نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ظاهر کردن برنامه هنگامی که در کنار ساعت قرار دارد مانند تلگرام

  1. #1

    ظاهر کردن برنامه هنگامی که در کنار ساعت قرار دارد مانند تلگرام

    سلام دوستان من میخوام وقتی برنامه در کنار ساعت قرار داره و من روی آیکون دکستاپ برنامه کلیک میکنم نمایش داده بشه.
    من با متود visible برنامه رو مخفی و در کنار ساعت قرار میدم ولی این برنامه فقط در صورت کلیک روی notifyicon نمایش داده میشه و با کلیک روی ایکون دکستاپ اتفاقی نمی افته تمام رویداد ها رو هم تست کردم کلی هم تو سایت ها خارجی و داخلی سرچ کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم کسی هست بتونه به من کمک کنه؟ (حتی برنامه های دیگه هم مثل idm و everything و eset هم اینجورین).
    آخرین ویرایش به وسیله h-avatar : یک شنبه 17 بهمن 1395 در 10:56 صبح

  2. #2

    نقل قول: ظاهر کردن برنامه هنگامی که در کنار ساعت قرار دارد مانند تلگرام

    ببین دوست عزیز برنامه های مثل نود 32 و دانلود منیجر خاصیتشون اینکه که همیشه آماده بکار باشن واسههمین آیکن رو در تکس بار گذاشتن تا دسترسی بهتری داشته باشه شما گه می خواهید برنامه همیشه حالت آماده بکار داشته باشه باید اونو توی استارتاپ ویندوز یا در رجستری ذخیره کنید تا به محض روشن شدن سیستم بیا و اونجا قرار بگیره و خاصیت مخفی رو داشته باشه و وقتی کنار ساعت روی آیکنش کلیک شد برنامه باز بشه .؟

    یه نمونه کد برای قرار دان ایکون در Taskbar و وقتی روش کلید شد نشون بده .


    اگه بدردت خورد یه صلواتی بفرست .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: ظاهر کردن برنامه هنگامی که در کنار ساعت قرار دارد مانند تلگرام

    ممنون ولی اتفاقا داخل برنامه هم یه چک باکس هم گذاشتم که وقتی تیکش بخوره یه شورت کات داخل پوشه استارت اپ ویندوز میسازه و هنگام روشن شدن سیستم هم برنامه میره و در قسمت سیستم تری قرار میگیره اگه تیکش برداشته بشه حذف میشه ولی مشکل من چیزه دیگه ای.
    مسئله من اینه که فرض کنیم برنامه در سیستم تری در حال اجرا قرار داره و کاربر یادش رفته که برنامه تو سیستم تری در حال اجراست و میره و روی آیکون دکستاپش کلیک میکنه و انتظار داره برنامه باز بشه ولی هیچ اتفاقی نمی افته و فکر میکنه برنامه دچار مشکل شده و باگ داره من میخوام برنامه از حالت مخفی در بیاد و نمایش داده بشه (الان وقتی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته) و نمیدونم با چه حرکتی این کار رو بکنم . شما یه بار این حرکتی که میگم رو با idm انجام بده متوجه منظورم میشی.
    برنامه ای هم که تحویل دادید برای من فرمتش ناشناخته است و نمیتونم بازش کنم.
    یه لینک هم قرار می دم که قسمت سومش جواب راه حل من هست ولی با سی شارپ کار میکنه و نمیتونم کدهاش رو درست و حسابی بفهمم
    https://www.codeproject.com/articles...ity-to-restore
    آخرین ویرایش به وسیله h-avatar : یک شنبه 17 بهمن 1395 در 11:20 صبح

  4. #4
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: ظاهر کردن برنامه هنگامی که در کنار ساعت قرار دارد مانند تلگرام

    سلام دوست عزیز

    از قطعه کد زیر میتونی ایده بگیری ...
    Imports System.Deployment.Application
    Imports System.Runtime.InteropServices
    Imports System.Reflection
    Imports System.Threading


    Friend Class Main
    Inherits System.Windows.Forms.Form


    Protected Overrides Sub WndProc(ByRef Message As Message)
    If Message.Msg = SingleInstance.WM_SHOWFIRSTINSTANCE Then
    ShowWindow()
    Else
    'MessageBox.Show("Application already run !")
    End If
    MyBase.WndProc(Message)
    End Sub


    Private Sub ShowWindow()
    Me.WindowState = FormWindowState.Normal
    Me.Focus()
    End Sub


    Private Sub cmdUpdate_Click(Sender As Object, e As EventArgs) Handles cmdUpdate.Click
    If ApplicationDeployment.IsNetworkDeployed Then
    If ApplicationDeployment.CurrentDeployment.CheckForUp date(False) Then
    ApplicationDeployment.CurrentDeployment.Update()


    MsgBox("The application has been updated and will now restart.", MsgBoxStyle.Information)


    My.Settings.IsRestarting = True
    My.Settings.Save()


    Application.Restart()
    End If
    End If
    End Sub


    Friend WithEvents cmdUpdate As System.Windows.Forms.Button


    Private Sub InitializeComponent()
    Me.cmdUpdate = New System.Windows.Forms.Button()
    Me.SuspendLayout()
    '
    'cmdUpdate
    '
    Me.cmdUpdate.Location = New System.Drawing.Point(132, 175)
    Me.cmdUpdate.Name = "cmdUpdate"
    Me.cmdUpdate.Size = New System.Drawing.Size(75, 23)
    Me.cmdUpdate.TabIndex = 0
    Me.cmdUpdate.Text = "Button1"
    Me.cmdUpdate.UseVisualStyleBackColor = True
    '
    'Main
    '
    Me.ClientSize = New System.Drawing.Size(284, 262)
    Me.Controls.Add(Me.cmdUpdate)
    Me.Name = "Main"
    Me.ResumeLayout(False)


    End Sub


    End Class


    Namespace My
    ' The following events are availble for MyApplication:
    '
    ' Startup: Raised when the application starts, before the startup form is created.
    ' Shutdown: Raised after all application forms are closed. This event is not raised if the application terminates abnormally.
    ' UnhandledException: Raised if the application encounters an unhandled exception.
    ' StartupNextInstance: Raised when launching a single-instance application and the application is already active.
    ' NetworkAvailabilityChanged: Raised when the network connection is connected or disconnected.
    Partial Friend Class MyApplication
    Private Sub MyApplication_Startup(sender As Object, e As ApplicationServices.StartupEventArgs) Handles Me.Startup
    If My.Settings.IsRestarting Then
    My.Settings.IsRestarting = False
    My.Settings.Save()
    Thread.Sleep(3000)
    End If


    If Not SingleInstance.Start() Then
    SingleInstance.ShowFirstInstance()
    e.Cancel = True
    End If
    End Sub


    Private Sub MyApplication_Shutdown(sender As Object, e As EventArgs) Handles Me.Shutdown
    SingleInstance.Stop()
    End Sub
    End Class
    End Namespace


    Public NotInheritable Class SingleInstance
    Public Shared ReadOnly WM_SHOWFIRSTINSTANCE As Integer = WinApi.RegisterWindowMessage("WM_SHOWFIRSTINSTANCE |{0}", ProgramInfo.AssemblyGuid)
    Private Shared Mutex As Mutex


    Public Shared Function Start() As Boolean
    Dim lIsOnlyInstance As Boolean
    Dim sMutexName As String


    lIsOnlyInstance = False
    sMutexName = String.Format("Local\{0}", ProgramInfo.AssemblyGuid)


    ' If you want your app to be limited to a single instance
    ' across ALL SESSIONS (multiple users & terminal services),
    ' then use the following line instead:
    ' sMutexName = String.Format("Global\\{0}", ProgramInfo.AssemblyGuid);


    Mutex = New Mutex(True, sMutexName, lIsOnlyInstance)
    Return lIsOnlyInstance
    End Function


    Public Shared Sub ShowFirstInstance()
    WinApi.PostMessage(New IntPtr(WinApi.HWND_BROADCAST), WM_SHOWFIRSTINSTANCE, IntPtr.Zero, IntPtr.Zero)
    End Sub


    Public Shared Sub [Stop]()
    Mutex.Close()
    End Sub
    End Class


    Public NotInheritable Class WinApi
    <DllImport("user32")> _
    Public Shared Function RegisterWindowMessage(message As String) As Integer
    End Function


    <DllImport("user32")> _
    Public Shared Function PostMessage(hwnd As IntPtr, msg As Integer, wparam As IntPtr, lparam As IntPtr) As Boolean
    End Function


    <DllImport("user32")> _
    Public Shared Function ShowWindow(hWnd As IntPtr, nCmdShow As Integer) As Boolean
    End Function


    <DllImport("user32")> _
    Public Shared Function SetForegroundWindow(hWnd As IntPtr) As Boolean
    End Function


    Public Shared Function RegisterWindowMessage(Template As String, ParamArray Values As Object()) As Integer
    Return RegisterWindowMessage(String.Format(Template, Values))
    End Function


    Public Shared Sub ShowToFront(Window As IntPtr)
    ShowWindow(Window, SW_SHOWNORMAL)
    SetForegroundWindow(Window)
    End Sub


    Public Const HWND_BROADCAST As Integer = &HFFFF
    Public Const SW_SHOWNORMAL As Integer = 1
    End Class


    Public NotInheritable Class ProgramInfo
    Public Shared ReadOnly Property AssemblyGuid As String
    Get
    Dim aAttributes As Object()


    aAttributes = Assembly.GetEntryAssembly.GetCustomAttributes(GetT ype(GuidAttribute), False)


    If aAttributes.Length = 0 Then
    AssemblyGuid = String.Empty
    Else
    AssemblyGuid = DirectCast(aAttributes(0), GuidAttribute).Value
    End If
    End Get
    End Property
    End Class
    موفق باشید .....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فعال کردن تایمری که در فرم دیگری قرار دارد.
    نوشته شده توسط f.beigirad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 14:22 عصر
  2. سوال: Save کردن برنامه وقتی که در حال اجراست.
    نوشته شده توسط boveiryghasem در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 16:51 عصر
  3. سوال: نحوه خارج کردن برنامه ای که در حال اجرا است؟
    نوشته شده توسط mohammadriano در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 21 آبان 1390, 00:48 صبح
  4. پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1390, 14:05 عصر
  5. چطور نام همه کلاینت ها در برنامه را میتوان در listbox که در فرم کلاینت قرار دارد اضاف
    نوشته شده توسط eshaghrahimy در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 28 شهریور 1385, 18:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •