نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در تبدیل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار okpnz1
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    377

    مشکل در تبدیل

    سلام
    1- من چطور میتونم از 0XFF در برنامه نویسی اندروید استفاده کنم یعنی منطورم اینه که بتونم این متغییر در یک بایت ذخیره کنم
    کد HTML:
    try {
        for (int x = 0; x < width; ++x) {
            for (int y = 0; y < height; ++y) {
                // get pixel color
                pixel = photo.getPixel(x, y);
                A = Color.alpha(pixel);
                R = Color.red(pixel);
                G = Color.green(pixel);
                B = Color.blue(pixel);
                int gray = (int) (0.2989 * R + 0.5870 * G + 0.1140 * B);
                // use 128 as threshold, above -> white, below -> black
                if (gray >128) {
                    A=1;
                }
                else{
                    A= (byte)0X00;
                }
    
             
                rgbtograyarray[y][x] =A;
            }
        }
    
    for(i=0;i<photo.getWidth();i++)
    {
        for(j=0;j<28;j++) {
            Array[j][i] = rgbtograyarray[j][i];
        }
    }
    for(i=0;i<photo.getWidth();i++)
    {
        for(j=28;j<32;j++)
        {
            Array[j][i]=0;
        }
    }
    byte b=0;
    for(i=0;i<photo.getWidth();i++)
    {
        for(j=0;j<4;j++)
        {
            for(k=0;k<8;k++)
            {
                b=(byte)(b|((Array[(j*8)+k][i])<<k));
    
            }
            FinalArray[j][i]=b;
    
        }
    }
    در بالا اول من عکسو به خاکستری تبدیل کردم و در نهایت مقدار 0 یا 1 در آرایه دخیره میکنم که میخوام بجای 1 از 0XFF استفاده کنم و در آخر هم اونجا که اعداد شیف داده میشن میخوام یک بایت بدست بیاد که الان -1 میده میشه راهنماییم کنید؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در تبدیل

    در کل هدفتون برای اینکار چیه؟ برای چه منظوری میخایید این کار رو بکنید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار okpnz1
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    377

    نقل قول: مشکل در تبدیل

    عکسو تبدیل کنم به آرایه ای از 0 و1 بعد بتونم هر هشت بیت رو یک بایت کنم(یعنی هشتا رو یکی کنم) و با بلوتوث ارسال کنم به یک دستگاه چون عکسی که به آرایه تبدیل شده طولش زیباده و در ارسال با بلوتوث تایم زیادی میبره بخاطر اون میخوام کوتاهش کنم
    نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه:((

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در تبدیل report به فایل text
    نوشته شده توسط reza_z در بخش Foxpro
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 05 آبان 1386, 08:22 صبح
  2. مشکل در تبدیل تاریخ با استفاده از EncodeDate و یا DecodeDate
    نوشته شده توسط Ali_Hashemi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 21
    آخرین پست: جمعه 08 مهر 1384, 12:07 عصر
  3. مشکل در تبدیل نوع Numeric
    نوشته شده توسط Delphi KDE در بخش Foxpro
    پاسخ: 20
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1383, 07:48 صبح
  4. مشکل در تبدیل داده ها
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1383, 15:27 عصر
  5. یه مشکل در تبدیل String به PAnsichar
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 اردیبهشت 1383, 08:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •