نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: لطفا درباره این ارور کمک کنید

  1. #1

    Question لطفا درباره این ارور کمک کنید

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من یک برنامه نوشتم که همش درست کار میکنه ولی الان که فایل ستاب براش ساختم یک قسمتش که برای یادداشت هست ارور میده نمی دونم از چیه ضمنا هم روی سیستم 32 بیتی و هم 64 بیتی نصب کردم لطفا کمک کنید ممنون
    123456.gif

  2. #2

    نقل قول: لطفا در باره این ارور کمک کنید

    سلام دوست عزیز.
    زمان نصب برنامه رو جایی غیر از درایو ویندوز نصب کنید.
    برا رفع این میشکل کلیک راست کنید و run as admin رو بزنید.انشالله درست میشه.

  3. #3

    نقل قول: لطفا درباره این ارور کمک کنید

    با سلام
    الان من توی یک سیستم دیگه توی درایو c نصب کردم درست بود و ارور نمیده فکر کنم ربطی به درایو c نداشته باشه و در ضمن من که نمی تونم به مشتری بگم کجا نصب کنه من باید کاری کنم که این مشکل نداشته باشه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: لطفا درباره این ارور کمک کنید

    وقتی براش ستاپ بسازید میتونید دسترسی کامل رو بهش بدید..مشکلی در این زمینه نیست
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار windowsyar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    208

    نقل قول: لطفا درباره این ارور کمک کنید

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا فاتحی مشاهده تاپیک
    وقتی براش ستاپ بسازید میتونید دسترسی کامل رو بهش بدید..مشکلی در این زمینه نیست
    سلام میشه بفرمایید چگونه در ستاب این امکان را بدهیم ؟
    و اینکه چطور اگر کاربر روی run as admin کلیک نکرد متوجه بشیم و اون پیغام رو در اول برنامه مون بیاوریم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: لطفا درباره این ارور کمک کنید

    نقل قول نوشته شده توسط windowsyar مشاهده تاپیک
    سلام میشه بفرمایید چگونه در ستاب این امکان را بدهیم ؟
    و اینکه چطور اگر کاربر روی run as admin کلیک نکرد متوجه بشیم و اون پیغام رو در اول برنامه مون بیاوریم

    سلام

    شما با چند خط کد نویسی میتوانید برنامه رو به صورت run as admin اجرا کنید

    ولی مشکل اینجاست که اون یوزری که از برنامه استفاده میکنه اگر دسترسی ادمین در سیستم نداشته باشه نمی تونه از برنامه استفاده کنه

    بهترین راه اینه که اون فایلهایی رو که میخواهید رویش کار کنید را در یک مسیر دیگری قرار بدید که دسترسی ادمین لازم نداشته باشه.


    // This should give you something like C:\Users\Public\Documents
    string documentsPath = Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolde r.CommonDocuments);


تاپیک های مشابه

  1. لطفا درباره این پروژه مرا راهنمایی کنید.
    نوشته شده توسط Milad.H در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مرداد 1389, 23:44 عصر
  2. سوال: لطفا در مورد این خطا کمک کنید
    نوشته شده توسط iman_tavajoh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 28 دی 1388, 15:43 عصر
  3. سوال درباره گرید Vsflex (لطفا به این تصویر نگاه کنید)
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 04 خرداد 1387, 10:57 صبح
  4. لطفا در نوشتن این گزارش کمک کنید
    نوشته شده توسط Vakily در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 تیر 1385, 23:41 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1383, 19:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •