نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در بارگذاری DataBase

  1. #1

    مشکل در بارگذاری DataBase

    سلام من یه پایگاه داده دارم که توی phpmyadmin ایمپورت میکنم و زمانی که میخوام وارد سایتم بشم ارور زیر رو میده :

    Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Table 'kaviandb.#__session' doesn't exist SQL=SELECT `session_id` FROM `#__session` WHERE `session_id` = 'hgba0a9klufrgfcm68ohbo4510' LIMIT 1


    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: مشکل در بارگذاری DataBase

    کسی نیست راهنمایی کنه ؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در بارگذاری DataBase

    دوستان اگه کسی راه حلی به نظرش میرسته لطفا راهنمایی کنید

  4. #4

    نقل قول: مشکل در بارگذاری DataBase

    اگه ارور رو بخونید داره میگه تیبل #
    __session وجود نداره

  5. #5

    نقل قول: مشکل در بارگذاری DataBase

    ممنونم از توجه تون
    این جدول رو ساختم حتی فیلد session_id ساختم اما بازم همون ارور رومیده .

تاپیک های مشابه

  1. مشكل در بارگذاري فايل هاي dll روي سرور 2003
    نوشته شده توسط mehran20092008 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 خرداد 1389, 09:33 صبح
  2. سوال: مشكل در Create database
    نوشته شده توسط Success در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 09 دی 1387, 19:50 عصر
  3. مشکل در شناساندن database
    نوشته شده توسط ali_mp64 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 15 فروردین 1387, 01:36 صبح
  4. یه مشکل در شناخت Database
    نوشته شده توسط raika17metal در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 28 اسفند 1386, 22:13 عصر
  5. مشکل در Create DataBase
    نوشته شده توسط mzjahromi در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1384, 19:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •