نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کارنکردن کش apc و memcached

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    کارنکردن کش apc و memcached

    سلام وقت بخیر

    توی کدایگنایتر کش apc و memcached کار نمیکنه

    توی سرور امتحان کردم جواب نمیده با ادمین هم تماس داشتم میگه کد رو بررسی کن در سرور php 5.4 و ماژول apc , memcached هم فعال هست phpinfo گرفتم فعال بود در قسمت سی پنل هم خودم کنترل کردم میزون بود

    این کد من هست



    $this->load->driver('cache', array('adapter' => 'apc', 'backup' => 'file'));

    if ( ! $foo = $this->cache->get('foo')) { echo '<br />Saving to the cache!<br />'; $foo = 'foobarbaz!';
    // Save into the cache for 5 minutes $this->cache->save('foo', $foo, 300); }
    echo $foo;





    خروجی :


    Saving to the cache!
    foobarbaz!

    هرچی رفرش هم میزنم کار نمیکنه همینو میزنه
    ببخشید کدها رو هم گذاشتم داخل بلاک ولی نمیدونم چرا بد نشون میده

    is_supported میگیرم درست هست و اکستنشن کار میکنه

    cache_info() میگیرم مقدار بر میگردونه
    var_dump($this->cache->get_metadata('foo')); میگیرم اطلاعات کامل برمیگردونه


    فکر میکنم یه جای کد یا فریمورک یه مشکلی داره و مشکل از نصب اکستنشنن نیست .

    هرچی هم سایت های خارجی رو هم جستجو کردم باز نشد

    حتی مسیر پوشه system رو هم absolute قرار دادم

    /home/charcharkhkala/public_html/system

    البته اون اسلش رو درست زدم اینجا هی میره اول ولی بهر حال درست ست کردم که قسمتهای دیگه سایت کار میکنه.

    لطفا راهنمایی



    آخرین ویرایش به وسیله charcharkh : پنج شنبه 14 بهمن 1395 در 17:11 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: کارنکردن کش apc و memcached

    دوستان لطفا کمک !!!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: کارنکردن کش apc و memcached

    استادان گرامی لطفا راهنمایی نمایند. متشکرم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: کارنکردن کش apc و memcached

    55 با دیده شده ولی دریغ از یک پاسخ !!!

  5. #5

    نقل قول: کارنکردن کش apc و memcached

    ابتدا یه تست بگیرید ببینید اصلا apc درست کانفیگ شده

    <?php
    apc_store
    ('testKey', 'testValue', -1); // ... or any negative integer.

    // at this point, the key exists physically but is already technically invalidated by the ttl.

    $test = apc_fetch('testKey'); // $test equals false.

    // at this point, the key no longer exists physically.
    ?>


    http://php.net/manual/en/function.apc-store.php

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: کارنکردن کش apc و memcached

    سلام مهندس ممنونم از وقتی که گذاشتید

    تست گرفتم هم $test رو اکو زدم

    echo $test;echo '<br />';var_dump($test);


    اینو زد :

    testValue


    string(9) "testValue"

  7. #7

    نقل قول: کارنکردن کش apc و memcached

    پس apc سرور درست کانفیگ شده
    حالا آخرین نسخه ci رو هم بگیر(از روی guthub فایل zip رو دانلود کن) و یه تست روی اون بگیر
    شاید نسخه ای که شما داری روش کار میکنی یه سری باگ داشته باشه و الان برطرف شده باشه
    https://github.com/bcit-ci/CodeIgnit...ve/develop.zip

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: کارنکردن کش apc و memcached

    سلام مهندس ممنون از لطف شما
    انجام دادم ولی نشد

    $this->load->driver('cache', array('adapter' => 'apc', 'backup' => 'file'));
    if (! $foo = $this->cache->get('foo')) { echo 'Saving to the cache!<br />'; $foo = 'foobarbaz!';
    // Save into the cache for 5 minutes $this->cache->save('foo', $foo, 10); }
    echo $foo;
    echo '<br>';
    var_dump($this->cache->cache_info());



    خروجی :

    Saving to the cache!
    foobarbaz!
    array(15) { ["num_slots"]=> int(4099) ["ttl"]=> int(7200) ["num_hits"]=> float(0) ["num_misses"]=> float(1) ["num_inserts"]=> float(1) ["expunges"]=> float(0) ["start_time"]=> int(1486468259) ["mem_size"]=> float(1200) ["num_entries"]=> int(1) ["file_upload_progress"]=> int(1) ["memory_type"]=> string(4) "mmap" ["locking_type"]=> string(19) "pthread mutex Locks" ["cache_list"]=> array(1) { [0]=> array(10) { ["info"]=> string(3) "foo" ["ttl"]=> int(10) ["type"]=> string(4) "user" ["num_hits"]=> float(0) ["mtime"]=> int(1486468259) ["creation_time"]=> int(1486468259) ["deletion_time"]=> int(0) ["access_time"]=> int(1486468259) ["ref_count"]=> int(0) ["mem_size"]=> int(1200) } } ["deleted_list"]=> array(0) { } ["slot_distribution"]=> array(1) { [1470]=> int(1) } }





    واقعا دیگه نمیدونم چیکار بایست انجام داد

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: کارنکردن کش apc و memcached

    سلام
    مهندس لطفا راهننمایی فرمایید

    متشکرم

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: کارنکردن کش apc و memcached

    اساتید و بزرگواران لطفا راهنمایی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه کش کردن و بازیابی خودکار کوِِئری ها توسط Memcached
    نوشته شده توسط shell32 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1394, 22:34 عصر
  2. حرفه ای: کش apc
    نوشته شده توسط beh3000 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آبان 1393, 16:52 عصر
  3. سیستم کش apc - کار با عکس
    نوشته شده توسط Tarragon در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 مرداد 1393, 09:46 صبح
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 27 اسفند 1391, 00:02 صبح
  5. سوال: memcache و apc
    نوشته شده توسط M.Salehi در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 12 فروردین 1390, 19:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •