نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: آپلود فایل های حجیم (فوری فوری فوری )

  1. #1

    Exclamation آپلود فایل های حجیم (فوری فوری فوری )

    سلام دوستان
    خسته نباشید
    من فایل هایی با حجم پایین مثلا تا 10 مگ رو با استفاده از HttpUrlConnection آپلود میکنم و خطایی پیش نمیاد ولی واسه 10 مگ و بیشتر خطا پیش میاد : Broken pipe و SocketException و ....
    چطوری میشه فایل های حجیم مثلا از 50 مگ تا 1 گیگ رو از طریق گوشی اندرویدی به سرور اتصال کرد؟
    میخواستم بدونم واسه فایل های سنگین تر روش متفاوتی برای آپلود فایل وجود داره ؟
    خیلی سرچ زدم ولی به نتیجه ای نرسیدم

    ممنون از همه دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: آپلود فایل های حجیم (فوری فوری فوری )

    اول از همه سمت سرور چک کنید که محدودیت سایز آپلود، محدودیت داده های POST و حداکثر زمانی که وب سرور صبر می کنه تا کل داده ها دریافت بشه، چقدر هست و درصورت لزوم تغییرش بدید.

    علاوه بر وب سرور، خود زبان برنامه نویسی سمت سرور هم ممکنه محدودیت هایی اعمال کنه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آپلود فایل های حجیم (فوری فوری فوری )

    دوست گرامی از api 22 به بعد استفاده از HttpUrlConnection منسوخ اعلام شده و کتابخانه ی volley جایگزین اون شده .
    برای ارسال فایل به سرور حتی فایل های حجیم بهترین روش استفاده از » volley + mime-multipart
    در نسخه های پایین تر اندروید (بیشتر در نسخه ی های ۲٫۲ و ۲٫۳ اندروید ) کلاس های HttpUrlConnection و HttpClient ، با مشکلات فراوان و باگ های بسیاری منتشر شدند . مشکلات و باگ هایی که هرگز رفع نشدند .HttpClient در بروزرسانی نسخه ی api 22 اندروید ، منسوخ اعلام شد . این بدین معنی بود که ممکن است از این کلاس در آینده استفاده نشود و در بروزرسانی های بعدی به کل از SDK اندروید پاک شود که چنین اتفاقی هم افتاد .
    بهترین مقاله و آموزش ویدیویی موجود در اینترنت به زبان فارسی برای کتابخانه ی volley سایت سامنتا هست سرچ کنید گوگل و از آموزش استفاده از volley استفاده کنید .

  4. #4

    نقل قول: آپلود فایل های حجیم (فوری فوری فوری )

    نقل قول نوشته شده توسط godofphp مشاهده تاپیک
    دوست گرامی از api 22 به بعد استفاده از HttpUrlConnection منسوخ اعلام شده و کتابخانه ی volley جایگزین اون شده .
    برای ارسال فایل به سرور حتی فایل های حجیم بهترین روش استفاده از » volley + mime-multipart

    بهترین مقاله و آموزش ویدیویی موجود در اینترنت به زبان فارسی برای کتابخانه ی volley سایت سامنتا هست سرچ کنید گوگل و از آموزش استفاده از volley استفاده کنید .



    چقد تبلیغ میکنین دوست عزیز !! درسته اینجا مدیر فعال نیس اما خب یکم هم رعایت کنین

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آپلود فایل های حجیم (فوری فوری فوری )

    نقل قول نوشته شده توسط hamedg1366 مشاهده تاپیک
    چقد تبلیغ میکنین دوست عزیز !! درسته اینجا مدیر فعال نیس اما خب یکم هم رعایت کنین
    تبلیغات نبود راهنمایی و جواب دقیق سوال ایشان بود
    لطف کنید اگر چیزی بلد هستید به اشتراک بزارید و اگر بلد نیستید در چیزی که به شما ارتباطی ندارد دخالت بی جا نکنید

  6. #6

    نقل قول: آپلود فایل های حجیم (فوری فوری فوری )

    نقل قول نوشته شده توسط godofphp مشاهده تاپیک
    تبلیغات نبود راهنمایی و جواب دقیق سوال ایشان بود
    لطف کنید اگر چیزی بلد هستید به اشتراک بزارید و اگر بلد نیستید در چیزی که به شما ارتباطی ندارد دخالت بی جا نکنید
    برای نمابش ادب بالایتان از شما سپاسگذارم.

    جواب شما بنده رو قانع کرد مخصوصا این بخش آن : "اگر چیزی بلد هستید به اشتراک بزارید" ؛ با سپاس از جواب به اشتراک گذاشته شما ... و من الله توفیق

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل در آپلود فایل های حجیم (بالای 30mb) با فایل آپلود asp
    نوشته شده توسط akbarnayebi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 24 دی 1394, 14:54 عصر
  2. آپلود فایل های حجیم شما
    نوشته شده توسط arastak در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 مهر 1393, 17:42 عصر
  3. آپلود فایل های حجیم شما
    نوشته شده توسط arastak در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 مهر 1393, 17:41 عصر
  4. سوال: بهترین راه برای آپلود فایل های حجیم توسط کاربر چیست؟
    نوشته شده توسط agha ehsan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 اردیبهشت 1393, 11:34 صبح
  5. سوال: چگونگی آپلود فایل های حجیم
    نوشته شده توسط soroush.r70 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1391, 15:54 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •