نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بررسی فعال بودن سرویس SQL

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    بررسی فعال بودن سرویس SQL

    سلام

    چطور میتونم در برنامه خودم از فعال بودن SQL مطلع بشم. میخوام برنامه قبل از تعامل با SQL در ابتدا بررسی کنه که آیا در سیستم سرور SQL فعال هست یا خیر.

    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: بررسی فعال بودن سرویس SQL

    اگر روی لوکال خودتون بانک اطلاعاتی نصب هست میتونید از طریق کد زیر وضعیت سرویسشو بررسی کنید
    //using System.ServiceProcess;            ServiceController sc = new ServiceController("MSSQLSERVER");
    try
    {
    switch (sc.Status)
    {
    case ServiceControllerStatus.Running:
    Console.WriteLine("Running"); break;
    case ServiceControllerStatus.Stopped:
    Console.WriteLine("Stopped"); break;
    case ServiceControllerStatus.Paused:
    Console.WriteLine("Paused"); break;
    case ServiceControllerStatus.StopPending:
    Console.WriteLine("Stopping"); break;
    case ServiceControllerStatus.StartPending:
    Console.WriteLine("Starting"); break;
    default:
    Console.WriteLine("Status Changing"); break;
    }
    }
    catch
    {
    Console.WriteLine("Service not found");
    }
    Console.ReadKey();

    اگر روس سرور هستش میتونید سعی کنید یه کانکشن باز کنید با اطمینان از رشته اتصال درست و اگر باز نشد یعنی اس کیو ال بالا نسیت .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار BEHZADnr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    185

    نقل قول: بررسی فعال بودن سرویس SQL

    سلام دوست عزیز

    اول در قسمت Using کد زیر رو اضافه کن
    using Microsoft.Win32;

    بعد در قسمت کدها (قبل از شروع یک رویداد) کد زیر رو اضافه کن
     RegistryKey rkSQL = Registry.CurrentUser.OpenSubKey(@"HKEY_LOCAL_MACHI  NE\SOFTWARE\MICROSOFT\Microsoft SQL Server");


    با کد زیر هم پیام مورد نظر رو به کاربر نشون بده ، من از لیبل برای نمایش پیام استفاده کردم خودت میتونی تغییرش بدی

    if (rkSQL != null)
    {
    label1.Text = "لطفا نرم افزار SQL Server را نصب نمائید";
    }
    else
    {
    label1.Text = "سرویس بانک اطلاعاتی نصب می باشد";
    }


    بازم مشکلی بود درخدمتم

  4. #4

    نقل قول: بررسی فعال بودن سرویس SQL

    از این کد میشه تو Splash screen استفاده کرد؟ جز مواردی باشه تا Login ضاهر بشه ؟

  5. #5

    نقل قول: بررسی فعال بودن سرویس SQL

    اگر روی لوکال خودتون بانک اطلاعاتی نصب هست میتونید از طریق کد زیر وضعیت سرویسشو بررسی کنید
    //using System.ServiceProcess; ServiceController sc = new ServiceController("MSSQLSERVER");

    try

    {

    switch (sc.Status)

    {

    case ServiceControllerStatus.Running:

    Console.WriteLine("Running"); break;

    case ServiceControllerStatus.Stopped:

    Console.WriteLine("Stopped"); break;

    case ServiceControllerStatus.Paused:

    Console.WriteLine("Paused"); break;

    case ServiceControllerStatus.StopPending:

    Console.WriteLine("Stopping"); break;

    case ServiceControllerStatus.StartPending:

    Console.WriteLine("Starting"); break;

    default:

    Console.WriteLine("Status Changing"); break;

    }

    }

    catch

    {

    Console.WriteLine("Service not found");

    }

    Console.ReadKey();
    سلام از این کد چطور میشه استفاده کرد و اینکه می خوام روی یه label بگه سرویس Stop, pause, run,... است.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: بررسی فعال بودن سرویس SQL

    نقل قول نوشته شده توسط saeidghadiri مشاهده تاپیک
    سلام از این کد چطور میشه استفاده کرد و اینکه می خوام روی یه label بگه سرویس Stop, pause, run,... است.
    نمونه کد ضمیمه شد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. بررسی فعال بودن Menu Item
    نوشته شده توسط AliReza Vafakhah در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 بهمن 1394, 08:52 صبح
  2. غیر فعال بودن سرویس های sql server 2008
    نوشته شده توسط mehdiba3 در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 تیر 1393, 19:47 عصر
  3. سوال: غیر فعال بودن گزینه sql server 2000 در اینستال شیلد 2009
    نوشته شده توسط tigervb6 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 27 اسفند 1392, 12:03 عصر
  4. بررسی فعال بودن جاوااسکریپت در Browser
    نوشته شده توسط rezaeiwebasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 21 بهمن 1390, 18:16 عصر
  5. مسیر فعال شدن سرویس SQL SERVER 2000
    نوشته شده توسط near_86 در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 13 خرداد 1386, 13:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •