میخواهم وقتی رو ویراش کلیک کرد
    اطلااعاتش داخل تکس باکس ها بشینه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    یا روش دیگه ای برای ویرایش دارید بهم بگید مچکرم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: پاس دادن مقدا گریدویوو DEVExpress به تکس باکس

    سلام مهندس جان.
    شما پس از کلیک کردن رو دکمه ویرایش باید کد زیر رو بزندید :

    TextEdit.Text = gridView.GetRowCellValue(gridView.FocusedRowHandel ,gridView.Columns["اسم ستون"]).ToString();


    اگه مشکل تایپی بود ببخشید چون همینجور سریع زدم.
    این یه راه حلی هست که من گفتم شاید دوستان راه حل دیگه ای هم داشتن شاید بایندینگ هم بگن ولی چیزی که من برداشتی که از سوال شما داشتم این بود که اینو میخواستین.
    نکته دیگه که این کد رو برای GridView کامپوننت Devexpress گفتم چون شما گفتین Devexpress هست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: پاس دادن مقدا گریدویوو DEVExpress به تکس باکس

    بجای
    gridView.Columns["اسم ستون"]
    هم میتونین فقط همون نام ستون رو بزنید ولی من خودم اینجوری میزنم.

  4. #4

    نقل قول: پاس دادن مقدا گریدویوو DEVExpress به تکس باکس

    خیلی ممنون
    فقط یه مشکلی هستش گرید من
    GetRowCellValue
    نداره
    گرید از نوع ASPxGridView هستش

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: پاس دادن مقدا گریدویوو DEVExpress به تکس باکس

    من وینفرم کار کردم و Devexpress و بخصوص امکانات فوالعاده گریدویو این کامپوننت رو تو وینفرم کار میکنم ولی چنین امکاناتی تو asp.net و asp.net mvc هم هست کمی فقط فرق داره لینک های زیر رو ببین :

    لینک1
    لینک2
    لینک3

    فقط کافی سرچی بزنی تو گوگل و سایت خودش چون مستندات قوی همراه با مثال های خوبی داره بخصوص بخش سوالاتش خیلی خوبه.
    امید وارم که مشکلت حل بشه

  6. #6

    نقل قول: پاس دادن مقدا datagridview DEVExpress به TextBox

    سر در نیاوردم میشه یه نمونشو بسازید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پاس دادن مقدار از datalist به javascript ؟
    نوشته شده توسط saman_rgi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 اردیبهشت 1394, 10:57 صبح
  2. پاس دادن مقدار تکس باکس به استیمول سافت stimul
    نوشته شده توسط ikallam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 شهریور 1392, 15:18 عصر
  3. سوال: پاس دادن مقدار از صفحه ای به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط tina.net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مهر 1388, 14:54 عصر
  4. پاس دادن مقدار به وسیله کنترل منو
    نوشته شده توسط sadegh.rj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 شهریور 1386, 17:18 عصر
  5. پاس دادن مقدار به memo با زدن كليد
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 10 تیر 1384, 23:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •