نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اجرای یک تابع php هر یک ثانیه

  1. #1

    اجرای یک تابع php هر یک ثانیه

    با سلام خدمت همه کاربران و برنامه نویسان گرامی
    دوستان من داشتم یک ربات تلگرامی درست میکردم میخواستم وقتی یک کاربر یک درخواست میفرسته تو سرور من و یه صفحه php اجرا میشه تا یک دیقه هر یک ثانیه یک تابع php اجرا بشه با sleep() تو حلقه for گذاشتم ولی کنترل نداره مثلا من میخوام وقتی درخواست بعدی اومد دیگ انجام نشه و همینطور صفحه معلق میمونه کل یک دیقه میخواستم و وقتی وظیفه ی این اجرای مکرر رو میدم به صفحه php دیگ باز هم تا وقتی که اون صفحه کارش تموم نشده صفحه اولم لودینگ میشه میخواستم بدونم میشه من این وظیفه رو بدم به یک صفحه دیگ به صورتی که صفحه اول دیگ ازاد شه و لودینگ نباشه ؟
    یا برای این چیزی که من میخوام ایده ای دارید ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: اجرای یک تابع php هر یک ثانیه

    به نظرم اصل سناریو را توضیح بدی بهتر بشه ایده داد ! اینطوری هر کی یک برداشتی میکنه.

  3. #3

    نقل قول: اجرای یک تابع php هر یک ثانیه

    سلام

    در حلقه for باید شرط بزارید

    مثلاً تعریف کنید وقتی درخواستی ارسال میشه تا زمانی که request_id = x هست حلقه اجرا بشه, وقتی درخواست بعدی میاد اون x بشه y و حلقه برای درخواست دوم و به همین شکل برای درخواست های دیگه اجرا بشه ...

  4. #4

    نقل قول: اجرای یک تابع php هر یک ثانیه

    باید یهcronjob تعریف کنی که هر 1 ثانیه آدرسی رو فراخوانی کنه. بعد توی اون صفحه اطلاعات رو از دیتابیس بگیری که ببینی اگر آخرین درخواستی که کاربر ارائه داده اگر بیشتر از 60 ثانیه پیش بوده کار نکنه وگرنه کارهایی که میگی رو انجام بده.
    فقط باید این cron job طوری تعریف بشه از لحاظ امنیت که فقط از داخل سرور قابل اجرا باشه یعنی فقط اگر ip اجرا کننده 127.0.0.1 بود یعنی local بود تا منابع سرور از دسترسی خوارج در امان باشه!

تاپیک های مشابه

  1. اجرای کد php هر چند ثانیه
    نوشته شده توسط moosavimaleki در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 17 خرداد 1394, 23:09 عصر
  2. سوال: ایجاد یک تابع که هر 10 ثانیه در سمت کلاینت رفرش بشه
    نوشته شده توسط Azin Emami در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اسفند 1393, 22:44 عصر
  3. سوال: اجرای دو تابع php توسط آژاکس
    نوشته شده توسط IMANAZADI در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 شهریور 1393, 07:27 صبح
  4. حرفه ای: اجرای یک دستور PHP هر چند ثانیه یک بار ( کران جابز نباشه )
    نوشته شده توسط reza10wert در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1391, 19:13 عصر
  5. حرفه ای: اجرای یک دستور PHP هر چند ثانیه یک بار ( کران جابز نباشه )
    نوشته شده توسط reza10wert در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1391, 13:26 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •