نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمايش صفحه به صفحه با viewpager

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdidanesh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جایی زیر سقف آسمون
    پست
    143

    نمايش صفحه به صفحه با viewpager

    با سلام خدمت همه دوستان
    من از viewPager برای صفحه به صفحه كردن يك string طولاني استفاده کردم (تصور كنيد كه يك كتاب است به صورت صفحه به صفحه)
    و string من يك فايل json است.



    اینم لینکي كه خود اندرويد استوديو داده
    https://developer.android.com/traini...agetransformer

    حالا مشكلي كه دارم اينه:


    اینکه من چطور می تونم اين string طولاني رو در صفحات تقسیمش کنم؟ چون الان تمامی متن در یک صفحه نمایش داده میشه!
    * یک count هم میخواد از من که تعداد صفحات مشخص بشه
    و قطعه کدی که در فرگمنتم زدم اينه:
    کد HTML:
    public class ScreenSlidePageFragment extends Fragment {
    
    @Override
        public View onCreateView(LayoutInflater inflater, ViewGroup container,
                                 Bundle savedInstanceState) {
            ViewGroup rootView = (ViewGroup) inflater.inflate(
                    R.layout.fragment_screen_slide_page, container, false);
    
            txt=(TextView)rootView.findViewById(R.id.content_book_txt);
    
        String body = allBookIndex.getBody();
    
            txt.setText(body);
    
            return rootView;
        }
    }[COLOR=#272A34][FONT=IRANSans][/FONT][/COLOR]


    از دوستان اگه كسي ميدونه لطفا راهكار بده
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehdidanesh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جایی زیر سقف آسمون
    پست
    143

    نقل قول: نمايش صفحه به صفحه با viewpager

    دوستان كسي نبود آيا به اين تاپيك پاسخ دهد؟!!!!

    نمايش صفحه به صفحه رو حل كردم!

    حالا تعداد كاراكتري كه يك ديوايس ميتونه در textview نمايش بده چنتا هست رو ميخوام
    براي درك بهتر از سوالم فايل پيوست رو مشاهده كنيد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (87.6 کیلوبایت, 39 دیدار)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: نمايش صفحه به صفحه با viewpager


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: نمايش صفحه به صفحه با viewpager

    من نمیدونم چه رسمی شده هر کس سوال میپرسه شما لینک stackoverflow رو کپی میکنید سریع ! خب دوست عزیز یا پاسخ فارسی بدید و یا کلا جواب ندید اینطوری خیلی بهتره
    همین متنی که ایشون نوشتند رو با گوگل ترنسلیت به انگلیسی توی گوگل سرچ کنی همین لینک های stackoverflow بالا میاد نیازی به زحمت شما نیست
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: نمايش صفحه به صفحه با viewpager

    اولا که ارتباطی به شما نداره .
    دوما سوالی که ایشون پرسیدن بطور کامل اونجا جواب داده شده و انقدری هم خلاصه نیست که بشه ترجمه کرد.
    سوما جستجو در گوگل خودش یک مهارته

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehdidanesh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جایی زیر سقف آسمون
    پست
    143

    نقل قول: نمايش صفحه به صفحه با viewpager

    دوستان لطف كنن مسائلي كه مطرح ميشه رو روان تر توضيح بدن و از نقد يكديگر پرهيز كنند

    بنده قطعه كدي رو در اين خصوص يافتم كه گفتم شايد خالي از لطف نباشه كه به اشتراكش بذارم


    اما يك مشكل كوچيكي كه داره دير لود شدن متون طولاني است

    (لطف كنيد فايل txt كه پيوست ارسال شده رو در به پروژه اضافه كنيد تا نتيجه دير لود شدن رو ببينيد)
    اگه از دوستان كسي ميدونه مشكل از كجاست بگن تا اين كد بيشتر مورد استفاده كاربران قرار بگيره

    با سپاس از همه دوستاني كه مشاركت ميكنند
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mehdidanesh : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 08:44 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mehdidanesh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جایی زیر سقف آسمون
    پست
    143

    نقل قول: نمايش صفحه به صفحه با viewpager

    دوستان، در سایت stackoverflow این مورد رو جستجو کردم باز هم به نتیجه ای نرسیدم جز این مورد:
    http://stackoverflow.com/questions/15877042/how-i-can-show-a-long-textviewstring-into-multiple-page-of-android#new-answer
    اگه از دوستان کسی میدونه چطور این رو باید حل کرد ممنون میشم کمک کنه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 08 فروردین 1391, 22:04 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1390, 12:10 عصر
  3. نیاز به کنترل سفارشی datagridview با قابلیت نمایش صفحه ای
    نوشته شده توسط captain_black81 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 12 خرداد 1388, 09:05 صبح
  4. نمایش صفحه به صفحه اطلاعات درون دیتابیس
    نوشته شده توسط baranmatin در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1385, 03:53 صبح
  5. resize کردن فرم به اندازه صفحه با هر رزولوشنی
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 03 مهر 1384, 16:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •