نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: این ارور چیست؟ لطفا کمک کنید

  1. #1

    Question این ارور چیست؟ لطفا کمک کنید

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من یک برنامه نوشتم که همش درست کار میکنه ولی الان که فایل ستاب براش ساختم یک قسمتش که برای یادداشت هست ارور میده نمی دونم از چیه ضمنا هم روی سیستم 32 بیتی و هم 64 بیتی نصب کردم لطفا کمک کنید ممنون

    123456.gif

  2. #2

    نقل قول: این ارور چیست؟ لطفا کمک کنید

    سلام
    مشکل برنامه اینه که در پوشه program files نمیتونید فایل متنی نمیتونید بسازید یا ویرایش کنید اکثره برنامه ها که با فایل های متنی سرو کار دارن برنامه هاشو رو به صورت پیشفرض در پوشه roaming نصب میکنن یا حداقل فایلهای متنیشون رو در اونجا قرار میدن شما هم میتونید از این شیوه استفاده کنید.(C:\Users\username\AppData\Roaming)

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    Cool نقل قول: این ارور چیست؟ لطفا کمک کنید

    نقل قول نوشته شده توسط nedaei مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من یک برنامه نوشتم که همش درست کار میکنه ولی الان که فایل ستاب براش ساختم یک قسمتش که برای یادداشت هست ارور میده نمی دونم از چیه ضمنا هم روی سیستم 32 بیتی و هم 64 بیتی نصب کردم لطفا کمک کنید ممنون

    123456.gif

    سلام

    دلیل این ارور اینه که برنامه دسترسی ادمین نداره

    اگه برنامه به صورت run as admin اجرا بشه ، دیگه این ارور رو نمیده

    ولی از آنجایی که ممکن است یوزری که از برنامه استفاده میکنه دسترسی ادمین نداشته باشه
    بهتره مسیر فایل مورد نظر رو تغییر بدین و در جایی قرار بدین که دسترسی ادمین نیاز نداشته باشه



    Dim MyPath As String = Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolde r.ApplicationData)

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: این ارور چیست؟ لطفا کمک کنید

    سلام

    شما برای اینکه بتوانید با فایل rtf کار کنید

    باید در آن قسمت از کدها که گفتید فایل در کنار برنامه هستش

    مسیرش رو به C:\Users\admin\AppData\Roaming تغییر بدین (admin نام کاربری سیستم من هستش و در سیستم شما ممکنه فرق بکنه)

    که اون کد بالا همین مسیر رو میده

    در صورت تمایل ، اون قسمت از کدها رو بفرستید تا تغییرات لازم اعمال بشه.

  5. #5

    نقل قول: این ارور چیست؟ لطفا کمک کنید

    سلام و ممنون از توجه شما
    این هم کدهای من ضمنا عرض کردم فایل rtf کنار فایل اجرایی برنامه هست Editor هم اسم ریچ تکس باکس هست لطفا یک کدی بنویسید که نیاز به اجازه ادمین نباشه ضمنا اگر کاربر بخواهد درایو دیگری رو برای نصب انتخاب کنه مشکلی پیش نیاد ممنون

    Editor.SaveFile(My.Application.Info.DirectoryPath & "\qlo.rtf", RichTextBoxStreamType.RichText)
    MsgBox("یادداشت با موفقیت ذخیره شد", MsgBoxStyle.Information, "پیام")

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: این ارور چیست؟ لطفا کمک کنید

    نقل قول نوشته شده توسط nedaei مشاهده تاپیک
    سلام و ممنون از توجه شما
    این هم کدهای من ضمنا عرض کردم فایل rtf کنار فایل اجرایی برنامه هست Editor هم اسم ریچ تکس باکس هست لطفا یک کدی بنویسید که نیاز به اجازه ادمین نباشه ضمنا اگر کاربر بخواهد درایو دیگری رو برای نصب انتخاب کنه مشکلی پیش نیاد ممنون

    Editor.SaveFile(My.Application.Info.DirectoryPath & "\qlo.rtf", RichTextBoxStreamType.RichText)
    MsgBox("یادداشت با موفقیت ذخیره شد", MsgBoxStyle.Information, "پیام")

    Dim MyPath As String = Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolde r.ApplicationData)
    Editor.SaveFile(MyPath & "\qlo.rtf", RichTextBoxStreamType.RichText)


  7. #7

    نقل قول: این ارور چیست؟ لطفا کمک کنید

    با سلام
    با این کدهایی که دوستان گفتند دیگه ذخیره نمی کنه باید چیکار کنم
    این هم این کدهایی که دوستان گفتند:
    Dim MyPath As String = Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolde r.ApplicationData)

    Editor.SaveFile(MyPath & "\qlo.rtf", RichTextBoxStreamType.RichText)

    الان من باید این فایل rtf رو کجای برنامم بزارم اگر کنار فایل اجرایی باشه موقع ذخیره کرده ارور میده که دسترسی ادمین میخاد الان نمی دونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: این ارور چیست؟ لطفا کمک کنید

    فایل پروژه رو بفرستید ، ببینیم مشکل از کجاست

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارور در اضافه کردن کتابخانه JQuery (لطفا کمک کنید)
    نوشته شده توسط Nafas_pce72 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 20 دی 1391, 00:25 صبح
  2. مبتدی: کی می تونه مشکل این پروژه رو حل کنه؟ لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط yahya_115 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1390, 16:18 عصر
  3. این برنامه که تعداد حروف A.a را می یابد در emu8086 خطا می دهد. لطفا کمک کنید.
    نوشته شده توسط shahinparsa1328 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 12:38 عصر
  4. حرفه ای: لطفا کمک کنید من توی این کد موندم هر کاری می کنم نمیشه
    نوشته شده توسط newmusic در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 18 شهریور 1389, 22:46 عصر
  5. سوال: لطفا کمک کنید مشکل دارم با نوشتن این برنامه دیکشنری
    نوشته شده توسط dj_baba در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1387, 13:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •