نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ریختن نتیجه select در داخل دو متغییر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    ریختن نتیجه select در داخل دو متغییر

    عرض سلام و ادب
    دوستان فرض کنید ما یک sp داریم و میخواهیم یک select در ان بنویسیم که دو مقدار را برگرداند و در داخل دو متغییر ذخیره کند. بهترین راهکار از نظر دوستان چیه

    مثلا دو متغییر a , b داریم
    و یک select که دو فیلد نام و نام خانوادگی را بر می گرداند
    که در نهایت با یک دستور select
    نام=a
    نام خانوادگی=b
    شود

  2. #2

    نقل قول: ریختن نتیجه select در داخل دو متغییر

    سلام
    باید از SP از output استفاده کنید
    این مثال رو ببینید

    CREATE PROCEDURE Test
    @ID INT,
    @price INT OUTPUT,
    @Date varchar(10) output
    AS
    BEGIN
    SELECT @Price = Field1,
    @Date =Field2
    FROM Table1
    WHERE ID=@ID
    END








    DECLARE @Price int,@Date varchar(10);
    EXEC dbo.test @Id = 10, @Price = @Price OUTPUT, @Date= @Date output
    SELECT @Price , @date



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: ریختن نتیجه select در داخل دو متغییر

    سلام. ممنون اما میخواستم بدون sp این کار را انجام بدم.

  4. #4

    نقل قول: ریختن نتیجه select در داخل دو متغییر

    شما نوشتید یک SP دارید و میخواهید داخلش یک سلکت بنویسید که دو مقدار برگردونه. خود SP که مقداری برنمیگردونه
    یا میتونید Select ساده رو بنویسید داخل SP و اونو اجرا کنید و از FieldName ها استفاده کنید یا باید مقدار Output مشخص کنید به روشی که عرض کردم.
    شما یک Select بنویسید و کل SP رو Execute کنید بعد میتونید مثلا در دلفی از FieldName استفاده کنید و مقدار Field مورد نظر رو بخونید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: ریختن نتیجه select در داخل دو متغییر

    منظوربنده اینه که درsp یک select بنویسم که دو مقدار را داخل دو متغیر بریزه که بتونم داخل sp ازش استفاده های دیگه ای کنم.
    نمیخوام دوبار از دستور select استفاده کنم.میخواهم با یک select دو مقدار را به متغیر های تعریف شده بدم

  6. #6

    نقل قول: ریختن نتیجه select در داخل دو متغییر

    خوب در بدنه SP بیاید دوتا متغیر با استفاده از Declare تعریف کنید و همونطوری که نوشتید استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دسترسی به رکوردهای یک select در داخل SP ؟
    نوشته شده توسط Modifier در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 09 مهر 1389, 12:12 عصر
  2. select در داخل دستور insert
    نوشته شده توسط masoudtbt در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 31 اردیبهشت 1389, 11:43 صبح
  3. سوال: خروجی Select داخل دو متغییر
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 بهمن 1387, 07:07 صبح
  4. سوال: نحوه استفاده از دستور select در داخل update در stored procedure
    نوشته شده توسط mojde_171261 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 26 آذر 1387, 09:54 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1383, 16:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •