نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطای نمایش فایل rpt در کنترل cryystalreportviewer

  1. #1

    Question خطای نمایش فایل rpt در کنترل cryystalreportviewer

    سلام اساتید

    در یک پروژه سی شارپ ویندوز فرم، از کنترل کریستال ریپورت ویوور CrystalReportViewer استفاده کرده ام و به درستی در پروژه ام فایلهای rpt را لود کرده و به درستی در کنترل نمایش می دهد.
    برنامه ام در ویژوال استودیو 2015 ایجاد کرده ام

    اما متاسفانه در سیستمهای دیگر ، برنامه ام رو تست میکنم، با خطا مواجه میشم و فایل rpt لود نمیشه
    خطای: Ether the rystal Reports registry key permissions are insufficient ... را نمایش میده و در details ، در loadSaveReportException یه خطا نشان می دهد
    مشکل از چی هست؟
    CRRuntime های نسخه 18، 32بیتی و 64بیتی را هم نصب کرده ام در سیستمها . نسخه های کریستال 10 و 11 هم نصب هستند و رجیستر هم شده اند
    target framework را هم 4 و هم 4.5 قرار داده ام و exe کامپایل شده رو تست کردم در این سیستمها. هیچکدام جواب نداده اند و همه با همین خطا مواجه می شوند!
    فایلهای rpt در مسیر کنار exe قرار دارند و توسط برنامه مسیر آن Browse می شود.

    لطفا راهنماییم کنید.
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: خطای نمایش فایل rpt در کنترل cryystalreportviewer

    هیچ جوابی وجود نداره؟؟؟؟؟؟!!!!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش ستونها یک Sheet فایل اکس در کنترل گریدویو
    نوشته شده توسط majid.mp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 17 تیر 1391, 11:21 صبح
  2. نمایش فایل موجود در دیسک سخت در کنترل Image در Asp
    نوشته شده توسط qeidarlo در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 22 اسفند 1389, 16:02 عصر
  3. سوال: استفاده از كنترل shockwave flash براي نمايش فايل فلش در برنامه
    نوشته شده توسط SilverLearn در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مرداد 1389, 19:09 عصر
  4. نمایش فایل PDF در php.
    نوشته شده توسط siosavin در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1383, 01:14 صبح
  5. نمایش فایل jpg در دلفی چگونه است
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 آذر 1382, 00:41 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •