نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر نکردن مقدار یک property جدید برای datagridviewcolumn در حالت Design از طریق پنجره Edit Columns

  1. #1

    تغییر نکردن مقدار یک property جدید برای datagridviewcolumn در حالت Design از طریق پنجره Edit Columns

    با سلام
    من یک کلاس ساختم که از datagridviewtextboxcolumn ارث بری میکنه
    فقط به تیکه کد کوچیک داخلش نوشتم به این صورت



    public class PSA_DgvTextBoxColumns : DataGridViewTextBoxColumn
    {
    public PSA_DgvTextBoxColumns()
    {
    this.CellTemplate = new DataGridViewTextBoxCell();
    }


    private InputTypes _InputType = InputTypes.none;
    public InputTypes InputType
    {
    get
    {
    return _InputType;
    }
    set
    {
    _InputType = value;
    }
    }


    public enum InputTypes
    {
    Text,
    Mony,
    Number,
    Phon,
    Decimal,
    none
    }
    }



    فقط یه property براش ساختم.
    حالا زمانی که میخوام برا دیتا گرید ویو یه column بسازم توی باکس ساخت column این پروپرتی رو که مقدار میدم و ok میزنم همه چی درسته ولی وقتی دوباره مراجعه میکنم به لیست column ها مقدار poperty همش همون none شده؟
    چرا این مقدار ست نمیشه و همش مقدارش برمیگرده به none?

  2. #2

    نقل قول: تغییر نکردن مقدار یک property جدید برای datagridviewcolumn در حالت Design از طریق پنجره Edi

    متد Clone را override کنید.
     public override object Clone()
    {
    PSA_DgvTextBoxColumns clonedObj = (PSA_DgvTextBoxColumns)base.Clone();
    clonedObj.InputType = this.InputType;
    return clonedObj;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 13 بهمن 1395 در 00:28 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر نکردن مقدار Custom Property
    نوشته شده توسط morika در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1394, 02:13 صبح
  2. سوال: ساخت یک رویداد جدید برای کنترل در سی شارپ
    نوشته شده توسط harani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 25 اسفند 1392, 00:13 صبح
  3. تغيير مقدار يك Property از نوع int64
    نوشته شده توسط happy65_sh در بخش WPF
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 01 اسفند 1389, 10:21 صبح
  4. ساخت Event برای یک Properties جدید در یک UserControl
    نوشته شده توسط hassan razavi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 دی 1386, 14:31 عصر
  5. ایجاد یک قسمت جدید برای برنامه نویس
    نوشته شده توسط linux در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 مهر 1383, 08:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •