نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کمک در ساخت برنامه ساده (لطفا پاسخ بدید)

  1. #1

    Lightbulb کمک در ساخت برنامه ساده (لطفا پاسخ بدید)

    سلام دوستان
    لطفا به من در ساخت این برنامه با قابلیتهای خواسته شده در زیر کمک کنید

    ايجاد يک برنامه در VB.NET‌ كه نام يک فايل ديتابيس SQL Server ي را از كاربر بگيريد و اسامي كليه جداول و فيلدها و نوع و سايز آن و همچنين محتويات SP و View را نمايش دهد.

    ممنون میشم در ساخت این برنامه بهم کمک کنید

  2. #2
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    Post نقل قول: کمک در ساخت برنامه ساده (لطفا پاسخ بدید)

    نقل قول نوشته شده توسط GoodPal مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    لطفا به من در ساخت این برنامه با قابلیتهای خواسته شده در زیر کمک کنید

    ايجاد يک برنامه در VB.NET‌ كه نام يک فايل ديتابيس SQL Server ي را از كاربر بگيريد و اسامي كليه جداول و فيلدها و نوع و سايز آن و همچنين محتويات SP و View را نمايش دهد.

    ممنون میشم در ساخت این برنامه بهم کمک کنید
    سلام دوست عزیز

    اول از همه باید با Query زیر آشنا بشی
    SELECT     DB_NAME() AS DbName 
    , SCHEMA_NAME(st.schema_id) AS [Schema]
    , st.name AS TableName
    , sc.name AS ColumnName
    , CASE WHEN sp.[value] IS NULL THEN sc.name ELSE sp.[value] END AS HdrText
    , TYPE_NAME(sc.xtype) AS DataType
    , sc.prec AS Length
    , CASE WHEN sc.isnullable = 1 THEN 'True' ELSE 'False' END AS IsNullable
    , sc.colorder AS Ordinal
    FROM sys.tables AS st INNER JOIN
    sys.syscolumns AS sc ON st.object_id = sc.id LEFT OUTER JOIN
    sys.extended_properties AS sp ON st.object_id = sp.major_id
    AND sc.colid = sp.minor_id
    AND sp.name = 'MS_Description'
    WHERE (st.type = 'U')
    ORDER BY [DbName],[Schema],[TableName],[Ordinal];

    این Query تمام جداول (بهمراه فیلدهای آن) یک دیتابیس رو نشون میده

    موفق باشید .....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  3. #3

    نقل قول: کمک در ساخت برنامه ساده (لطفا پاسخ بدید)

    ممنون دوست عزیز از راهنماییت
    میشه بی زحمت این برنامه رو قرار بدید به صورت کامل؟
    خیلی ممنون میشم کمکم کنید

  4. #4

    نقل قول: کمک در ساخت برنامه ساده (لطفا پاسخ بدید)

    سلام
    شما درخواست پروژه دارید و این خلاف قوانین هست ، جناب آقای محرابی راهنمایی خوبی کردن و برای حل مسئله شما کفایت میکنه.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. کمک در ساخت برنامه Paint
    نوشته شده توسط adel28 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مهر 1392, 10:23 صبح
  2. کمک در ساخت برنامه ای ساده [ یک web browser خیلی ساده ]
    نوشته شده توسط Ali0Boy در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1392, 09:29 صبح
  3. سوال: کمک در ساخت برنامه طلافروشی
    نوشته شده توسط Mohamad ghorbani در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 06 خرداد 1389, 11:59 صبح
  4. سوال: كمك در ساخت برنامه نصب
    نوشته شده توسط f_g1348 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 21 فروردین 1388, 03:48 صبح
  5. کمک در ساخت برنامه ثبت بدهکاری و بستانکاری
    نوشته شده توسط polisoftco در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 31 شهریور 1386, 19:28 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •