نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: درگاه بانکی زرین پال

  1. #1

    درگاه بانکی زرین پال

    سلام سورس mvc اتصال به زرین پال کسی داره؟ یا یکی از درگاه های واسط

  2. #2

    نقل قول: درگاه بانکی زرین پال

    سورس mvc؟ با v و m چیکار دارید؟ متدهارو تو کنترلر بریزید کارتونو انجام بدید دیگ...

  3. #3
    شما باید یه کنترلر داشته باشین که بتونین اطلاعاتتون رو در جداولتون ذخیره کنید.در اخر که میخایین اطلاعاتتون رو پاس بدین از کد زیر استفاده کنین:

         // redirect to ...
    var zarinpal = new ZarinPal.PaymentGatewayImplementationServicePortTy peClient();
    string result = "";
    int code = zarinpal.PaymentRequest("---merchant id khodetun-", Convert.ToInt32(factor.SumPrice), factor.Description, factor.Email, factor.Mobile, "http://" + Request.Url.Authority + "/Home/Verify?Factor=" + factorId.ToString().Encrypt().UrlEncode(), out result);
    if (code == 100)
    {
    return Redirect("https://www.zarinpal.com/pg/StartPay/" + result);
    }
    else
    {
    ViewBag.Message = "خطا هنگام اتصال به درگاه بانکی";
    }


    و بعد هم یه کنترلر لازم دارین که بهش میگن verify:
       public ActionResult Verify(string Factor, string Status, string Authority)
    {
    if (string.IsNullOrEmpty(Status) == false && string.IsNullOrEmpty(Authority) == false && string.IsNullOrEmpty(Factor) == false && Status.ToLower() == "ok")
    {
    FactorRepository blFactor = new FactorRepository();
    var fact = blFactor.Find(Convert.ToInt32(Factor.Decrypt()));
    long refId = 0;
    System.Net.ServicePointManager.Expect100Continue = false;
    ZarinPal.PaymentGatewayImplementationServicePortTy peClient zarinPal = new ZarinPal.PaymentGatewayImplementationServicePortTy peClient();
    int _status = zarinPal.PaymentVerification("merchant id", Authority, Convert.ToInt32(fact.SumPrice), out refId);
    switch (_status)
    {
    case -1:
    ViewBag.Message = "اطلاعات ارسال شده ناقص است.";
    break;
    case -11:
    ViewBag.Message = "درخواست مورد نظر یافت نشد.";
    break;
    case -22:
    ViewBag.Message = "تراکنش ناموفق می باشد.";
    break;
    case -33:
    ViewBag.Message = "مبلغ تراکنش با مبلغ پرداخت شده مطابقت ندارد.";
    break;
    case 100:
    case 101:
    //Success
    fact.IsFinish = true;
    fact.FllowCode = refId.ToString();
    blFactor.Update(fact);
    ViewBag.Message2 = "تراکنش با موفقیت انجام شد. کد رهگیری : " + refId.ToString();
    break;
    }
    }
    else
    {
    ViewBag.Message = "مقدار ورودی نا معتبر است";
    }
    return View();
    }

    تو خود سایت زرین هم هست
    آخرین ویرایش به وسیله Moien Tajik : پنج شنبه 30 آذر 1396 در 11:10 صبح

  4. #4

    نقل قول: درگاه بانکی زرین پال

    سلام دوستان
    من مشکلم اینه که کلاس zarinpal شناخته نمیشه
    آخرین ویرایش به وسیله download69 : دوشنبه 10 مهر 1396 در 00:21 صبح

  5. #5

    نقل قول: درگاه بانکی زرین پال

    سلام. خواهش می کنم در صورتیکه مشکلتون رفع شد، راه حل رو قرار بدید چون منم دقیقا با این مشکل مواجهم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vira1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    34
    پست
    270

    نقل قول: درگاه بانکی زرین پال

    با سلام خدمت دوستان
    یک نمونه کد پیاده سازی پرداخت آنلاین زرین پال با ASP.NET MVC رو در لینک زیر قرار دادم اگر کسی خواست میتونه ازش استفاده کنه.

    https://github.com/vira1368/ZarinPal-ASPNETMVC

  7. #7

    نقل قول: درگاه بانکی زرین پال

    آموزش تصویری استفاده از درگاه زرین پال در MVC

    من خودم دیدم و با همین آموزش انجام دادم

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: درگاه پرداخت زرین پال فوری خواهشا
    نوشته شده توسط kabootar_y در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 02 آبان 1393, 22:57 عصر
  2. شارژ خودکار تلفن همراه از درگاه زرين پال
    نوشته شده توسط samansystems در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مرداد 1393, 08:53 صبح
  3. کار با درگاه پرداخت زرین پال
    نوشته شده توسط 90299021 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اسفند 1392, 17:56 عصر
  4. حرفه ای: ویرایش ماژول زرین پال و تبدبل ان به درگاه ملت (بودجه ۲۰ تومن)
    نوشته شده توسط mokhtarabadi در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1392, 16:07 عصر
  5. سوال: نحوه ی استفاده از درگاه زرین پال در اسکریپت
    نوشته شده توسط payamka در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 25 مهر 1391, 14:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •