نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: راهنمایی در مورد SQL

  1. #1

    راهنمایی در مورد SQL

    وقتی یه ویو از تیبل اس کو ال تعریف میکنیم چطور میتوانیم فایلهای شاخص تعریف کرد و با دستور set order to بر اساس ستونها مختلف مرتب کرد
    یا به عبارت دیگر تو خود ویو چطوری از دستور seek , میتوان استفاده کرد

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    570

    نقل قول: راهنمایی در مورد SQL

    تا اونجایی من اطلاعات دارم در زمان بالا آمدن برنامه توی load فرمها میتونی ایندکس بسازی و ازش استفاده کنی ولی ظاهرا نمیشه مثل جداول فاکس یکبار فایلهای ایندکس رو ساخت و همش استفاده کرد.البته یک حسن فاکس امکان استفاده از فرامین sql server هست ازجمله فرمان select .شاید (تاکید شاید) سرعت اجرای اونها به اندازه seek (شایدم بیشتر !)باشه.به هرحال یک نگاه بنداز برا شروع مفید:
    https://www.foxite.com/faq/default.aspx?id=54

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی در مورد SQL

    من یه گرید دارم که درونش لیست کالاها ست و وقتی روی هدر هر ستون کلیک میکنم set order مخصوص اون ستون انجام میشه و همون موقع گرید سورت شده نمایش داده میشود . حالا وقتی همین گرید را براساس ویو اس کیو ال ایجاد میکنم این خاصیت رو نمیتونم انجام بدهم اگه میشه راهنمایی کنید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    570

    نقل قول: راهنمایی در مورد SQL

    متاسفانه تو این زمینه چون خودم کار نکردم اطلاعاتی ندارم .فقط توصیه میکنم به foxite.com مراجعه کن.حتما جواب میگیری.فقط یک نکته مهم اینکه برای کار با sqlserver (و سایر پایگاههای داده نظیر oracle,my sql ) علاوه بر remote view از دو روش دیگه یکی cursor adaptor و دیگری SPT میتونی استفاده کنی و یا اینکه هرکدام رو تو بخشی از برنامه استفاده کنی.همین گرید یک روش تو foxite.com با استفاده از cursor adaptor توضیح داده.ویا برای جستجو در فایلهای با رکورد زیاد توابع SPT خیلی سریع شاید سریعتر از seek در فاکس کار میکنن.تاسف بزرگ اینکه تو این زمینه هیچ منبع فارسی نداریم.هر جند خود VFP تنها یک مرجع تا حدی مفید(اونم برا اولین ورژن تحت ویندور!) وجود داره.
    آخرین ویرایش به وسیله gh_khajehzade : سه شنبه 12 بهمن 1395 در 10:14 صبح

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی در مورد SQL

    در تیبل های فاکس شما وقتی رکوردی را دیلیت میکنید تا زمانی که دستور pack اجرا نشده باشد رکورد قابل بازیابی میباشد آیا در sql هم همین امکان وجود دارد

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    570

    نقل قول: راهنمایی در مورد SQL

    دارم روش کار میکنم !

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی در مورد SQL

    در یک ویو اس کیو ال سرعت دستور insert into بیشتره یا append , replace

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    570

    نقل قول: راهنمایی در مورد SQL

    میتونی خودت سرعت رو تست کنی:
     s1=seconds()
    =
    messagebox('for test')
    s2=
    seconds()
    ?s2-s1

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راهنمایی در مورد sql connection
    نوشته شده توسط mirshakkeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 مهر 1387, 08:08 صبح
  2. راهنمایی در مورد SQl Server
    نوشته شده توسط mohsen_rem23 در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 10:54 صبح
  3. راهنمایی در مورد SQL Server CE
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 15:42 عصر
  4. راهنمایی در مورد SQL SERVER 2005
    نوشته شده توسط samira_tansa در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 16 آذر 1386, 11:47 صبح
  5. راهنمایی در مورد sql server
    نوشته شده توسط حسین علوی در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 مهر 1386, 02:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •