نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در ثبت روزانه اطلاعات در دیتابیس

  1. #1

    Question مشکل در ثبت روزانه اطلاعات در دیتابیس

    سلام دوستان عزیز
    برنامه ای نوشتم واسه فروشگاه که اطلاعات فروش هر محصول رو میگیره و در دیتا بیس ثبت میکنه
    تا اینجا مشکلی ندارم
    ولی میخوام کاربر وقتی کلید روز کاری جدید رو زد اطلاعات نمایشی datagrid پاک بشه و اطلاعات اون روز جدید رو نشون بده ولی نمیخوام اطلاعات روز قبل از دیتابیس پاک بشه

    راه حلی سراغ دارید دوستان ؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ثبت روزانه اطلاعات در دیتابیس

    اگه درست متوجه شده باشم شما بیا بر اساس تاریخ یه جستجو انجام بده ...

    یعنی نمایش اطلاعات در گرید بر اساس تاریخ روز ... اینجوری دیگه خودش خالی هست و روزانه میاد بر اساس تاریخ اطلاعات رو نشون میده و کاری به اطلاعات قبلی هم نداره .

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ثبت روزانه اطلاعات در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط isaac23 مشاهده تاپیک
    اگه درست متوجه شده باشم شما بیا بر اساس تاریخ یه جستجو انجام بده ...

    یعنی نمایش اطلاعات در گرید بر اساس تاریخ روز ... اینجوری دیگه خودش خالی هست و روزانه میاد بر اساس تاریخ اطلاعات رو نشون میده و کاری به اطلاعات قبلی هم نداره .
    آره دقیقا همین ولی نمیدونم چه جوری انجام بدم
    سورس یا کد رو میتونی بهم بدی ؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ثبت روزانه اطلاعات در دیتابیس

    کاری نداره که دوست عزیز شما داخل بانک اطلاعاتی یه فیلد بنام تاریخ ایجاد کن و هر بار که اطلاعات رو ثبت می کنی تاریخ هم بهش اضافه کن .

    بعد با دستوری که میای به بانک وصل میشی انجام بده با where بهش بگو مثلا

    "SELECT * FROM Table Where NameFiled='" & Trim(Date)& "' Order by NameFiled"

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ثبت روزانه اطلاعات در دیتابیس

    سلام
    شرمنده من هر کاری کردم نتونستم
    میشه یه نمونه ساده رو با سورس و برنامه برام بفرستی
    مرسی واقعا لنگ اینم

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ثبت روزانه اطلاعات در دیتابیس

    دوست عزیز اگه میشه خودت یه سورس آماده کن بفرست من برات اصلاحش میکنم واقعا وقت نمیشه یه سورس برات تهیه کنم ... شرمندم نیاز داشتی سورسش رو بذار من برات درستش میکنم واست اسال میکنم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •